16.06.2022

Stort indendørs padelcenter i Esbjerg er nu godkendt

Plan- og Byudviklingsudvalget har nu godkendt et nyt stort padelcenter, der skal opføres på den gamle Tivoligrund i Esbjerg. Nu afventer byggetilladelsen, licitation og herefter byggeopstart i august måned 2022. 

Anlægget indeholder en ca. 2.600 m² stor padelhal med 10 baner, hvoraf den ene bane er en professionel bane med mulighed for tilskuere. Tilhørende centret bygges også en servicebygning i 2 etager på i alt godt 900 m² samt udeanlæg med både en udendørsbane og gode parkeringsmuligheder.

INGENIØR’NE varetager ingeniørprojekt, hvor installationer udbydes som funktionsudbud. Arkitektrådgiver er Felthaus Arkitekter fra Kolding.

 

Servicebygningen, der også indeholder administrationen, opføres i betonelementer med skalmur, mens padelhallen opføres som en opvarmet stålhal.  

Vi har i, et rigtig godt samarbejde med arkitekten fra Felthaus Arkitekter, arbejdet målrettet på at sikre optimale rammer for faciliteterne, indeklima mm. Og det er netop dét, der gør projektet særligt fagligt interessant. Vi skal tilgodese rammerne for sporten og udøverne – og så har vi også en bygherre, der ikke går på kompromis med de optimale og positive løsninger, udtaler Mogens Schmidt, Projektleder hos INGENIØR’NE.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job