Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

27.06.2022

Indvielse af Flygtningemuseet FLUGT

Onsdag den 29. juni åbner Flygtningemuseet FLUGT op for offentligheden, og lørdag den 25. juni var den officielle åbningsceremoni med deltagelse af bl.a. Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Det var en meget flot åbningsceremoni. Det er en stor fornøjelse at se faciliteterne i brug, når vi som rådgiver, har været med hele vejen gennem projektet. At være rådgiver på sådan et projekt er virkelig spændende, og stiller krav til vores faglighed. Der er bl.a. lagt stor vægt på de skjulte installationer, hvor de store ventilations- og kølesystemer er lavet som skjule systemer med stor grad af nytænkning, udtaler Michael Jensen, Projektleder og Partner hos INGENIØR’NE.

Flygtningemuseet FLUGT er en del af Vardemuseerne, der har skabt et unikt museum med respekt for historien i området omkring Aal plantagen, ved Oksbøl. Her var, tilbage i Anden Verdenskrig, Danmarks største flygtningelejr.

Museet symboliserer det lukkede ydre og det åbne indre, hvor flygtningelejren fungerede som en by, med alle de funktioner, der normalt hører til et samfund.

Projektet består i en opdatering af området omkring den gamle oksbøllejr, herunder ombygning af to eksisterende barakker samt opførelse af en ny ankomstbygning.

I den ene af de to barakker er etableret udstilling samt biograf. I den anden barak er der etableret undervisningsfaciliteter, café, produktionskøkken samt personalefaciliteter suppleret med udstilling.

Se opslag

16.06.2022

Stort indendørs padelcenter i Esbjerg er nu godkendt

Plan- og Byudviklingsudvalget har nu godkendt et nyt stort padelcenter, der skal opføres på den gamle Tivoligrund i Esbjerg. Nu afventer byggetilladelsen, licitation og herefter byggeopstart i august måned 2022. 

Anlægget indeholder en ca. 2.600 m² stor padelhal med 10 baner, hvoraf den ene bane er en professionel bane med mulighed for tilskuere. Tilhørende centret bygges også en servicebygning i 2 etager på i alt godt 900 m² samt udeanlæg med både en udendørsbane og gode parkeringsmuligheder.

INGENIØR’NE varetager ingeniørprojekt, hvor installationer udbydes som funktionsudbud. Arkitektrådgiver er Felthaus Arkitekter fra Kolding.

 

Se opslag

01.06.2022

Stort tillykke til John med de 25 år hos INGENIØR’NE!

Det var helt sikkert ikke med tanke for at kunne holde sit 25 års jubilæum sammen med virksomhedens 50 års jubilæum, at John havde sin første arbejdsdag hos INGENIØR’NE den 1. juni 1997, men sådan er det gået.

John har gennem de seneste 25 år været en markant medspiller i INGENIØR’NEs udvikling. Da han kom til i 1997, var det ikke umiddelbart med ambitioner om direktørposten. John Andresen er opvokset i Sønderjylland, oprindeligt uddannet elektriker og efterfølgende diplomingeniør fra Odense Teknikum. Stille og roligt steg John i graderne og opgaverne blev mere og mere betroede med projektledelse, byggeledelse, bygherrerådgivning. For cirka 19 år siden blev John Andresen inviteret med som partner, og i de seneste 8 år har han stået i spidsen for virksomheden som direktør.

Ingen er i tvivl om, at John lever og ånder for INGENIØR’NE. Johns store inspirator er Frits Nielsen, der stiftede virksomheden tilbage i 1972. Frits ønskede at vide alt, og være med i alt. Præcis sådan opleves John også, om end det efterhånden ikke er muligt at følge med i alt med den størrelse virksomheden har i dag. John ynder at være med i dagligdagen som en teamspiller, der ønsker at se holdet spille sig stærk sammen.

Stort tillykke!

Se opslag

28.04.2022

To spændende projekter indenfor sundhedsområdet starter op

Hærvejshuset i Rødekro og ombygning af eksisterende akutstuer på FAM på Svendborg Sygehus.

Hærvejshuset i Rødekro – forvandling af en tidligere skole til et flerfunktionelt kommunalt hus, der indeholder:

  • Træning og forebyggelse
  • Center for job og uddannelse
  • Hjælpemiddelcentral

Der er tale om et byggeri på i alt 4.200 m², hvoraf 1.400 m² er ombygning af tidligere skole.

Projektet udføres i totalentreprise i et samarbejde mellem EMR Murer og Entreprenører A/S, CREO Arkitekter, Land+ Landskabsarkitekter og INGENIØR’NE med en samlet entreprisesum på 47,7 mio. kr.

Opgaven blev vundet i projektkonkurrence ved anonymiseret bedømmelse, med en flot sejr særligt på funktionalitet, sammenhæng og teknik. Tak til EMR og CREO for det gode samarbejde i tilbudsfasen. Vi glæder os allerede til næste fase.

 

 

Se opslag

27.04.2022

Vært for Bovias studietur

I samarbejde med INGENIØR’NEs segmentsleder indenfor Alment boligbyggeri, Bjarne Burgdorff, har Bovia besøgt INGENIØR’NEs kontor i Esbjerg på deres studietur.
Efter morgenbrød og en præsentation af INGENIØR’NE og projekter indenfor det almene område, gik turen rundt for at se flere af INGENIØR’NEs almene projekter i nærområdet.

