Ny medarbejder

20.02.2018

INGENIØR'NE kunne er pr. 1. feb. 2018 sige velkommen til Kurt Smedegaard Larsen. Kurt er ansat som bygherrerådgiver. Han er uddannet bygningsarkitekt fra Arkitektskolen 

i Aarhus, og har efter afgang herfra arbejdet som projekterende arkitekt, og efterfølgende med salg og marketing.

Han kommer fra en stilling som bygherrerådgiver i Aabenraa Kommune, og har arbejdet som bygherrerådgiver, 

både i privat og offentligt regi. Kurt har bl.a. i en længere årrække været ansat i Region Syddanmark som bygherrerådgiver med projekter i sundhed og psykiatri.

Han har herudover arbejdet med institutioner og skoler.
Nye medarbejdere

02.02.2018

INGENIØR'NE kan med stor glæde byde velkommen til 2 nye praktikanter.

Søren Bruun Olesen og Rasmus Skov Jensen er begge begyndt som konstruktør praktikanter. De vil primært blive tilknyttet vores byggeleder afdeling og skal følge vores byggeledere og projektledere i deres daglige arbejde.


Søren og Rasmus skal være i praktik hos os, de næste 20 uger.Danmarksindsamlingen 2018

31.01.2018

Medarbejdere hos INGENIØR'NE har valgt, at støtte Danmarks Indsamlingen 2018. Firmaet har valgt at fordoble deres indsamling og donere derfor 34.500 kr. til årets indsamling.DOMEA rammeaftale

30.01.2018

INGENIØR’NE har vundet Domea´s rammeaftale for totalrådgivning på renoveringsopgaver i Vestdanmark.

Ud over dette er INGENIØR´NE  underrådgiver til Årstiderne Arkitekter, som har vundet rammeaftalen for nybyggerier i Vestdanmark.

Rammeaftalerne løber i 3 år, med mulighed for yderligere forlængelse i et år.


INGENIØR’NE ser frem til et tæt samarbejde med Domea.Hvissinge Lammekær

29.01.2018

INGENIØR’NE udfører i øjeblikket byggemodning til et nyt boligområde med 3 storparceller og i alt 56 boliger.

Boligerne opføres af trækassetter og forskellig facadebeklædning. 

Håndtering af regnvand udføres bæredygtig med render og grøfter på egen grund. 

Derudover udføres projektering af konstruktioner og anden ingeniørrådgivning.

Sagen udføres i totalentreprise med CASA NORD og Vilhelm Lauritzen, Thing-Brandt landskab samt Krogh Arkitekter som arkitektrådgivere. Byggeledelse varetages at KTP byggeledelse. Ny Biograf for Nordisk Film Biografer i Esbjerg

20.12.2017

INGENIØR'NE A/S udfører ingeniør projektet på en ny 3500 kvm stor biograf, samt ombygning af ca. 300 kvm eksisterende lejemål i forbindelse med BROEN Esbjerg, som i fremtiden skal danne ramme for et nyt biografcenter i Esbjerg, bestående af stort adgangs og salgs område og 8 stk. topmoderne biografsale med det nyeste udstyr inden for filmoplevelser.

Det nye center bygges på søjler med parkering og adgangs område for BROEN Shopping, så der bygges hen over den nuværende rampeadgang til BROENS parkerings område. De ca. 3500 kvm bygges helt i skel mod Banedanmarks rangerspor og helt ud i skel mod Exnersgade hvor bygningen vil fremstå, som en moderne bygning med gennemarbejdet arkitektur, der skal være med til at løfte området i Østerbyen.

Det eksisterende shopping center forbindes med en åben glasbro, som arkitektonisk skal sikre, at den lange facade brydes på fornuftig vis. 

INGENIØR'NE udfører alle ingeniørfag på det nye center vedr.: akustik (THX), el, CTS, brand, ventilation, vvs, afløb, konstruktion, elementstatik samt sågar BPU og påkørselslatser fra tog m.v., grundet banearealets tætte beliggenhed. Ligeledes foretages projekterings ledelsen af INGENIØR'NE i tæt samarbejde med de involverede parter på sagen. Projektet er igangsat og byggeperioden strækker sig fra december 2017 og frem til aflevering start april 2019.

