Foreningens formål er at styrke det sociale fællesskab, at give medlemmerne mulighed for at dyrke fælles interesser og at skabe bånd, udover de arbejdsmæssige relationer.


Personaleforeningen arrangerer mange forskellige aktiviteter for medlemmerne, og i nogle tilfælde også for medlemmernes familier.

Vi forsøger altid at finde gode tilbud og aktiviteter, som appellerer til de fleste og der er altid god opbakning til arrangementerne.
SEPE Extreme challange 2017

Den 9/9 deltog omkring 30 fra INGENIØR'NE i SEPE Extreme challange ved Esbjerg. Dagen bød på 8 km og 32 forhindringer med mudder, vand, jord, sand og højder som skulle forceres inden vi kunne mødes til god mad og hygge på kontoret i Esbjerg.

Se mere her


Sommerfest på Munkebjerg Hotel september 2017

Den 2/9 drog medarbejdere og partnere til sommerfest på Munkebjerg Hotel ved Vejle.

Se mere herBlue Water Stafetten 2017

Tirsdag d. 15/8 deltog INGENIØR'NE igen i Blue Water Stafetten i Esbjerg

Se mere her


INGENIØR'NE havefest 

Lørdag den 12/8 holdt INGENIØR'NE havefest for medarbejdere og deres familier

Se mere her


Vestkystløbet 2017

Søndag d. 11/6 deltog INGENIØR'NE i Vestkystløbet i Esbjerg

Se mere herFlugtskydning

INGENIØR'NE tog på skydebanen den 2/6 for at dyste med hinanden i flugt skydning.

Se mere her


Skjern Å Running challange

Den 29/4 deltog INGENIØR'NE ved Skjern Å running challange

Se mere her


Cocktailbar 2017

Den 3/3 tog INGENIØR'NE på cocktail kursus på Skræddergården i Esbjerg

Se mere her


Hjertestarter kursus i Kolding

Fredag d. 28/10. fik Kolding kontoret 
besøg af Falck, til et genopfriskningskursus i førstehjælp 
og hjertestarter.


SEPE Extreme race 2016

I år deltog INGENIØR'NE til SEPE Extreme race i Guldager.

Se mere her


Stafetten 2016

I år deltog INGENIØR'NE med 5 hold til Blue Water stafetløbet I Esbjerg.

Se mere her


Studietur til Riga 2016

INGENIØR'NE har været på 4 dages studietur til Riga

Se mere her


Lillebælt halv maraton 2016

INGENIØR'NE deltog i år med 24 personer, til Lillebælt halv maraton

Se mere her


Stafetten 2015

Igen i år deltog INGENIØR'NE med 3 hold til årets Blue Water stafetløb.

Se mere her


Firmatur til Hamborg

INGENIØR'NE's ansatte og deres bedre halvdel har i weekenden 15. og 16.august været på studietur til Hamborg hvor vi så nærmere på Hamborgs arkitektur og ingeniørkunst.

Se mere her


Sommerafslutning - Grillarrangement

INGENIØR'NE's ansatte ønskede hinanden god sommer fredag den 3. juli, med grillarrangementer i Kolding og Esbjerg.

Se mere her


Matchrace i Middelfart - Team building

INGENIØR'NE tog lørdag den 18. april afsted til Middelfart hvor der skulle sejles med sejlbåde. Sejlbådene skulle besættes med 5 mand og vi havde i alt 6 både hvor vi dystede om kap i et såkaldt Matchrace. Besætningen skulle i samarbejde få mest mulig vind i sejlene for at opnå en så høj hastighed som muligt. Vi havde en forrygende dag med sjov, spænding og udfordring.

Se mere her


Tur til Kammerslusen, Ribe

Fredag den 7. november drog INGENIØR'NE til Kammerslusen hvor Jønnes Dinner har en Bål Dome stående. Her skulle vi spise lækker mad direkte fra grillen.

Se mere her


Stafetten 2014

Tirsdag den 19. august deltog INGENIØR'NE med 3 hold ved årets Blue Water stafetløb. Et løb der foregår i Vognsbølparken. Ingredienserne er løb, madkurv, fakler og hyggelig samvær.

Se mere her


Reunion Budapest

Personaleforeningen havde budt til lækker tapas middag, kreeret af vores egen ingeniør og fritids gourmetkok, Christian. Vi havde en hyggelig fredag eftermiddag med god mad og vin, hvor vi kunne se billeder fra vores studietur til Budapest samt nyde hinandens hyggelige selskab.


Se mere her


Vestkystløbet 2014

Søndag den 1. juni deltog en stor del af personalet og familiemedlemmer til årets Vestkystløb. Vi havde en rigtig hyggelig dag med grill på vores standplads. En del af løberne var allerede i topform efter deltagelse ved Lillebælt Halvmarathon 3. maj.


Se mere her


STUDIETUR TIL BUDAPEST, UNGARN

Tidlig om morgenen, torsdag den 8. maj tog firmaet afsted på studietur til Budapest i Ungarn. En spændende tur på 4 dage hvor vi fik set blandt andet moderne metrobyggeri, et hospital, en større produktionsvirksomhed inden for elbranchen, samt en producent af champagne. Seværdighederne i Budapest er mangfoldige og vejret var med os. Alle dage på nær afrejsedagen bød på høj solskin og dejlig sommervejr. 


Studieturen er en tradition hos INGENIØR’NE og er en begivenhed der er meget stor opbakning til. 

 

Cykel- og løbeklub

8 medarbejdere har udfordret hinanden, og skal løbe Lillebælt Halvmaraton den 3. maj 2014.

Der er fællestræning hver torsdag. Inden opstart på træningen blev alle medarbejdere tilbudt at få testet iltoptagelse og kondital (Vo2 max test). Tanken er at blive testet igen umiddelbart før løbet til maj. Den generelle gode form hos INGENIØR`NE skulle derved gerne være forbedret, selv om det bliver svært at hæve det gennemsnitlige kondital som ved første test lå på ca. 57.

 

INGENIØR'NE har også eget mountainbikehold. Hver onsdag udfordrer flere medarbejdere hinanden på forskellige baner i nærområdet. Ligesom holdet kører Club La Santa mountainbike løbene hvert år, dog med middelmådige placeringer til følge. Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.