Vores DNA Dit job

Hos INGENIØR'NE prioriteres det faglige og sociale fællesskab.Gennem et stærkt DNA, bygget på solide kerneværdier, sikres et godt arbejdsmiljø og samarbejde. 

INGENIØR'NE er i rivende udvikling. En udvikling, der skaber rum til både dig og dine ambitioner i stærke faglige og sociale miljøer. 

Klik ind og læs mere om vores opslåede jobs. 

Er du nysgerrig på dine muligheder, kan du altid søge uopfordret og/eller kontakte os direkte. Du kan også oprette en jobagent, hvis du gerne vil påmindes, når der kommer nye jobopslag. 

 

Mød dine Kommende kollegaer

Hør nogle af dine kommende kollegaer sætte ord på hverdagen hos INGENIØR'NE.

Mød John

Adm. Direktør og Partner

Mød Susanne

Afdelingschef Aarhus

Mød Bent

Brandrådgiver

Vi skaber jobbet til dig


Vi har den filosofi, at alle skal have mulighed for stor indflydelse på den stilling man skal udfylde hos INGENIØR’NE. Er du den rette person med den rette indstilling, går vi langt for at tilpasse jobbet til dine ambitioner og ideer.


En solid og tryg start er et godt fundament for din karriere


Som ny bliver du udfordret, men aldrig kastet ud på dybt vand. ”Vi vil være sikre på, at du kommer godt fra start som ny hos INGENIØR’NE. Det sikrer vi ved, at vi altid har en erfaren med på opgaverne. Det lægger vi stor vægt på.” 

Henrik Bilberg, Afdelingschef og PartnerHos INGENIØR'NE gør vi meget ud af at fastholde det stærke DNA trods vi bliver flere og flere. Der skal være plads til både faglig og social udvikling."


John Andresen

INGENIØR'NE, Direktør, Partner

John Andresen

Direktør, Partner
Tlf.: +45 21 79 81 02
Mail: ja@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job