Til vore kunder og samarbejdspartnere

13.12.2013

INGENIØR'NE har gennem længere tid været inde i en meget positiv udvikling, og vi har dermed fået lejlighed til at fastholde og udvide vores arbejdsområder i Esbjerg, Kolding og Tønder.

I den forbindelse har vi besluttet, at ændre i vores ejerstruktur og i konsekvens heraf forlader Finn Bojsen firmaet. Finn har bidraget meget positivt til INGENIØR'NEs gode udvikling og vi vil gerne takke for denne  store indsats.

Virksomheden drives, uden øvrige ændringer, videre i samme gode spor med John Andresen ved roret som direktør og med den øvrige partnerkreds på de velkendte pladser i direktion og som projekt- og fagledere.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at oplyse, at Lars Henrik Damkjær tiltræder den 2. januar 2014 som administrationschef. Han kommer fra en stilling, som økonomichef hos Holger Christiansen i Esbjerg. 

Endvidere har vi styrket Koldingkontoret med ansættelse af Henrik Bilberg og Torben Lorentzen. Begge erfarne ingeniører, som kommer fra et af landets største ingeniørfirmaer. 

Lars Henrik Damkjær og Torben Lorentzen indtræder begge i direktionen hos INGENIØR'NE pr. 2. januar 2014. 


Evt. spørgsmål kan venligst rettes til John Andresen ja@ingenior-ne.dk

 

Dat-Schaub

13.12.2013

INGENIØR’NE er totalrådgiver på opgaven vedrørende udflytningen af Dat-Schaub fra Storegade, til det gamle Danish Crown slagteri på havnen i Esbjerg.

I forbindelse med dette, skal der opføres en ny administrationsbygning på 700m2, samt laves nye kantine, og omklædningsfaciliteter på ca. 800m2.

Desuden ombygges og renoveres eksisterende produktion og lager på ca. 7000m2, med en energioptimering atfbygningsdele og produktionsanlæg m.v.

Arkitektfirmaet Rudolf Lolk er ansat som underrådgiver for løsning af arkitektopgaven. Projektet er opstartet, og skal stå endelig færdig til ibrugtagning ved udgangen af 2014.


Nye velfærdsfaciliteter Syd Arne


10.12.2013

INGENIØR`NE arbejder lige nu med at designe ombygningen af boreplatformen Syd Arnes køkken og messe med tilhørende køle- og fryserum. 

Projektet består af består af delområder Galley (køkken), Mess (kantine) og Lobby (Køle- og frostrum). Herudover tilbygning af varelager og velfærdsrum udvendigt på eksisterende beboelsesbygning..


Se mere her


 

INGENIØR´NE udvider i trekantsområdet


06.12.2013

INGENIØR’NE fortsætter væksten, ved at markere sig markant i Trekantsområdet. Med udgangspunkt i det nuværende afdelingskontor på Albuen i Kolding, vil vi styrke vores markedsposition i Trekantsområdet og det øvrige Danmark.

For at sikre denne vækst har vi ansat Henrik Bilberg, som afdelingschef for Kolding kontoret og Torben Jensen Lorentzen, som områdechef for bygherrerådgivning og svømmebade, samt som markedsansvarlig i Trekantsområdet.


Se mere her


 

Boligforeningen Jørgensgård

27.11.2013

Entreprenørfirmaet Bo Michelsen A/S har sammen med INGENIØR’NE A/S og  Mangor & Nagel A/S vundet konkurrencen om nedrenovering og renovering af afd. 33 Jørgensgård for Sønderborg Andelsboligforening/SALUS.


Formålet med renoveringen af Afd. 33 Jørgensgård i Sønderborg er at fremtidssikre bebyggelsen, ved at skabe attraktive og moderne boliger og fællesarealer, der lever op til nutidens krav.

Opgaven er vundet i konkurrence med Hansson & Knudsen A/S, MT Højgaard A/S, Jorton A/S og CC Contractor A/S. Totalentreprisen omfatter projektering og udførelse af:

  • 5 stk. 2-etages boligblokke med 96 lejligheder, der nedrenoveres til 42 rækkehuse i én etage
  • 1 stk. 2-etages boligblok med 32 lejligheder, der ombygges til 24 lejligheder, der skal være tilgængelige for handicappede personer
  • 78 rækkehuse skal renoveres for boligskader, nyt tag, nye døre, vinduer etc.
  • Ombygning af 27 ungdomsboliger til 9 familieboliger
  • Renovering og forbedring af friarealer

         

Klimaopgave Horsens sygehus

26.11.2013

INGENIØR`NE arbejder i øjeblikket med at etablere zonekøleflader i koldt køkken og kantine på Hospitalsenheden Horsens Sygehus. 

