Nye velfærdsfaciliteter, Syd Arne

10.12.2013
INGENIØR`NE arbejder lige nu med at designe ombygningen af boreplatformen Syd Arnes køkken og messe med tilhørende køle- og fryserum.
 
Projektet består af består af delområder Galley (køkken), Mess (kantine) og Lobby (Køle- og frostrum). Herudover tilbygning af varelager og velfærdsrum udvendigt på eksisterende beboelsesbygning.
 
Nyt laboratorie, Syd Arne

02.07.2014
INGENIØR'NE har netop fået totalrådgiveropgaven med at renovere laboratoriet på olieplatformen, Syd Arne. Bygherre er Hess. Det eksisterende laboratorie er utidssvarende og laboranterne mangler plads til udførelse af analyser og resultat-opsamling. Opgaven er netop påbegyndt og forventes afsluttet medio år 2015. Der skal udføres en større brugerproces og et større designarbejde på opgaven, der også indeholder udbud af arbejderne.


Eurofins - 6.500 kvm laboratoriebygninger

INGENIØR`NE har udført udfærdigelse af energikoncept for de samlede bygninger, samt komplet projektering for en række særinstallationer. I projektet blev der udviklet et energikoncept som tog udgangspunkt i at udnytte ca. 20.000 m jordvarmeslanger bedst muligt, herunder også kølemuligheder via jordvarmeslanger.
 
Bygherre: Vejen Invest A/S
 
Udført: 2013-2014
Projektet er udført i totalentreprise af Scandi Byg A/S med præfabrikerede bygninger. Herudover særudbud i fagentreprise på ventilation, VVS og gasser.


Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.