Det blev til et besøg forbi:

  • 10 Kanten
  • Teglværkskvarteret
  • Ådalsparken
  • Tovværkskvarteret

Samarbejdet med vores kunder er vigtigt. Derfor er vi også glade for, at Bovia har valgt os som destination til deres studietur. Sådan en dag gør det muligt at få en god og uformel dialog. Præcis som vi ønsker, for det gode samarbejde. Udtaler Bjarne Burgdorff, segmentsleder Almen.

Se opslag

25.04.2022

INGENIØR'NE fylder 50 år

Vi glæder os til at se dig.

 

50 års jubilæum

 

Onsdag, 1. juni 2022 kl. 14.00 - 17.00

Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg

 

Tilmelding senest mandag 23. maj 2022

www.ingenior-ne.dk/invitation

Se opslag

25.03.2022

Svensk investering i INGENIØR’NE

Det børsnoterede svenske finansieringsselskab STORSKOGEN har netop meddelt børsen i Stockholm, at selskabet har erhvervet 82 procent af aktierne i INGENIØR`NE A/S med hovedsæde i Esbjerg og afdelinger i Odense, Kolding og Aarhus. Dermed geares den danske virksomhed til at fortsætte den stærke vækst, der siden 2016 har resulteret i en fordobling af omsætningen og antallet medarbejdere.  I 2021 realiserede INGENIØR´NE med godt 170 ansatte et EBITA på 26,8 mio. kr. I dag er den rådgivende ingeniørvirksomhed således en af landets største inden for sit kundesegment, byggeri.

Den jysk/fynske ingeniørvirksomheds administrerende direktør, John Andresen, peger på netop den kraftige vækst som årsag til det nye ejerforhold. Sammen med sine fem partnere (nu mindretals-aktionærer) har de forudset, at den 50 år gamle virksomhed efterhånden når en størrelse, der vanskeliggør løbende generationsskifter over tid.

Alternativet kunne have været at fusionere ind i en større ingeniørkoncern. Ejerkredsen har dog ønsket at fortsætte den spændende hverdag med fokus på nuværende strategi og kultur hos INGENIØR’NE.

”Med STORSKOGEN har vi fået en hovedaktionær, som ikke blander sig i driften, men udelukkende vil være en sparringspartner i bestyrelseslokalet. Det betyder, at vi alle kan fortsætte som hidtil og optræde som en selvstændig virksomhed med fokus på trivsel, kvalitetsprojekter og godt købmandskab”, siger John Andresen. Han fremhæver især en stærk, unik medarbejderkultur, som sammen med stor diversificering inden for kundesegmentet betyder, at virksomheden kan tiltrække kvalificerede medarbejdere. Alene i 2021 førte det til 33 nye medarbejdere.

Se opslag

25.03.2022

Med fokus på det faglige og sociale fællesskab

Med fokus på det faglige og sociale fællesskab, var alle hos INGENIØR’NE samlet til fælles ERFA dag torsdag den 24. marts på TRINITY i Fredericia. Godt 170 medarbejdere fra Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus, kunne fordele sig på 12 faggrupper.

 

Erfaringsudveksling er en kæmpe værdi – både for nye, men også for erfarne. Vi arbejder aktivt med vores faggrupper i hverdagen, hvor erfaringsudveksling er en naturlig del for udvikling af den enkelte og sikring af et højt fagligt niveau. Netop derfor, vægter vi den åbne dialog, hvor der er plads til både at dele de gode og dårlige erfaringer. Udtaler John Andresen, Adm. direktør hos INGENIØR’NE.

 

Ingen samling uden hygge hos INGENIØR’NE – derfor blev dagen rundet af med fælles aftensmad i restauranten på TRINITY.

Se opslag

10.03.2022

Studerende fik indblik i hverdagen hos INGENIØR'NE

Mandag den 7. marts bød INGENIØR’NE, bygningskonstruktører fra 4. semester på VIA, ind til rundvisning, oplæg, grillpølser og hygge på kontoret i Aarhus.

INGENIØR’NE vil gerne give de studerende et godt indblik i den hverdag, der venter efter endt uddannelse. Og med besøget mandag, var der en oplagt mulighed for de studerende kunne opleve ’hele pakken’, da fadølsanlægget fortsat var tændt efter fredagens personaleevent, hvor samtlige medarbejdere fra alle 4 kontorer var inviteret til indvielse af nye lokaler i Aarhus, hvor der er god plads til både faglige og sociale fællesskaber.

 

Se opslag

31.01.2022

Store flyttedag i Kolding

Dagen, der har været ventet, kom endelig, og alle medarbejdere fra Kolding-kontoret kunne i dag køre til INGENIØR’NE’s nye adresse på Skovvangen i Kolding.

Humøret er højt og smilet er bredt, trods dagen er præcis som en flyttedag skal være med let forvirring, mange flyttekasser og det helt store spørgsmål ”hvor finder jeg kaffen”.

Efter en tid, hvor m² og vokseværk i medarbejderstaben ikke har harmoneret, byder 3 etager med lyse og moderne faciliter velkommen til alle.

Rammerne for det nye moderne kontordomicil er udarbejdet i samarbejde med Tegnestuen Mejeriet med vægt på INGENIØR’NEs ønske om både at skabe gode arbejdsforhold og ikke mindst plads til fællesskab, bordfodbold og fredagsbar.

Det treetagers hus på 1700 m² vil rumme plads til både nuværende og kommende kollegaer med mulighed for omkring 60 arbejdspladser. Skulle der blive et fremtidigt behov for endnu mere plads, er der endda også mulighed for det.

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job