 

Ny VVS-ingeniør

25.11.2013

INGENIØR’NE har pr. 15.11.2013 ansat Hans Jørgen Eriksen som ny vvs ingeniør.

Hans Jørgens arbejdsopgaver bliver fortrinsvis specialopgaver inden for laboratorier og sygehusbyggerier samt kvalitetssikring af tilsvarende opgave.

Hans Jørgen kommer fra en lignende stilling ved Grontmij, og vi byder ham velkommen på holdet. 

 

Bostedet Trinbrættet i Bramming

25.11.2013

INGENIØR`NE har vundet totalrådgivningskonkurrencen med indretning af 10 boliger for psykisk sårbare personer, i det tidligere plejehjem Birkevangen i Bramming. Byggeriet skal færdigprojekteres i 2013, og udførelsesfasen afsluttes i 2014. Byggeriet har en ramme på ca. 9.6 mio. og, er på ca. 950 m² ombygning og ca. 150 m² nybyggeri. Atra Arkitekter A/S er underrådgiver.

 

Aflevering og status for Kræftens bekæmpelse Odense 

23.11.2013
Byggeriet af Livsrum Odense for Kræftens Bekæmpelse er nu afleveret, og blev indviet fredag den 22.11.2013 ved en hyggelig sammenkomst, i det nye og spændende byggeri.

Kræftens Bekæmpelse kunne allerede bekræfte, at de nye omgivelser på OUH’s område er blevet vel modtaget og brugerne synes, det er et hyggeligt sted at komme.

INGENIØR’NE ønsker Kræftens Bekæmpelse tillykke med byggeriet.


VUC Tønder

05.11.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret til afgivelse af tilbud på om- og tilbygning til VUC i Tønder.

Projektet omfatter projektering og opførelse af bygningsfaciliteter primært indeholdende undervisningslokaler. Det samlede areal for nybygningm om- og tilbygning er på ca. 4800 kvm. Herudover etableres udemiljøer, adgangsforhold og parkeringsanlæg.

INGENIØR'NE er prækvalificeret i samarbejde med Bo Michelsen A/S og Tegnestuen Mejeriet.

 

7 stk. Energi 0 boliger til Lejerbo Valby

30.09.2013

I samarbejde med totalentreprenør Skare Byg A/S og arkitekt Jens Felthaus, skal INGENIØR’NE opføre 7 stk. Energi 0 boliger på Hovedgaden i Taastrup for Lejerbo. Boligerne er i 2 plan fordelt på en blok, og skal opføres af præfabrikerede elementer og udstyres med varme-pumpeanlæg, mekanisk ventilation med varmegenvinding og solcelleanlæg for at opfylde kravet til Energi 0 boliger.

 

INGENIØR’NE skal udføre ingeniørprojektering på projektet.

 

Om- og tilbygning til Vestervangskolen, Esbjerg Kommune

26.09.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret til afgivelse af tilbud på om- og tilbygning til Vestervangskolen i Esbjerg. INGENIØR'NE er prækvalificeret i samarbejde med Enemærke & Petersen A/S og GPP Arkitekter.

 

Fanø Skibsfart- og dragtsamling


24.09.2013

INGENIØR’NE udfører renovering af Fanø Skibsfart- og dragtsamlings museum.

Opgaven består af en komplet renovering af facader, tag og gamle vinduer samt indvendig sanering af udstillings-lokalerne, alt sammen med respekt for husets alder og byggeskik.

INGENIØR’NE har været behjælpelige med at søge midler fra bl.a. Foreningen Fannikerdagen, Orients Fond, Duysens Familiefond samt A.P. Møller og Hustru Christine MC-Kinney Møllers Fond, hvilket har været medvirkende årsag til at projektet realiseres. 