Totalentreprenør på Projektet er NEM BYG A/S, Bygherre er TK-Development A/S fra Aalborg og arkitekten på opgaven er Norconsult Skovhus Arkitekter fra Århus.Badevej 2-4 i Helsingør

08.12.2017

INGENIØR’NE A/S har nu udført ingeniørprojekt på 4 stk. boligblokke på Badevej 2-4 i Helsingør.

Alle 4 boligblokke udføres med 3 etager, med teglformur i stueplan, stålaltaner på 1. og 2. sal og fladt tag med tagpap.

2 af blokkene udføres med pudset facade på 1. og 2. sal og 2 af blokkene udføres med facade af sandwichelementer på 1. og 2. sal. I terræn udføres udv. opholdsareal, skure og fælles P-plads. Projektet er i alt på ca. 3080 m². Totalentreprenør på projektet er O. Adsbøll & Sønner i Kolding og arkitekter er TNT Arkitekter A/S i Valby & ON Arkitekter i Aarhus. Bygherre er Frederikshuset A/S og Domea.Miljø Forum Fyn

20.11.2017

INGENIØR'NE er medlem af MiljøForum Fyn, fordi vi ønsker at fremme miljøhensyn i fremtidige byggerier. Det ønsker vi fordi bygge- og anlægssektoren tegner sig for op mod 50 % af samfundets energiforbrug til produktion af byggematerialer, til opførelsen og til opvarmning, belysning, ventilation mv. i bygningernes levetid. Desuden bruges ca. 10 mio. tons materialer pr. år, hvoraf en del indeholder sundheds- og miljøbelastende stoffer. Der er dog udviklet mange metoder til mindskelse af miljøbelastningen, bl.a. af MiljøForum Fyn - Byggeri.Bredhøj

20.11.2017

INGENIØR’NE og TNT arkitekter har som rådgiver for O. Adsbøll & Sønner A/S vundet opførelsen af 120 etageboliger for Midtjysk Boligselskab.

Boligerne skal ligge i et naturskønt område ved Silkeborg. 

Totalentreprisen omfatter 4 boligblokke på 10 etager med hver 30 boliger samt kælder.

Projekteringen af opgaven forventes igangsat i januar 2018 Ny medarbejder

13.11.2017

Bjarne Linde Jensen er pr. 1. november ansat som afdelingsleder i Odense. Bjarne kommer fra en position som Teamleder i OBH Rådg. Ingeniører igennem de sidste 10 år.  Bjarne har ligeledes en baggrund som VVS- og ventilations ingeniør hvor han med den baggrund og en bred vifte af projekter af varierende størrelser har opnået erfaring og kompetencer, med projektering af VVS-installationer og ventilation, samt indeklima. Herudover har Bjarne sideløbende været underviser på SDU indenfor energi. 

INGENIØR'NE siger velkommen til Bjarne.Alminde Viuf multihal

25.10.2017

Den nye multihal i Alminde Viuf er netop afleveret til bygherren. INGENIØR'NE har forestået projektering af de stabiliserende konstruktioner og de tekniske installationer. Derudover har INGENIØR'NE udført fagtilsyn ifm. udførelsen. Opgaven er løst for Kolding Kommune i samarbejde med Felthaus Arkitekter, som har været totalrådgiver på opgaven.INGENIØR'NE i top 10

17.10.2017

INGENIØR’NEs vækst i både antal medarbejdere og projekter, kan nu ses på Building Supply og Byggeriets Dagblad Licitationens liste over top 10 aktører i 2017.

INGENIØR’NE er blandt top 10 aktører, baseret på de største byggeprojekter der er, eller forventes igangsat i 2017. 

Vi er stolte af, at kunne være en del af flere af de største byggeprojekter i 2017.Læs mere herHorsens Sygehus

17.10.2017

Horsens sygehus har i sidste uge fået leveret kølemaskiner til deres nye Central Køle- og nødstrøms anlæg.

