Syd Arne

INGENIØR`NE arbejder lige nu med at designe ombygningen af boreplatformen Syd Arnes køkken og messe med tilhørende køle- og fryserum. 
Projektet består af består af delområder Galley (køkken), Mess (kantine) og Lobby (Køle- og frostrum). Herudover tilbygning af varelager og velfærdsrum udvendigt på eksisterende beboelsesbygning. Galley indeholder koldt køkken, bageri, varmt køkken og opvaskerum. Mess indeholder afrydningsområde, kantine, og udskænkningsområde. Lobby indeholder kølerum for grøntsager og for kød samt frostrum.
Endvidere nye vinduer i eksisterende brandklassificerede facader for forbedring af arbejdsmiljø. Byggeriet udføres med boreplatform i fuld drift under udførelsen af ombygningerne.Alle materialer og installationer udføres DNV-godkendt og installationer i gnistfri udførelse.
Tilsynsdelen kræver en særlig sikkerhedsgodkendt person hos INGENIØR`NE A/S.

Projektet indeholder bl.a. følgende anlæg:
- Trykluftanlæg
- Procesventilation og særlig ventilation i køkken m.m.
- Komfortventilation
- Særinstallationer for køkkenapparatur m.m.
- Sprinkling
- Vand- og afløbsinstallationer, herunder vandbehandlingsanlæg
- Særbelysning i både køkken og kantine
- Køle- og frostrumsinstallationer

Projektet er udført i samarbejde med Semco Maritime A/S som også er den udførende part på projektet.
INGENIØR´NE har udført udfærdigelse design- af og indretning af de enkelte områder samt procesflow for det samlede projekt. Herudover komplet projektering for ovenstående installationer, brugerinddragelse, arbejdsmiljøvurdering, myndighedsgodkendelse og efterfølgende fagtilsyn og byggeledelse. 3D projektering af alle komponenter
Der er tæt dialog med Hess Danmark ApS, Semco Maritime A/S og leverandører omkring projektet. 
Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.