 

39 stk. 0-energiboliger afleveret


24.09.2013

I samarbejde med totalentreprenør Skare Byg A/S og arkitekt Jens Felthaus, har INGENIØR’NE afleveret 39 stk. 0-energiboliger på Lykkegårdsvej i Kolding til Lejerbo. Boligerne er i 2 plan fordelt på 4 blokke, og opført af præfabrikerede elementer og udstyret med varme-pumpeanlæg, mekanisk ventilation med varmegenvinding og solcelleanlæg for at opfylde kravet til 0-Energiboliger.

INGENIØR’NE har udført ingeniør-projektering og fagtilsyn på projektet.


 

Opførelse af ny daginstitution Dagnæs, Horsens

20.09.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret til afgivelse af totalentreprise tilbud på opgaven med opførselse af ny daginstitution Dagnes i Horsens

INGENIØR'NE danner hold med Bodilsen Totalbyg A/S og arkitektfirmaet Meissner + Sigh.

 

Opførelse af Livsrum Odense er i fuld gang


13.09.2013
Byggeriet af Livsrum Odense for Kræftens Bekæmpelse er i fuld gang. Bygningen er lukket, og alle indvendige apteringsarbejder er godt i gang.

Det spændende byggeri følger tidsplanen, under kyndig ledelse af totalentreprenøren. INGENIØR'NE ser frem til, i samarbejde  med totalentrerpenør NJ-gruppen og Wienberg Architects, at afleveringer det færdige projekt til Kræftens Bekæmpelse og Real Dania sidst i oktober måned.


 

SKAL DU MED PÅ ELITEHOLDET?


16.07.2013
Vi har stadig et ledigt skrivebord hos INGENIØR'NE, så hvis du besidder kvalifikationer svarende til de øvrige medarbejdere og du, som os, kun stiler efter det bedste, så er du måske den rette til, at indtage den ledige plads?

Send os en ansøgning, der forklare hvorledes dine kvalifikationer kan supplere holdet og dermed gøre det stærkere og måske tilføje et ekstra ben!

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os telefonisk for at drøfte muligheder.

Kontaktperson Michael Jensen på telefon nr. 26 84 60 07


 

NY MEDARBEJDER

11.07.2013
INGENIØR'NE har endnu engang ansat en ny dygtig medarbejder.


Vi byder ingeniør Jack Andersen velkommen ombord.

Jack er uddannet VVS-ingeniør og har mere end 20 års erfaring med projektering og teknisk rådgivning primært omkring sygehusbyggeri, projektledelse, kundekontakt og bygherrerådgivning inden for samme genre.

Jack er specialist inden for områder som produktionskøkkener, laboratorier og andre højteknologiske specialindustrier.

Jacks´ kompetencer skal primært styrke vores sundhedsområde men også supplere vor projektledelse og bygherrerådgivning.

Jack kommer fra en stilling hos Grontmij, hvor han har haft ansvaret for sundhedsbyggerier på Jylland og Fyn og har derfor deltaget i flere af de helt store sundhedsprojektkonkurrencer med efterfølgende løsning af rigtig mange vundne sager gennem årene.

 

NY MEDARBEJDER

11.07.2013

INGENIØR'NE har endnu engang ansat en ny dygtig medarbejder.


Vi byder Bo Jørgensen velkommen ombord. 

Bo er uddannet el-installatør og stærkstrømsteknikker og har mere end 20 års erfaring med energirådgivning samt projektering af cts anlæg.

Bo er specialist i fejlfinding og forbedring af energieffektivitet på eksisterende systemer samt projektering af avancerede CTS løsninger, hvilket også bliver Bo's primære arbejdsområde.

Bo skal desuden styrke vores allerede stærke rådgivning inden for energioptimering, primært på større industrier og bygningskomplekser.

Bo Jørgensen kommer fra en stilling som direktør for et større landsdækkende CTS firma, HO Service A/S og senere SE Big Blue, hvor hovedopgaverne var intilligent styring af tekniske installationer.

Bo har i den forbindelse siddet med ledelsesansvaret, kundekontakt, energirådgivning, problemløsning m.v.

 

ANDELSBOLIGFORENINGEN JØRGENSGÅRD AFD. 33, SØNDERBORG 

10.07.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret ved Sønderborg Andelsboligforeningen til afgivelse af totalentreprise tilbud på opgaven med renovering af afdeling 33.

Opgaven løses i samarbejde med totalentreprenør Bo Michelsen A/S og arkitekt Mangor & Nagel Arkitektfirma.

