08.09.2022

En specialoperation på Regionshospitalet i Horsens

Aktiviteten er stor på Regionshospitalet i Horsens, hvor INGENIØR`NE på nuværende tidspunkt udfører 5 forskellige projekter. 

Bygningen 6, som Billeddiagnostisk afdeling holder til i, er under renovering for at energioptimere og sikre tidssvarende faciliteter. Bygningen får blandt andet en ny tagetage med plads til al teknik og ventilation. 

Udskiftning af udstyr, er også en del af renoveringen på Regionshospitalet. I forbindelse med levering af en ny MR-scanner til Billeddiagnostisk afdeling måtte der tænkes kreativt. I samarbejde med bygherre blev løsningen at hejse MR-scanneren ned gennem taget. En operation, der ikke er hverdag, for hverken Regionshospitalet og INGENIØR’NE. En sådan specialoperation har derfor krævet et stort forudgående arbejde med planlægning og analyse ned i mindste detalje, før den nye den seks ton tunge MR-scanner kunne hejses gennem hullet. Operationen blev yderligere kompliceret af, at scanneren skulle ned gennem den midlertidige tagdækning som er etableret ifm. efterisolering af tagfladen på bygningen. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job