Personalearrangement i Oksbøllejren

INGNENIØR'NEs personaleforening er for alle ansatte i firmaet.
Foreningens formål er at styrke det sociale fællesskab, at give medlemmerne mulighed for at dyrke fælles interesser og at skabe bånd, udover de arbejdsmæssige relationer.
Personaleforeningen arrangerer mange forskellige aktiviteter for medlemmerne, og i nogle tilfælde også for medlemmernes familier.
Vi forsøger altid at finde gode tilbud og aktiviteter, som appellerer til de fleste og der er altid god opbakning til arrangementerne.

Udflugt til oksbøllejren
 
Fredag den 30. september var det meste af firmaet taget en tur til Oksbøllejren. Målet med udflugten var teambuilding og andre grænseoverskridende udfordringer for den enkelte.
 

 

Der blev klatret på rebstige, i tov, på klatrevæg og op i ca. 26 meter høje træer, hvor udsigten ud over Ho Bugt var fantastisk. En fritfaldsøvelse fra en wire spændt ud mellem to træer i 16 meters højde var især udfordrende og krævede mod.
En enkelt forsøgte sig endda som nyudklækket fugl i et andet mindre fritfaldsscenarie, dog uden den store succes.

 

 

En god dag blev afsluttet med mad, drikke og hyggeligt samvær på Cafe Frederik.


Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.