Bygherre rådgiver på opgaven er COWI og Kuben Management.

 

RAMMEAFTALE TEKNISK RÅDGIVNING, DAB


09.07.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret til afgivelse af tilbud på følgende rammeaftaler omhandlende teknisk rådgivning ved Dansk Almennuttigt Boligselskab:


  • Delaftale 1 Almene familie- og ungdomsboliger - Jylland.
  • Delaftale 3 Almene ældreboliger og plejeboliger med serviceareal - Jylland.

Samt:

  • Delaftale 1 Håndværkerudgifter mellem 5 - 30 mio. - Jylland
  • Delaftale 3 Håndværkerudgifter mellem 30 - 80 mio. - Jylland
  • Delaftale 5 Håndværkerudgifter over 80 mio. - Jylland

 

IAT - NYT SMEDEVÆRKSTED, ESBJERG HAVN


05.07.2013
INGENIØR'NE projektere nyt smedeværksted for IAT Base & Energy i forbindelse med eksisterende faciliteter på Esbjerg Havn.

Smedeværkstedet er på i alt 800 m2 incl. diverse velfærdsforhold.

Projektet skal stå klar til indflytning i januar 2014 og udbyddes i fagentreprise.

INGENIØR'NE varetager byggeledelsen og tilsynet under opførelsen.


 

HALLIBURTON - NYE FACILITETER PÅ ESBJERG HAVN

04.07.2013

INGENIØR'NE er valgt som rådgiver på et nyt projekt for Halliburton Danmark vedrørende etablering af nye faciliteter på Esbjerg Havn.

Projektet består af 1.500 m2 tankanlæg, 700 m2 mixerhal, vaskehal, oplag for brandfarlige væsker, 2.400 m2 værksted, 3.300 m2 tørvarelager og 1.200 m2 administration.

Projektet er opstartet og skal stå endelig færdig til ibrugtagning ved udgangen af 2014.


Projektet udbydes i fagentreprise og INGENIØR'NE varetager projektledelse, detailprojektering og byggeledelse. I samarbejde med OSC Miljø og Rambøll gennemføres VVM Screening, ansøgning om miljøgodkendelse og forureningsscreening af arealerne. 


UC SYDDANMARK NY ADMINISTRATION, ESBJERG

04.07.2013
INGENIØR'NE projekterer i samarbejde med Arkitektfirmaet Rudolf Lolk ny tilbygning til UC Syddanmark indeholdende 600 m2 ny administration.

Projektet udbydes i fagentreprise og skal stå klar til indflytning inden sommeferien 2014.

 

SCT. SEVERING SKOLEN, HADERSLEV

03.07.2013
INGENIØR'NE har vundet opgaven som totalrådgiver på opgaven med at vvs renovere skolens tekniske installationer. Bygningen skal energioptimeres og igen leve op til nutidens indeklimakrav.

Arkitektarbejdet udføres af CREO arkitekter og bygherre er Haderslev Kommune.

Opgaven projekteres i juli/august 2013 med udbud og licitation i september 2013.

 

PARKERINGSHUS -  SKOLEFÆLLESSKABET, ÅLBORG


01.07.2013
INGENIØR'NE udfører for Betonelement A/S projektering af bærende konstruktioner vedrørende parkeringshus til opførelse i Aalborg.

Parkeringshuset er en del af et større projekt "Skolefællesskabet" og skal fouden parkeringspladser indeholde gymnastiksal samt omklædningsfaciliteter m.v.

Parkeringshuset skal i første omgang opføres i 4 etager, men dimensioneres for fremtidig udvidelse op til 7 etager.


 

ESVAGT ESBJERG HAVN


30.06.2013
INGENIØR'NE udfører som totalrådgiver Esvagts nye kontordomicil på Esbjerg Havn.

Arkitektarbejdet udføres af Arkitema.

Opgaven sendes ud i fagentreprise primo august 2013 og byggeriet påbegyndes primo september 2013.

 


 

CAROLINE AMALIE-GÅRDEN, AUGUSTENBORG

30.06.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret ved Sønderborg Kommune som totalrådgiver vedr. ombygning og renovering af Caroline Amalie-Gården - boliger for psykisk handicappede i Augustenborg.

Underådgiver er Meissner + Sigh.

