Vores 2 fagligt stærke CTS ingeniører har stor erfaring med rådgivning inden for optimale og energibesparende CTS løsninger. 

Med det stigende fokus på energiforbrug og indeklima i bygninger, er betydningen af komfortanlæggenes opbygninger, samt styringernes funktionalitet, intelligens og brugervenlighed blevet meget vigtigt. Dette gælder ved nybygninger, men i særdeleshed også i eksisterende bygninger hvor der tit er anlæg med gode optimeringsmuligheder, med lavere energiforbrug og bedre økonomi og komfort til følge.

Vi udfærdiger CTS projektering med udbudsmaterialer/beskrivelser/entreprisegrænseskemaer, og laver opfølgende eftersyn under hele byggeriet.

Vi sørger for at der er total sammenhæng mellem entrepriserne, og at man får den mest bæredygtige og energi rigtige løsning.

INGENIØR’NE har stor erfaring i at energirenovere og optimere på eksisterende anlæg til opvarmning, ventilering og køling. Ligeledes at beregne og projektere muligheden for at udnytte og sælge overskudsvarme fra køle og kompressor anlæg. Ofte kan der ligge en fornuftig tilbagebetalingstid på renovering af anlæg. Der findes også forskellige tilskudsordninger som kan være med til at finansiere en god løsning, som er til gavn for energiregningen og miljøet.

Der rådgives om hvilken servicebehov, der efterfølgende vil være på anlæggene.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Udfærdigelse af, eller hjælp til udfærdigelse af CTS udbud. Både på nybyggerier, men i høj grad også forbindelse med energioptimeringsopgaver.
  • Sparing i forbindelse med principopbygning af varme og ventilationsanlæg, for bedst udnyttelse af energien.
  • Udbud af alternative løsninger i forbindelse med opvarmning og køl.
  • Salg af indberetningsretten til opnåede energibesparelser.
  • Hjælp i forbindelse med allerede udførte projekter, hvor anlæg ikke fungerer efter hensigten og hvor VVS, El, VENT, CTS og rådgiver alle peger på hinanden.
  • Kvalitetssikring af CTS udbud.
  • Gennemgang af afleverede CTS anlæg, bl.a. for kontrol af funktioner, reguleringsevne, varmegenvinding mv.
  • Udarbejdelse af CTS paradigme for eksempelvis kommuner, sygehuse eller større industrivirksomheder, supermarkedskæder eller lignende.
  • Sparing i forbindelse med valg af evt. kommunikationsprotokoller, der bør anvendes, for ikke at opnå unødige komplicerede anlæg. 
  • Sparing i forbindelse med, hvad der skal beskrives, for at sikre ”åbne anlæg”, der sikrer leverandørers uafhængighed.

Referencer hvor INGENIØR’NE har rådgivet inden for CTS omfatter offentlige administrationer/institutioner, idræts-, skøjte- og svømmehaller, kontordomiciler, butikscentre, produktionsvirksomheder, laboratorier og sygehuse mv.

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.