Renovering af Ting og arresthuset

 

INGENIØR'NE skal i samarbejde med Praksis Arkitekter forestå renoveringen af ting og arresthuset i Esbjerg.
Murværket skal fuges om og gennemgås for beskadigede sten. Taget skal lægges om og tagværket skal gennemgås for rådskader, med bygningens betragtelige antal inddækninger, grater og skotrender for øje. Ventilationsanlæggets udformning og placering skal revurderes.
Herudover vil der primært være tale om en vurdering af den nuværende rumfordeling og –forløb under behørig hensyntagen til husets oprindelige planløsning. Derudover en stillingtagen til og genopretning af uheldige overfladebehandlinger og håndværksmæssige udførelser.


Alt i arrestbygningen skal enten restaureres, genoprettes eller fornyes. Der vil blive tale om stillingtagen til rumforløb og cellers genanvendelighed, opdeling af bygningen og den fortsatte brug af tidligere anvendte materialer. Målet er en aflæselig arrestbygning med et pust fra fortiden og nye muligheder for genanvendelse.
Bygherren er Realdania byg og renoveringen forventes udført i løbet af 2011 og 2012.

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.