Opgaven omfatter ombygning og renovering af det eksisterende plejecenter i Augustenborg for boliger til psykisk handicappede. De eksisterende bygninger omfatter ca. 6.500 m2, som i varierende grad skal renoveres og ombygges.

 

NY FORSKERPARK I CORTEX PARK

30.06.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret ved Odense Kommune til udvidelse af det fremtidige byggeri Ny Forskerpark i Cortex Park. Totalrådgiver er Kjaer & Richter. Ingeniører Henneby Nielsen samt INGENIØR'NE og landskabsarkitekt er GBL Kolding. 

Odense Kommune har forøget bevillingen så det fremtidige byggeri af forskningsfaciliteter udvides med 2.475 m2.

 

SPECIALCENTER TARP 

30.06.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret ved Esbjerg Kommune vedr. ombygning af det tidligere Tarp Ældrecenter til Specialcenter Tarp. INGENIØR'NE er totalrådgiver med GPP arkitekter som underrådgiver. 

Specialcentret skal rumme aflastning og botræning for børn og unge med varigt nedsatte fysiske og/eller psykiske funktionsevner.

Endvidere flyttes Esbjerg Kommunes Ergo og Fysioterapi for børn i alderen 0-6 år med motoriske funktionsnedsættelser til Specialcenter Tarp.

 

MÆRSK TRAINING - NYT KURSUSCENTER, ESBJERG


15.06.2013
INGENIØR'NE rådgiver Mærsk Training i forbindelse med etablering af nye kursusfaciliteter på Ravnevej 10 i Esbjerg.

Projektet omhandler ombygning af ca. 3000 m2 eksisterende bygningsmasse til nye kursusfaciliteter.

Projektet gennemføres i samarbejde med Arkitektfirmaet Rudolf Lolk og skal stå klar til ibrugtagning i oktober 2013.

Projektet udbyddes i fagentreprise og INGENIØR'NE varetager byggeledelse og tilsyn.

 

LEJLIGHEDER "MARBÆKGAARD", ESBJERG

09.06.2013
INGENIØR'NE projekterer 8 nye penthouselejligheder på taget af en eksisterende boligejendom i Esbjerg.

Byggeriet udføres for Inter Homes i hovedentreprise. Arkitekt bag designet er Bo Christensen ApS.


 

NY BOLIGBLOK RAVNSBORG TVÆRGADE, KØBENHAVN

04.06.2013
INGENIØR'NE projekterer 6 etagers "Infill" byggeri i København, indeholdende både erhverv og bolig. Byggeriet udføres for Saxo Properties i totalentreprise.

Totalentreprenør er byggefirmaet Københavns Byggestyring og arkitekt er Årstiderne Arkitekter.

Arbejdet omhandler projektering af alle ingeniørfag til byggetilladelse, bygherregodkendelse og udførelse af detailprojekt i forbindelse med udførelsen og prissætning.

Projektet omhandler tillige afstivning af eksisterende boligblokke i forbindelse med nedrivning af baggårdsbygninger.

 

NY MEDARBEJDER

03.06.2013
INGENIØR'NE har endnu engang ansat en ny dygtig medarbejder.


Vi byder ingeniør Hans Schmidt velkommen ombord. 

Hans er uddannet el-ingeniør men Hans' kompetencer skal primært styrke vor bygherrerådgivning. Hans har igennem flere år udviklet og realiseret egne projekter samt projekter for diverse bygherrer over hele landet.

 


ARBEJDERNES BOILGFORENING, ODENSE


25.04.2013
INGENIØR'NE er i samarbejde med CREO Arkitekter A/S og ARKPLAN Aps prækvalificeret til at afgive bud på totalrådgivning i forbindelse med rammeaftale 2 omhandlende nybyggeri samt rammeaftale 3 omhandlende renovering og ombygning.

INGENIØR'NE A/S er udvalgt blandt 19 velkvalificerede ansøgere og vi glæder os til at afgive bud.

 

149 BOLIGER, VIBORG


06.04.2013
INGENIØR'NE har i samarbejde med PLUSKONTORET, Århus vundet opgaven med totalrådgivning i forbindelse med renovering af Boligselskabet Sct. Jørgen, Ulriksdal, afd. 22, Viborg. 

Etape 1 omfatter totalrådgivning i forbindelse med udarbejdelse af helhedsplan og gennemførelse af genopretning af afd. 22,  bestående af 149 boliger udført som tæt-lav bebyggelse.

