Som projekterende rådgivere sørger vi for at finde de mest optimale løsningsmuligheder til det konkrete projekt, så projekterne altid lever op til bygherrens krav og forventninger. Projektet granskes nøje og sammensætningen af materialer og metoder udvælges. Både mht. krav til hvordan projektet skal gennemføres, dels krav til materialer eller materialeegenskaber og krav til hvordan arbejdet skal udføres af entreprenøren.

  
Under projekteringen tages der naturligvis altid højde for de gældende regler og normer, så projekterne altid lever op til officielle krav. I projekterne kan der være særlige krav eller ønsker som skal indarbejdes. Bl.a. ser man et stigende antal bygherre der har ønsker om energirigtig projektering, hvor valg af installationer være altafgørende.

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.