Matchrace i Middelfart, April 2015


Lørdag den 18. april tog INGENIØR'NE afsted til Middelfart for at sejle Matchrace. Det blev en fornøjelig dag og der var masser af solskin og frisk luft. 


Matchrace er en duel i mellem to hold på vandet, og udkæmpes båd og båd i mellem. Er der mere end 2 både, der duellerer, kalder vi det for Speedrace.

På hver båd er der 4-6 personer. Bådene duellerer intenst og ligger som led i det taktiske spil hele tiden i nærheden af hinanden.


Bådene skal gennemsejle en bestemt bane, og den, der kommer først over mållinjen, har vundet. For at komme hurtigst muligt igennem banen er det vigtigt at besætningen i hver båd kan arbejde godt sammen og kommunikationen er klar og tydelig. Her er der virkelig brug for en god holdånd og kampgejst. 


Vi afsluttede Matchrace med spisning og præmieoverrækkelse.


Her ovenfor ses teamet fra vinderbåden.
Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.