Etape 2 omfatter udførelse af ingeniørprojekt for udbud i hovedentreprise samt tilsyn.

 

SPECIALSYGEHUS SØNDERBORG 

04.04.2013
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret ved Sønderborg Sygehus til afgivelse af tilbud på totalrådgivning vedrørende rådgivning omkring 3 delprojekter.

De 3 delprojekter omfatter i hovedtræk ombygning af eksisterende bygningsmasse til "865 m2 sammedagskirurgi", "875 m2 Intensiv" og "750 m2 restaurant" med en samlet ramme på ca. 19 mil. i håndværkerudgifter.

Målet er, at sygehuset opdateres og tilpasses den nye sygehusstruktur for Region Syddanmark og at sygehuset også i fremtiden vil opleves, som et rart sted at komme.

 

46 NYE BOLIGER, ISHØJ

27.03.2013 
INGENIØR'NE er blevet prækvalificeret ved Ishøj Boligselskab til afgivelse af tilbud i totalentreprise vedrørende opførelse af 46 nye boliger i Ishøj Kommune.

Den endelige opgave omfatter færdigprojektering, indhentning af byggetilladelse, opførelse af ca. 3.795 m2 nybyggeri i 3 etager samt et fælleshus på ca. 200 m2.

Opgaven omfatter også byggemodningen, anlægsopgaven og tilpasning af bebyggelsen til nærområdet.

 

AB, AFD. 33, 20 BOLIGER SLÅENVEJ 9 ESBJERG


15.03.2013
INGENIØR'NE har vundet opgaven med ingeniørprojektering af 20 nye boliger beliggende Slåenvej 9 i Esbjerg for Boligforeningen AB.

Opgaven omfatter jordhåndtering og byggemodning af forurenet grund med nye veje, afløb og belysningsanlæg.

Der udføres udbud i hovedentreprisen med projekt på alle ingeniørfag, således at projektet kan udføres efter bygherres ønsker.

 

ÅSTRUPLUND PLEJECENTER, GLEJBJERG


28.02.2013
INGENIØR'NE har i samarbejde med Pluskontoret i Århus vundet totalrådgivningen på om- og tilbygningen af Åstruplund Plejecenter i Glejbjerg.

Opgaven omfatter totalrådgivning i forbindelse med om- og tilbygning af i alt 840 m²  - til 8 nye boliger med tilhørende fællesarealer og produktionskøkken for Vejen Kommune.

Boligerne udføres i samarbejde med Holsted Boligforening og Boligkontoret Danmark.

 

HØRGÅRDEN, ÅRHUS, RISSKOV


13.02.2013
INGENIØR'NE er i samarbejde med MEISSNER + SIGH blevet prækvalificeret ved Århus Kommune.

Opgaven omhandler totalrådgivning i forbindelse med en større ombygning, hvor en del af Hørgården i Risskov skal renoveres.

Der er tale om en renovering af 28 mindre plejeboliger, som sammenlægges til 14 nye og mere moderne plejeboliger, der opfylder tidens behov. Bygningen, som skal renoveres, er opført i to plan med fuld kælder på ialt ca. 2.300 m².

Der konkurreres på totalrådgiverhonorar og aftalen skal omfatte ydelser som bl.a. projektering, udbud, projektopfølgning, byggeledelse og tilsyn. 

Opgaven udbydes i fagentreprise.

 

SØNDERSKOVHUSET, ÅRHUS


13.02.2013
INGENIØR'NE er i samarbejde med MEISSNER + SIGH blevet prækvalificeret ved Århus Kommune.

Opgaven omhandler totalrådgivning i forbindelse med en større ombygning, hvor en del af Sønderskovhuset skal renoveres.

Der er tale om en renovering af 24 mindre plejeboliger, som sammenlægges til 12 nye og mere moderne plejeboliger, der opfylder tidens behov. Bygningen, som skal renoveres, er en et-plansbygning på ca. 1.100 m².

Der konkurreres på totalrådgiverhonorar og aftalen skal omfatte ydelser som bl.a. projektering, udbud, projektopfølgning, byggeledelse og tilsyn.

Opgaven udbydes i fagentreprise.

