KarRÉen

Arkitektfirmaet Rudolf Lolk og INGENIØR’NE arbejder lige nu på højtryk for at gøre tegninger og beregninger færdige til opstart på byggesagen i marts måned. Projektet udføres for KPC Byg i Herning som en totalentreprise og bygherre på projektet er KD Selskaberne. Der er primo 2016 søgt om nedrivningstilladelse og 1. februar er der søgt om byggetilladelse til det nye projekt. Håndværkere er så småt begyndt at udføre miljøsanering af de gamle bygninger og nedrivning af bygningerne forventes afsluttet i april måned.


Projektet består af ca. 19.000 kvadratmetre fordelt på parkeringskælder, butikker i stuetagen, et enkelt kontorlejemål på 1. sal og 84 boliger. Der arbejdes på at lave et rigtig flot byggeri i en meget høj kvalitet. Hele projektet forventes færdigt ved udgangen af 2017. Den viste visualisering er lavet af Lolk. 
Illustrationer: Arkitektfirmaet Rudolf Lolk

 

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.