Det drejer sig om 2 stk Sablight med en vægt på ca. 3 ton og en køleeffekt på ca. 360 kW køl pr. stk + levering af 2 stk tørkølere med en vægt på ca. 6 ton og en køleeffekt på ca. 800 kW køl. I alt vil køleanlægget i den færdige udførelse være på i alt ca. 2,7 MW og være forberedt for yderligere 0,5 MW, når anlægget efter planen skal står klar med udgangen af dec. 2017.

INGENIØR`NE vandt den spændende opgave i en totalrådgivningskonkurrence i 2016. INGENIØR`NE fungerer som totalrådgiver på opgaven med Arkitema som underrådgiver. Sweco er tilkyttet som Bygherrens commissionskonsulent. INGENIØR`NE udfører alle rådgivningsydelser, inkl. byggeledelse og fagtilsyn.

Ny medarbejder

10.10.2017

Den 2. oktober kunne INGENIØR'NE byde velkommen til Flemming Wille-Jørgensen på vores kontor i Esbjerg. Flemming kommer fra en position som projektleder hos en entreprenørvirksomhed indenfor ventilation. Her har arbejdsområderne primært været detailprojektering, indkøb og entrepriseledelse. Entrepriserne har været indenfor skolebyggeri, plejefaciliteter, kontorbyggerier samt enkelte boligbyggerier. Endvidere har Flemming ageret rådgiver, hvor han med baggrund i en bred vifte af projekter af varierende størrelser har opnået erfaring og kompetencer, med projektering af VVS-installationer og ventilation, samt indeklima. Sommerfest på Munkebjerg

22.09.2017

Lørdag den 2. september inviterede INGENIØR'NE alle medarbejdere og deres partnere til sommerfest på Munkebjerg Hotel. Weekenden startede med frokost lørdag og efterfølgende hold konkurrencer i det smukke område omkring hotellet og Vejle Fjord. Lørdag aften var der fest middag med levende musik og besøg i kasinoet. Søndag sluttede med stor morgenbuffet og en guidet tur i skoven. En helt igennem fantastisk weekend, hvor vi nød at møde hinandens ægtefæller og kærester og være sociale uden for kontoret.


Se billeder fra weekenden herNy medarbejder

19.09.2017

Den 1. september startede Michael Bech Lauritsen hos INGENIØR'NE som konstruktør. Michael er tilknyttet Boligforeningsgruppen og vil komme til, at arbejde på tilstandsrapporter osv. Det er med til at styrke INGENIØR'NE yderligere på boligforeningsområdet. Michael blev uddannet som bygningskonstruktør i 2016 og har tidligere arbejdet som bygherrerådgiver/byggeleder hos Byggefirmaet Bertelsen og Larsen Aps.
Afleveret byggeri i Århus

07.09.2017

102 boliger incl. dagligvarebutik og P-kælder i Aabyen på Søren Frichs Vej i Århus er nu afleveret til bygherre Innovater. Projektet er en del af den nye bydel på den gamle fragtmandscentral i Århus.

INGENIØR'NE har udført ingeniørprojekt på opgaven for totalentreprenør Raundahl & Moesby A/S
Rejsegilde på ERDAHUS i Århus

01.09.2017

Torsdag den 17. august blev der afholdt rejsegilde på ERDAHUS i Aabyen på Søren Frichs Vej i Århus.

En ny bydel som stille og roligt udvikler sig på den gamle fragtmandscentralgrund.


ERDAHUS består af 171 boliger i 4-7 etager, jorddæket P-kælder og et grønt gårdmiljø.


Bygherre på projektet er DANICA Pension og ER Invest, og byggeriet vil efter planen stå færdigt i maj måned 2018. 