 

CENTRALKØKKEN, GRINDSTED

12-02-2013
INGENIØR'NE er, i samarbejde med GPP Arkitekter som underrådgiver, blevet prækvalificeret ved Billund Kommune i forbindelse med totalrådgivning på nybygning af centralkøkken ved Sydtoften i Grindsted.

Bygherrerådgiveren er dinesen & partner a/s og bygherre er Billund Kommune.

Opgaven omhandler ca. 600 m² nybygning med en forudsat produktionsmængde på ca. 79.000 døgnkostenheder.

Totalrådgivningen omfatter ingeniør- og arkitektydelser i forbindelse med udførelse af projektforslag, for- og hovedprojekt, projekteringsledelse, udbud i fagentreprise, fagtilsyn og byggeledelse samt 1 års eftersyn.

 

HADERSLEV STADION, TILBYGNING


11-02-2013

INGENIØR’NE er sammen med Jorton A/S og C.F.MØLLER  blevet prækvalificeret vedrørende tilbudsgivning på renovering af Haderslev Stadion.

Bygherrerådgiveren er Kuben Management A/S og Rambøll Danmark, der sammen med Arkitektfirmaet Kleemann har udarbejdet oplægget til de bydende entreprenører.

Opgaven løses i totalentreprise med i alt 6

prækvalificerede totalentreprenører.

Den eksisterende tribune udvides med ny VIP lounge med plads til i alt 325 personer og kobles på en ekisterende nabohal, således at lokalerne kan bruges til flere arrangementer.

Desuden nedrives den ene langside og der genopbygges en komplet ny sidetribune med plads til 2.800 siddende tilskurere og tilhørende skyboxe med bespisning for 175 personer i tilstødende lokaler.

Bag tribunen opbygges for Haderslev Idrætscenter 42 stk. ungdomsboliger med Haderslev Boligforening som bygherre.

I samme bygningskompleks etableres der nye klublokaler, kontor og administration, samt 8 stk. sportelværelser med 4 sengepladser i hver for Haderslev Fodboldklub og Sønderjysk Udviklingssamarbejde (SUSAM).

Der afgives tillige tilbud på overdækning af de 2 endetribuner, som sammenbygges med den ny hovedtribune.

 

FLERE NYE MEDARBEJDERE 

15.02.2013
INGENIØR'NE har endnu engang ansat nye medarbejdere på kontoret i Esbjerg.


Ingrid Vad Øgendahl er teknisk tegner og startede på vor tegnestue den 1. februar 2013.

Ingrid kommer fra en lignende stilling hos Rambøll.


Vi byder Ingrid velkommen ombord.


 

FLERE NYE MEDARBEJDERE 

15.02.2013
INGENIØR'NE har ansat endnu en konstruktionsingeniør på vort kontor i Esbjerg.


Jacob Aahave Tousig startede hos INGENIØR'NE den 1. februar 2013.

Jacob kommer fra en stilling hos ALECTIA AS i Kolding.


Vi byder Jacob velkommen og glæder os til at gøre brug af hans gode erfaringer.


 

FINANSØKONOM ELEV

15.02.2013
INGENIØR'NE har fra 14. januar 2013 - 12. april 2013 Karina Iversen på kontoret.


Karina læser til Finansøkonom på EASV og er i forbindelse med studiet i praktik her på kontoret.


Vi håber Karina får en lærerig periode på vort kontor i Esbjerg.

 

NYT DOMICIL MAERSK OLIE & GAS 

28.01.2013
INGENIØR'NE er netop startet på projektering af nyt kontordomicil til Maersk Olie & Gas AS. 


Læs mere her

 

KRÆFTENS BEKÆMPELSE, HERNING


14-01-2013

INGENIØR’NE har endnu en gang vundet opgaven med projektering og udførelse af et nyt Livsrum for Kræftens bekæmpelse. Denne gang beliggende i Herning med tæt tilknytning til Herning Sygehus.

Opgaven løses i totalentreprise med K.G. Hansen & Sønner i samarbejde med arkitekt Claus Pryds.

Bygherrerådgiver på sagen er Søren Jensen Rådgivende ingeniørfirma.


Rammerne for projektet tager udgangspunkt i et gammelt eksisterende hus opført i 1900 tallet. Der om- og tilbygges i en stil, der signalerer hjemlig hygge og tryghed, således at arkitektur og teknik understøtter, den med projektet ønskede livskvalitet.

