DGNB Certificeret


                                                                                          

INGENIØR’NE er medlem af den danske non-profit organisation Green Building Council Denmark, der har til formål at støtte udbredelsen af bæredygtighed i den danske byggebranche. 

Foreningen blev stiftet af en samlet dansk byggebranche i 2010 og varetager udvikling og administration af den danske bæredygtighedscertificering DGNB system Denmark. DGNB system Denmark er en dansktilpasset version af den internationalt anerkendte bæredygtighedsstandard DGNB, og bygger på Brundtlandrapportens definition af bæredygtighed. 

DGNB er en af verdens førende bæredygtighedscertificeringsstandarder for bygninger og byområder. DGNB certificeringen er bygget op om Brundtland-rapportens holistiske definition af bæredygtighed som vurderer bygninger og byområders bæredygtighed ud fra et såvel socialt som økonomisk og miljømæssigt perspektiv. Bygningens totaløkonomi bliver vurderet på baggrund af beregninger af en bygnings samlede levetids omkostninger(LCC), mens den samlede miljøpåvirkning bliver målt på vurdering af byggematerialernes samlede miljøpåvirkninger(LCA).

DGNB-systemet er udviklet af det tyske bæredygtighedsråd Deutsche Gessellschaft für Nachhaltiges Bauen som blev grundlagt i 2007 i Stuttgart og som i 2014 har 1200 medlemmer. Mere end 500 forskellige eksperter har på frivillig basis bidraget til udvikling af certificeringssystemet.

Systemet administreres i Danmark af Green Building Council Denmark(DK-GBC), som har tilpasset de tyske kriterier til danske forhold med hjælp fra omkring 150 frivillige specialister fra den danske bygge- og ejendomsbranche.

I Danmark kan vi, i skrivende stund, tilbyde DGNB bæredygtighedscertificering af nybyggerier og omfattende renoveringer af kontorbygninger, etageejendomme og rækkehuse samt byområder.

INGENIØR'NE har i øjeblikket to certificerede DGNB medarbejdere som kan udarbejde bæredygtigheds-certificeringen.
Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.