INGENIØR’NE udfører ingeniørprojekt på opgaven for totalentreprenør Raundahl & Moesby.
Grenå Idrætscenter

29.08.2017

INGENIØR'NE har vundet projektkonkurrencen på udvidelse og ombygning af Grenå Idrætscenter sammen med JaJa Architects. Udvidelsen omfatter cirka 1600 kvm i form af nyt ankomstområde mod øst, samt nyt område med springfaciliteter mod vest. INGENIØR'NE varetager alle ingeniørdiscipliner i projekteringen samt byggeledelsen i udførelses fasen.
FOB Kalundborg

17.08.2017

INGENIØR'NE skal i samarbejde med Kullegaard varetage rollenn som bygherrerådgiver ved renoveringen af tre afdelinger i FOB Kalundborg. Projektet skal være med til at fremtidssikre området, så boligerne og de tilhørende fællesfaciliteter fremover fremstår som attraktive hjem, og indbyder til fællesskab blandt beboerne. Renoveringen omfatter knap 400 boliger fordelt på 18 ejendomme.

Tekst og billede fra Kullegaards pressemeddelelse.  
Ny medarbejder

09.08.2017

Kent Grundell Hansen er pr. 1. juli ansat som projektleder med boligforeninger som arbejdsområde. Kent kommer fra en stilling ved Rambøll i Fredericia, hvor han har været ansat de seneste 6 år. 

Kent er uddannet bygningskonstruktør BTH og projektleder. Han har stor erfaring med projektering og projektledelse af renoverings projekter samt realisering af helhedsplaner for almene boligforeninger.


Kent er tilknyttet kontoret i Kolding.Ny medarbejder

04.08.2017

INGENIØR'NE har den store glæde, at kunne sige velkommen tilbage til Rasmus Lund. Vi har pr. 1. juli ansat Rasmus Lund som konstruktions ingeniør. Rasmus er uddannet bygningsingeniør fra Aalborg Universitet Esbjerg i 2012. Efter endt uddannelse var Rasmus ansat hos INGENIØR'NE frem til 2015, hvor han arbejdede med projektering af bærende konstruktioner, projektledelse og energi. Rasmus kommer fra en stilling som projekt- og byggeleder ved VK BYG Esbjerg, hvor han har været ansat i 1,5 år, hvor arbejdet har bestået i, at opføre en lang række enfamiliehuse i totalentrepriseNy medarbejder

21.06.2017

Vi har pr. 1. juni ansat Karina Frost. Karina er nyuddannet civilingeniør fra Aarhus Universitet. Her har hun specialiseret sig i vvs, energi- og indeklimaberegninger. Det bæredygtige byggeri har været omdrejningspunktet under hele hendes uddannelse, hvor hun bl.a. har arbejdet med DGNB certificeringsordningen i sit bachelorprojekt. Karina glæder sig til, at få afprøvet sine nyerhvervede færdigheder hos INGENIØR'NENy medarbejder

19.06.2017

Diana Zabusova er pr. 12. juni ansat som VVS ingeniør. Hun er uddannet bygningskonstruktør og cand. tech. i bygningers energidesign fra Aalborg Universitet. Diana vil arbejde med energiramme beregninger, indeklima simuleringer, projektering af VVS og ventilation samt energiforbrug optimering. Vestkystløbet i Esbjerg 2017

16.06.2017

Søndag den 11. juni mødets INGENIØR'NE med familier til Vestkystløbet i Esbjerg. Vi sendte omkring 50 løbere i alle aldre afsted i vores blå trøjer. Efter løbet var der grill pølser og hygge i vores telt på pladsen. En rigtig god dag. 

Fuglen - Tombola Plads Kolding

23.05.2017

Fuglen er en del af Kolding design week, der er designet af arkitektstuderende fra Århus arkitektskole, og bygget med hjælp fra Kolding Erhvervsskole. De statiske beregninger er udført af ingeniørpraktikanten Casper, der er ansat ved INGENIØR'NE på vores Kolding kontor. Samlet set er "Fuglen" derfor, udarbejdet og opført af engagerede studerende, hele vejen rundt. Fuglen er opført som en arkitektonisk skulptur, der kan pryde Koldings bycentrum og samtidlig lade børn og ungdommelige sjæle more sig.

