Termofotografering

Nye som gamle huse kan have alvorlige fejlkonstruktioner grundet utætte dampspærre, kuldebroer og manglende isolering m.v.
 
INGENIØR'NE kan ved en gennemgang af bygningen med et termografikamera, kontrollere om forholdene er som de burde være, samt registrere evt. fejl og mangler vedr. klimaskærmen.
 
Om nødvendig sættes over- og undertryk på huset således at utætheder registreres med henblik på den mest effektive og rigtige udbedringsteknik.
 
Termofotografering af elinstallationer og motorer m.v. giver ligeledes et billede at problemzoner som ikke umiddelbart kan findes på anden måde. Herved sikres der imod overbelastning med risiko for store følgeskader.
 
Dugpunktsberegninger til registrering af vækstbetingelser for skimmelsvampe m.v. udføres ligeledes ved hjælp af relativ fugtighed for rummet, i forhold til overfladetemperaturer m.v.
 
Hos INGENIØR'NE udføres termofotografering altid af beskikkede energikonsulenter, som er uddannede bygningsingeniører med daglig projekteringsansvar, idet data og værdier kræver omhyggelig kendskab til bygningsfysik og emissionsgrad m.v.
 
Energigennemgang kan følges op med projektforslag, besparelsesforslag samt ansøgning om tilskudsmidler m.v.
 
For nærmere information omkring termofotografering pris kontakt os her  

Til forside
 
Læs mere her
Læs mere på deres hjemmeside
koldinghus
odense
Læs mere her
GOG
teamesbjergfodbold
Læs mere her
Kolding Teater
INGENIØR'NE | Jernbanegade 1 6700 Esbjerg | Tlf: 75 18 01 11 Døgnvagt: 26 84 60 07Mail: post@ingenior-ne.dk CVR 78015217

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.