Se vores kompetencer

Med INGENIØR'NE på sagen sikres det, at bygherrens idéer bliver til virkelighed, at byggeriet udføres til tiden, til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

Konstruktioner

Vi har igennem mange år projekteret konstruktioner til alle typer af byggeri.

Vi beregner og projekterer alt, lige fra en enkelt bjælke til større komplicerede bærende konstruktioner i mange etager – og vi finder altid en holdbar løsning, som både fungerer beregningsmæssigt, men også harmonerer med eksempelvis de arkitektoniske ønsker til byggeriet.

Vi kan lide at blive udfordret med spændende bygningskonstruktioner, men forstår også vigtigheden af, at gøre noget der ser kompliceret ud, enkelt at udføre.

 Materialer og elementer

Vi arbejder med konstruktioner under og over jorden, og med konstruktioner af forskellige materialer som beton, murværk, stål, træ mv.

Mange byggerier opføres i dag i præfabrikerede betonelementer, hvilket sikrer en hurtig byggetid på byggepladsen, og bygningsdele der er udført under kontrollerede forhold på elementfabrikker.

Ofte bliver disse elementer detailprojekteret på elementfabrikker, men vi udfører også mange projekter hvor vi også optegner og beregner selve elementerne. Vi har ofte stort kendskab til projekterne i forvejen, og samarbejder med elementfabrikker om at levere et godt og gennemarbejdet projekt til kunderne

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job