Energinet

11.05.2017
INGENIØR’NE projekterer stationsudvidelse for ENERGINET.
ENERGINET`s transformatorstation på Vestlolland skal udvides med nyt transformerfelt og stationens areal skal desuden udvides, hvorfor INGENIØR’NE projekterer og udbyder anlæg, kloak og fundamentsarbejder for dette projekt.
INGENIØR’NE skal desuden varetage byggeledelsen under udførelsen.
Ny medarbejder

09.05.2017

Vi har pr. 1. maj ansat Anja R. Kramer. Anja kommer fra en stilling ved Sweco i Kolding, hvor hun har modelleret installationer i Revit på mange forskellige projekter, bl.a. svømmehal, boligbyggeri, sygehus og hotel. Anja er uddannet bygningskonstruktør fra BTH i Odense.
Ny medarbejder

09.05.2017

Jesper Uglebjerg Henneberg er pr. 1. maj startet i praktik. Jesper er under uddannelse som bygningsingeniør fra Aalborg Universitet Esbjerg. Han skal være i praktik som konstruktions ingeniør hos INGENIØR'NE i 20 uger.
Ny medarbejder

04.05.2017

Pr den 1. maj har INGENIØR’NE valgt at forstærke deres brandafdeling med Thomas Friis Waltersdorff som er Master i Brandsikkerhed. Thomas har siden 2009 være ansat som beredskabsinspektør og indsatsleder i Faaborg-Midtfyn Kommune og efter sammenlægningen af beredskaberne ved Beredskab Fyn. I sin tid som beredskabsinspektør har han arbejdet med alle stadier inden for den brandtekniske byggesagsbehandling, med opstartsmøder, sagsbehandling, færdigsyn og driftsmæssige brandsyn efter ibrugtagning.

Thomas er uddannet tømrer og bygningskonstruktør i Odense.
Vejle Sygehus

12.01.2017
I dag den 28.03.2017 har Vejle sygehus fået leveret en ny MR scanner. For 3½ uge siden blev bygningen tæt (tag og facader) og håndværkere har siden arbejdet i døgndrift for at nå at gøre bygningen klar til levering af scanner på bare 3 uger. Efter levering af scanneren skal bygningen færdiggøres, hvorefter personalet skal instrueres i den nye maskine. Levering af den nye scanner har også tiltrukket pressens interesse.


Coldstar

27.03.2017

INGENIØR’NE hjælper Bygmesteren A/S med projektering af konstruktioner til en tilbygning til frysehuset Coldstar i Vejle.

Byggeriet består af 2000 m² fryselager med tilhørende læssesluser, 2000 m² nedkølet sorteringsrum samt et uopvarmet pallelager.

Bygningen sammenbygges med eksisterende højlager, fryselager og sorteringsrum.

Moldeparken

09.03.2017

Boligforeningen ØsterBO afd. 18, Moldeparken. Tilgængelighed, komfort og højere boligstandard.


INGENIØR´NE er valgt som totalrådgiver sammen med arkitektfirmaet Årstiderne til at ombygge og renovere Afdeling 18 i Moldeparken 350 boliger i Vejle.

Afdelingen ombygges og renoveres i 3 ligeligt fordelte niveauer, så der opstår ”Tilgængelighedsboliger” med elevatorer, renoverede og opdaterede ”Komfortboliger” boliger med elevator og renovering og opdatering af ”Renoveringsboliger” uden elevatorer.

Bygningsmassen moderniseres for at skabe højere boligstandard og komfort og bedre tilgængelighed ude som inde. Nyindrettede udearealer skal understøtte fælles ophold og aktivitet. Vi glæder os over opgaven.

Sagen udbuds i storentreprise med et samlet håndværker budget på 283 mio. kr. 


Nyt fra Sundhedsafdelingen

01.03.2017

Regionshospitalet i Horsens:

INGENIØR`NE har sammen med KPF Arkitekter vundet totalrådgiverudbuddet vedr. AKUT 2. INGENIØR`NE er totalrådgiver. Projektet er skal udføres i 4 deletaper udførelsesmæssigt. Projekteringen i form af verifikation af projektforslaget er netop opstartet. Projekteringen forventes færdig med udgangen af juni måned, hvorefter udførelsen af fase 2A opstarter. Udførelsesfasen sker over 4 år, idet projektet er afhængig af en del rokader samt opførelsen af den ny sengebygning. Projektet andrager ca. 43 mio. kr. i håndværkeromkostninger.

