Techsam samarbejde

TECH SAM Gruppen er et netværk af selvstændige rådgivende ingeniørfirmaer, der med hver sin ekspertise udgør en stærk samarbejdspartner.

 
Samlet er netværket i stand til at løse alle typer af ingeniørrådgivnings-opgaver. Med en stor samlet medarbejderstab er TECH SAM Gruppen parat til at yde kompetent og effektiv rådgivning inden for alle ingeniørmæssige områder af bygge- og anlægssektoren.


Lokal position

Hvert firma i TECH SAM Gruppen har det nære kendskab til sit lokalsamfund, som er nødvendigt for at sikre en tilpasset og hurtig ingeniørrådgivning. Lokalkendskab og kontakter til myndigheder, forsyningsselskaber og øvrige lokale parter er en vigtig faktor, når opgaverne skal gennemføres.


Styrke gennem samarbejde
Som en del af et større netværk af rådgivende ingeniørfirmaer er medlemmerne af TECH SAM Gruppen i stand til at løse selv meget store og komplekse opgaver, som kræver ekspertviden inden for mange forskellige fagområder, og som eventuelt involverer flere geografiske områder.

Udvikling og fremskridt
Gennem et tæt samarbejde er det TECH SAM Gruppens erklærede mål, at være et af landets førende rådgivende ingeniørteams. 


Data- og vidensbank
Der arbejdes løbende på udvikling og implementering af netværkssamarbejde med henblik på at udnytte gruppens samlede faglige kompetence. Via intranet har alle medlemsvirksomheder således adgang til fælles vidensbank.


Uddannelse og udvikling
Gennem fælles uddannelsesstrategi og -planlægning skabes mulighed for målrettet undervisning og efteruddannelse af gruppens medarbejdere. Der udvikles desuden metoder for gennemførelse af nødvendige organisatoriske ændringer m.m.


Yderligere information kan findes på Techsams hjemmeside. Brug nedenstående link


http://techsam.dk

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.