07.07.2023

Godthåbsparken er kommet godt i mål

Projektet er afleveret og beboerne er flyttet ind.

Renoveringsprojektet i Godthåbsparken i Bramming, startede op tilbage i 2021 og er netop i juni måned afleveret.

De 145 boliger i Bramming Boligforening, under Boligkontoret Danmark, er blevet til 133 nye tidssvarende boliger med bl.a nye badeværelser og opdateret ventilationsanlæg. Alle lejligheder på 1. sal har fået nye altaner, og 75 mindre etværelses lejligheder på 35 m² og 50 m², er lagt sammen til toværelses lejligheder på 85 m², for at imødekomme det aktuelle behov.

INGENIØR’NE har været med hele vejen fra forberedelse, udarbejdelse af tilstandsvurdering og tilstandsrapport, samt dialog og afsluttende forhandlinger med Landsbyggefonden om endelig udformning og økonomi for helhedsplanens udførelse.

Samarbejdet med bygherre og kontakten til beboerne har været enormt godt. Udover byggeriets gang, har en stor del af opgaven også omhandlet beboerhåndtering, infomøder, genhusning og den generelle kontakt til beboerne. Det er en fornøjelse at være med til at skabe nye rammer til tilfredshed for dem, der skal bo i boligerne i fremtiden, udtaler Katrine Christensen, der er Byggeleder hos INGENIØR’NE.

Som totalrådgiver i projektet har INGENIØR’NE haft ansvaret for arkitekt- og ingeniør ydelser, herunder efterfølgende byggeledelse og tilsyn.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job