Bygherrerådgivning

Som bygherrerådgiver er vi bygherrens professionelle repræsentant. Det vil sige, at vi varetager bygherres interesser og sørger for, at projektet går som planlagt - lige fra aftale indgåelse til projektet står færdigt, og ender med den aftalte kvalitet, til den rette tid og økonomi.
 
Vi har mange års erfaring med rådgivning af både private- og offentlige bygherrer. Fra udvikling og planlægning af projekter, til indgåelse af aftaler med rådgivere og entreprenører, gennemførelse og afslutning indenfor byggeopgaver af enhver art.

 

Som bygherrerådgivere kan vi medvirke i alle projektets faser, fra idé og fastsættelse af kvalitetskrav til gennemførelse og drift.
 
Vi sørger for at kontrakter, udbud og kontrahering forløber som det skal, så bygherre altid kan føle sig i sikre hænder med os som bygherrerådgiver. Kontakt os for at høre mere om bygherrerådgivning.

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.