 
Regionshospitalet Silkeborg
INGENIØR`NE har sammen med Arkitema Architects vundet totalrådgiverudbuddet vedr. ”Ombygning af OP-stuer”. INGENIØR`NE er underrådgiver til Arkitema Architects. Projektet omfatter ombygning af eksisterende OP-afsnit, således OP-kapaciteten forøges. Herudover ombygning/ etablering af birum som Opvågning, Kommandocentral, Blokaderum m.m. Projekteringen forventes færdig med udgangen af august måned, hvorefter udførelsen opstarter. Udførelsesfasen afsluttes i 2018. Projektet andrager ca. 30 mio. kr. i håndværkeromkostninger.

SHS Aabenraa Sygehus
INGENIØR'NE skal her projektere funktionsudbudte installationer for 5E BYG som netop har vundet hovedentreprisen på fase 2 "udbygning af Aabenraa Akutsygehus". Projektet har håndværker omkostninger på ca. 370 mio.

Sammenholdes disse opgaver med allerede kontraherede opgaver, så har INGENIØR'NEs sundhedsafdeling forryggende travlt. Så har du interesse for og erfaring med projektering af sundhedsopgaver, og har du lyst til at blive en del af et stærkt sundhedsteam, så kontakt venligst Jack Andersen på 20461704 eller på jka@ingenior-ne.dkBoligforening B32 parkvænget Afd. 3 Esbjerg

01.03.2017

INGENIØR'NE projekter i øjeblikket vindues udskiftning og facaderenovering af B32 afdeling i Grådybet ved Esbjerg, hvor knap 300 boliger skal have renoveret klimaskærmen. I sammen omgang udføres kloakseparering af hele afdelingen inkl. interne veje og udskiftning af fælles belysningsanlæg. Projektet udføres i samarbejde med Arkitektfirmaet Rudolf Lolk og udbydes i fagentreprise med opstart af byggepladsen omkring Juli/august 2017. INGENIØR'NE forestår byggeledelsen som vil have en varighed af ca. 10-11 mdr. 


Trekroner 25 boliger

01.03.2017

INGENIØR’NE udføre i øjeblikket byggemodning af et nyt boligområde samt bæredygtig håndtering af regnvandssystem m.v. Derudover udføres projektering af konstruktioner og anden ingeniørrådgivning.

Sagen udføres i totalentreprise med CASA NORD og Vilhelm Lauritzen samt Krogh Arkitekter som arkitektrådgivere og byggeledere m.v. 


Esbjerg Realskole

01.03.2017

INGENIØR’NE håndtere miljøscreening, tilstandsvurdering, brugerproces, projektering og udbud i hovedentreprise i forbindelse med flytning af Esbjerg Realskole til den gamle Statsskole i Esbjerg.

I den forbindelse skal er etablere nye hjemkundskabs lokaler, SFO, Legepladser, biologi, naturfag og fysiklokaler og øvrige lokaler skal friskes op.

Ombygningen skal stå færdig i slutningen af juli, så skolen er klar til drift fra august. 


Ny medarbejder

10.02.2017

Vi har pr. 1 februar ansat Mads Sundstrup Sørensen som byggeleder med base i Odense.

Mads kommer fra en stilling som ingeniør/projektleder ved entreprenørfirmaet, TC Anlæg, hvor han har arbejdet de sidste 4 år.

Mads har en uddannelse som bygningsingeniør fra SDU i Odense og har primært arbejdet med kloak- og anlægsarbejde.
Ny medarbejder

09.02.2017

Vi har d. 1 februar ansat Allan Morsø. Allan er uddannet stærkstrømsingeniør fra SDU, Odense. Allan er tillige uddannet elinstallatør og elektriker. Allan har tidligere haft ansættelse ved Grontmij og Cowi i Esbjerg, hvor han har haft ansættelse i henholdsvis 9 og 3 år.

Allan har stor almen erfaring som el-rådgiver inden for et bredt område af byggerier som f.eks. boligbyggeri, idrætsanlæg og plejecentre, men han har særlige kompetencer inden for sundhedsområdets mere specielle områder såsom intensiv, - operations- og scannerrum samt laboratorieområder. 

