Service eftersyn og overvågning af tekniske installationer

INGENIØR'NE tilbyder overvågning af eksempelvis varmecentraler og teknikrum m.v. således at anlæggene altid er top trimmet og kører optimalt. Dette sikrer tillige unødige energispild idet fejl og mangler registreres i tide, således at både energispild og dårlig afkøling m.v. minimeres. Ydelsen kombineres ofte således, at dette foregår i samarbejde med en i forvejen tilknyttet vicevært, som kan foretage nogle af de nødvendige observationer på stedet.

Denne overvågning har vist sig at være en god investering, idet der stort set altid er fejl og manglende vedligehold samt driftmæssige divergenser på alle anlæg.
INGENIØR'NE giver gerne et uforpligtende tilbud på service eftersyn og evt. løbende overvågning m.v.

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.