Første spadestik for projektet sker efter planen i juni 2013, hvorefter byggeriet skal stå indflytningsklar i januar 2014.

Kræftens Bekæmpelse udfører for øjeblikket 6 ud af 7 nye Livsrum over hele landet, som skal håndtere rådgivning vedrørende kræftbehandling.

Projekterne realiseres i samarbejde med Realdania og det er med stor stolthed at INGENIØR'NE er valgt til projekteringen af indtil videre to centre til kræftrådgivning, beliggende i Herning og Odense.

Læs mere på: http://www.cancer.dk/Livsrum/syv+nye+livsrum/herning/herning.htm

 

HADERSLEV FJERNVARME A.M.B.A.

04.01.2013

INGENIØR-NE udfører i samarbejde med Tjæreborg Industri A/S projekteringen af et nyt, flisfyret kraftvarmeværk for Haderslev Fjernvarme A. m. b. a. i totalentreprise.

Anlægget erstatter det affaldsbaserede kraftvarmeanlæg på adressen Dybkær 2 i Marstrup, som nedlægges.

Det nye anlæg indeholder en komplet ny kedelcentral med 2 stk. kedelanlæg på en samlet nominel varmeydelse på 20 MW.


Anlægget omfatter følgende bygninger, som opføres af betonelementer:


Kedelcentral på ca. 600 m² i stueetage, som opføres delvist ovenpå eksist. kælder.

Flislager og modtagesiloer på ca. 1100 m²

Askecontainerrum på ca. 150 m²

Teknik- kontor- og værkstedsbygning på ca. 150 m².

Komplet ny installationer for alle fag


Arbejdet på byggepladsen forventes påbegyndt medio 2013.

 

NY INGENIØR

04.01.2013
INGENIØR'NE har ansat Rasmus Lund som konstruktionsingeniør pr. 1. februar 2013. Rasmus har været hos os som ingeniørpraktikant i 20 uger og afslutter sine sidste eksaminer i løbet af januar måned. 

Vi ønsker Ramus held og lykke  og glæder os over, at han er blevet en fast del af holdet.

 

HALGÅRDSSKOLEN, HOLSTEBRO

04-01-2013
INGENIØR'NE er i samarbejde med ATRA arkitekter, Holstebro blevet prækvalificeret ved Holstebro Kommune i forbindelse med totalrådgivning vedrørende udvidelse af Halgård Skole. Der etableres nyt indskolingsafsnit med 9 klasselokaler inkl. tilhørende fællesrum/torv, toiletter, køkken, teknikrum/depoter samt mødelokaler. Udvendig etableres nye adgangsforhold samt parkering for cykler og evt. biler. Samlet bruttoareal er ca. 2.000 m2.

Med baggrund i udarbejdet byggeprogram forventes opstart af projektering ultimo januar 2013 med efterfølgende skitse-, myndigheds-, hoved-, og detailprojekt. Ydelserne omfatter også udbud, projektopfølgning, byggeledelse og fagtilsyn inkl. aflevering samt mangeludbedring inkl. 1års garantieftersyn.


LAGONISKOLEN, VOJENS

04-01-2013
INGENIØR'NE er i samarbejde med Chr. Johannsen A/S, Padborg og tegnestuen Regnbuen, Århus blevet prækvalificeret ved Haderslev Kommune i forbindelse med totalentreprisen på bortskaffelse af eksisterende SFO træpavillion på ca. 475 m2.

Færdigprojektering, indhentning af byggetilladelse og opførelse af ca. 1.500 m2 nybyggeri i 2 etager til indskoling og SFO. Tilretning af ankomstvej og legeplads samt ombygning af ca. 150 m2 i eksisterende bygningsfløje for etablering af grupperum, elevtoiletter og depotrum.

 

SKOVGÅRDEN HOLSTEBRO

04-01-2013
INGENIØR'NE er i samarbejde med HVAM arkitekter & ingeniører og Pluskontoret, Århus blevet prækvalificeret i forbindelse med totalrådgivning ved totalrenovering af Skovgårdsvej 16-32 i Holstebro.

Byggeriet er opført omkring 1965 og indeholder 100 lejligheder i 5 etager.

Renovering omfatter klimaskærm, tekniske installationer, lejlighedsindretning samt forbedring af tilgængelighed og udearealer.


Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.