Nyt Domicil til Claus Sørensen A/S



I samarbejde med Friis & Moltke projekterer INGENIØR'NE otte etagers kontorbyggeri på ca. 7600m2, for Claus Sørensen A/S, på Bryggen i Esbjerg. 
Ud over projektering af de ingeniørmæssige fag, håndterer INGENIØR'NE også byggeledelse og fagtilsyn i udførelsesfasen.
Byggeriet består af en lav del i to etager samt en høj del på otte etager. De to bygningskroppe skærer hinanden som et kors og den høje del udkrages ud mod den kommende lagune. 
På taget af den lave bygning etableres et grønt tag mod nordøst og en tagterrasse mod sydvest. Der ligges i projektet stor vægt på bæredygtighed og gode energimæssige løsninger.
Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.