26.01.2022

Vækst, rekruttering og den grønne omstilling

Erhvervsliv Esbjerg har sendt en journalist forbi John Andresen, Direktør og Partner hos INGENIØR’NE, med spørgsmål til vækst, rekruttering og den grønne omstilling. Det er temaer for erhvervslivet i Esbjerg, men hos INGENIØR’NE er det temaer, der berører virksomheden bredt på alle 4 kontorer fordelt i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.

John Andresen besvarede 3 generelle spørgsmål.

Hvad er det bedste, du tager med dig videre fra 2021?

Hvad er jeres ambitioner for 2022?

Hvad bliver den største udfordring i det kommende år?

Fælles for svarene på spørgsmålene, er den positive udvikling, både i medarbejderstaben og spændende projekter.

Hos INGENIØR’NE er der hilst rigtig mange nye kollegaer velkommen i 2021. En udvikling der fortsættes, hvor særligt kontorerne i Aarhus og Odense er i fokus for tiltrækning af nye medarbejdere.

Vi ved, at vi er midt i en tid, hvor udbud og efterspørgsel af velkvalificeret arbejdskraft til branchen ikke harmonerer. Vi er derfor også ekstra stolte over, at vi har budt mange velkommen i 2021 samt at vi allerede nu kan se ind i et 2022, hvor flere stærke profiler kommer til udtaler John Andresen.

Samtidig er vi i en privilegeret situation, hvor vi allerede nu har en flot dækning i ordrebogen og kan vælge de spændende projekter til, både lokalt og rundt i hele landet. Det giver mange muligheder og understøtter vores ønske om konstant at sikre både det faglige og sociale fællesskab. Vores stærke DNA, nærvær og flade struktur er med til at skille os ud fra andre.

Læs artiklen fra Erhvervsliv Esbjerg her LINK

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job