Nyt domicil til Maersk

INGENIØR'NE er netop startet på projektering af nyt kontordomicil til Mærsk Olie & Gas AS. Projektet udføres for KPC Herning, som både er entreprenør og ejer af den nye bygning. Domicilet får plads til 600 arbejdspladser og kantine til 200 personer. Bygningen indeholder produktionskøkken, fitness, stort serverrum, mødecenter mv.

Huset opføres iht. energikravene ved BR2015. Dette opnås bl.a. ved hjælp af solceller samt en lang række tiltag til nedbringelse af energiforbruget. Der er i projektet stor fokus på at få et godt indeklima i forhold til luftkvalitet, temperatur, lys og akustik.

Byggeriet samlede etageareal er ca. 9.700 m2 og anlægsomkostningerne er estimeret til over 100 mio. kr. På domicilets fremtidige lokalitet ligger i dag Esbjerg Frysehus. Ultimo februar 2013 starter nedbrydningen af frysehuset og ca. 1. maj opstarter byggeriet af det nye domicil med pilotering og jord/kloakarbejde. Byggeriet forventes færdigt til december 2014.

INGENIØR'NE ser frem til i de kommende måneder, at projektere et flot domicil sammen med Årstiderne Arkitekter og KPC. 

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.