Allan et bredt kendskab til hele byggeprocessen fra bygherrerådgivning, udarbejdelse af byggeprogrammer, detailprojektering, fagtilsyn, brugerprocessen til byggeledelse.

Allan har de seneste år bl.a. arbejdet med Udvidelsen af Aabenraa sygehus fase 2, Gødstrup sygehus samt en del mindre ombygning på sygehuse i hele landet.
Ny medarbejder

31.01.2017

Ulla F. Baggesgaard er pr. 1. januar 2017 ansat som miljørådgiver.

Ulla har en længere årrække arbejdet ved Esbjerg Kommune, Industrimiljø, hvor hun har arbejdet med udarbejdelse af miljøgodkendelser og tilslutningstilladelser til industrivirksomheder.

Ulla har ved kommunen været ansvarlig for bygge- og erhvervsaffald samt arbejdet med olietanke, såvel overjordisk som nedgravede.

 

Tidligere har Ulla været ansat ved Ringkøbing Amt, hvor hun arbejdede med kortlægning af forurenede og mulig forurenede grunde.
Ny medarbejder

17.01.2017

INGENIØR’NE kunne 1. januar byde velkommen til Erik Friis. Erik er uddannet stærkstrømsingeniør på det tekniske fakultet i Odense.

Han har en baggrund som elektriker. Han har primært arbejdet med bolig

og erhvervsbyggeri samt renoveringer. Erik kommer fra en stilling ved

Henry Jensen rådgivende ingeniører. Tidligere har han været ansat ved Bravida

som projektleder og tilbudsberegner. Han har også været ansat ved ISC rådgivende ingeniører
i Esbjerg hvor han primært havde med offshore at gøre.
Byggemodning i Tjæreborg

12.01.2017

INGENIØR´NE arbejder netop nu, i samarbejde med Esbjerg Kommune, på byggemodning af Eilif Krogagers Vej – Etape 3 i Tjæreborg .

Projektet omfatter byggemodning af 22 parceller inkl. vej- og stiadgange. Opgaven omhandler projektering og byggeledelse/tilsyn og forventes udført i 3. kvartal af 2017.Ny partner

12.01.2017

INGENIØR’NE har fornøjelsen af at oplyse, at vi pr. 1. januar 2017 har udvidet Partner- og ejerkredsen med Henrik Bilberg.

Henrik har siden 2013 været ansat hos INGENIØR’NE, som bygherrerådgiver og afdelingschef for firmaets Kolding afdeling, hvor han sammen med de øvrige ansatte har været med til at opbygge afdelingen, der i dag har omkring 30 medarbejdere.

Kontoret i Kolding er udvidet løbende siden 2013, og har i den forbindelse haft til huse på 3 forskellige adresser. Seneste og nuværende er beliggende på Kokholm 1, hvor vi forventer at kunne rumme den fortsatte udvikling.

Henrik fortsætter med at være afdelingschef for Kolding afdelingen.


Den udvidede partner kreds vil fremover bestå af John Andresen, Erik Grøn, Michael Jensen, Anders Astrup, Erling Hjorth Sørensen og Henrik Bilberg.
Kloakseparering Tjæreborg Skole

12.01.2017
INGENIØR'NE arbejder netop nu, i samarbejde med Esbjerg Kommune, på kloakseparering af Tjæreborg Skole. Projektet omfatter ny regn- og spildevandsledning i terræn og forventes udført i 2017. Regnvandet forventes ledt til det kommende projekt "Gadekær", som Esbjerg Kommune arbejder med i Tjæreborg mellem Brugsen og Tjæreborg Ældrecenter.


Kloakseparering Tjæreborg Ældrecenter

12.01.2017

INGENIØR´NE arbejder netop nu, i samarbejde med DAB, på kloakseparering af Tjæreborg Ældrecenter.

Projektet omfatter ny regn- og spildevandsledning i terræn og forventes udført i 2017. Regnvandet forventes ledt til det kommende projekt ”Gadekær”, som Esbjerg Kommune arbejder med i Tjæreborg mellem Brugsen og Tjæreborg Ældrecenter.Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.