09.10.2020

Vokseværk giver anledning til første spadestik på nyt kontor i Kolding

Rammerne for det nye moderne kontor er på plads og INGENIØR'NE ser frem til at få mere plads til både gode arbejdsforhold og fællesskab.

I går, torsdag den 8. oktober, kunne INGENIØR’NE for alvor starte opførelsen af det nye kontor på Skovvangen i Kolding. Første spadestik, til det nye kontor, blev taget af Partner og afdelingschef, Henrik Bilberg samt Partner og Direktør, John Andresen fra INGENIØR’NE med hjælp fra Kolding Kommunes By- og udviklingsdirektør, Merete Dissing.

Rammerne for det nye moderne kontordomicil er udarbejdet i samarbejde med Tegnestuen Mejeriet med vægt på INGENIØR’NEs ønske om både at skabe gode arbejdsforhold og ikke mindst plads til fællesskab, bordfodbold og fredagsbar. Det treetagers hus på 1700 m2 vil rumme plads til både nuværende og kommende kollegaer med mulighed for omkring 60 arbejdspladser. Skulle der blive et fremtidigt behov for endnu mere plads, er der endda også mulighed for det.

Tilbage i 2013 blev INGENIØR’NEs Kolding-afdeling etableret som et led i en strategisk beslutning om vækst, og med en klar målsætning om at levere gennemarbejdede, langtidsholdbare projekter til fremtidens byggeri samt sikre en sund økonomi til gavn for den videre udvikling af virksomheden. En strategi, der holdt og som fortsat holder. INGENIØR’NE har herved fra sit hovedsæde i Esbjerg på få år formået at vokse fra en mindre lokal rådgivende ingeniørvirksomhed, til at være Region Syddanmarks største rådgivende ingeniørfirma inden for byggeri.

Den positive vækst fortsætter hos INGENIØR’NE trods omstændighederne så ud til at sætte en bremse i for de høje ambitioner for fremtidig udvikling. Siden verden blev lagt ned af den verdensomspændende pandemi, har INGENIØR’NE budt velkommen til 30 nye medarbejdere, og tæller nu godt 150 medarbejdere fordelt på 4 kontorer, Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus. Heraf er 40 medarbejdere fast tilknyttet kontoret i Kolding, og der bliver stadig behov for flere.

INGENIØR’NE fastholder de høje ambitioner og arbejder mod strategi 2023. Målet for INGENIØR’NE er ikke blot at vokse. Målet er at sikre virksomheden til at forblive en foretrukken rådgiver og samarbejdspartner, samt ikke mindst at forblive en attraktiv og interessant arbejdsplads med en sund økonomi til gavn for den videre udvikling af virksomheden og medarbejderne.Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job