Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

05.07.2024

Forsvaret ser strategiske fordele i langsigtet samarbejde

Siden 2019 har INGENIØR'NE været en del af totalrådgiverteamet på Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses projekt Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase II og III (MMHM), og når sidste nøgle efter planen afleveres i 2026, sættes der punktum for et omfattende totalrådgivningsprojekt til en værdi i omegnen af 1,2 milliarder kroner.

Til den tid vil der være bygget og renoveret over 70.000 m² etageareal fordelt på mere end 30 bygninger på kasernerne i Skive, Holstebro, Oksbøl, Fredericia, Høvelte, Antvorskov og Almegård.

Og ifølge Christian Enemark, projektchef for Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter, er der tale om en betydelig opgradering for både mandskab og materiel.

"Projektet har været en kombination af gamle, utidssvarende garager, der skulle opdateres, og andre steder, hvor det handlede om, at vi ganske enkelt manglende kapacitet. Vores hidtidige faciliteter var bygget til andre typer af køretøjer, end dem vi har i dag, og desuden har vi haft udfordringer med gamle, kolde garager, der ikke opfyldte arbejdsmiljøkravene, og det skal de selvfølgelig," fortæller Christian Enemark, som også anfører, at Forsvarets byggerier på flere måder skiller sig ud.

"Vi har nogle meget konkrete krav, der skal overholdes, når det kommer til fysisk sikkerhed for opbevaring af vores materiale, og der var bygningerne opført efter datidens sikringsmæssige forskrifter, som ikke længere var tilstrækkelige," lyder det videre fra Christian Enemark, der har været med hele vejen fra projektet start tilbage i 2014 med fase I, også stod som afsender af udbudsmaterialet 2. november 2018.

"Der har været stor bevågenhed omkring projektet i Forsvaret, og det her er et forgangsprojekt for os, fordi vi kan se en lang række strategiske fordele i et langsigtet samarbejde, som vi har haft her og hvor vi i fællesskab hele tiden lærer og optimerer."

 

Høj funktionalitet og unikke projekter

De nye byggerier inkluderer blandt andet værksteder, hvor de ansatte kan vedligeholde og lave eftersyn på eksempelvis Leopard 2-kampvognene i et arbejdsmiljø, hvor varme, lys og akustik lever op til nutidens krav, men anvendelsen er langt fra det eneste punkt, hvor Forsvarets byggeri er anderledes end almindeligt civilt byggeri.

"Vores projekter er også unikke, fordi vi har defineret et niveau for fleksibiliteten, som kan gøre, at det bliver billigere at bygge om eller bygge til på et senere tidspunkt, og indretningen er tænkt bredt anvendelig, hvorfor det også vil være let og billigt at ændre på funktioner eller anvendelsen af bygningerne efter behov," siger Christian Enemark, som også understreger, at økonomien og kravene til funktionaliteten fra start er vægtet meget højt:

"I den bedste verden er byggeriet vedligeholdelsesfrit, når det er færdigt, og det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre i praksis, men vi har stor fokus på at reducere vedligeholdelsesomkostningerne. For eksempel på, hvordan man kunne undgå at male væggene for ofte. Og en af de ting, der er sket i udviklingen undervejs, er, at vi har skiftet materialet i facaden, fordi vi sammen med INGENIØR'NE har lavet en løsning, der så mere ensartet ud og var nemmere at reparere, hvis der skulle komme skader. Så også rent visuelt kan man se, at byggeriet har udviklet sig i løbet af de år, det har kørt, og i hele processen har der været fokus på totaløkonomien" siger projektchefen.

Se opslag

05.06.2024

Vi byder velkommen i nord og øst

Ansættelser styrker INGENIØR'NE's faglige profil og understøtter virksomhedens ambitioner om at være landsdækkende.

Begyndelsen af juni har markeret en milepæl hos INGENIØR’NE. Med etableringen af et nyt kontor i København, hvor Peter Juhl Thorseng er tiltrådt som afdelingschef, og med ønsket om øget tilstedeværelse i Nordjylland sikret ved tiltrædelse af Stig Nørgaard Knudsen som Markedschef, Nordjylland, er glæden stor hos INGENIØR’NE.

Både Peter Juhl Thorseng og Stig Nørgaard Knudsen kommer fra virksomheden DEM, som er rådgivende ingeniør- og konsulentvirksomhed med speciale inden for energi, bæredygtighed, og tekniske installationer. Ansættelserne markerer ifølge administrerende direktør John Andresen derfor en styrkelse af den faglige profil i INGENIØR'NE, og samtidig er det en naturlig opfølgning på det øgede aktivitetsniveau og ønske om virksomhedens fysiske tilstedeværelse på Sjælland og i Nordjylland.

"Vi har ikke lagt skjul på, at vi har store ambitioner for fremtiden, men samtidig er det ekstremt vigtigt for os, at vores vækst sker ud fra en helhedsbetragtning og et organisk perspektiv. Vi ønsker at vokse i det rigtige tempo og med de rigtige kollegaer, så jeg er meget glad for, at vi med netop Peter og Stig kan sætte flere flueben på en gang," siger John Andresen, der har store forventninger til nyansættelserne og ikke tvivler på, at hans nye kollegaer er de rette til posterne.

"For det første kommer vi et stort skridt nærmere at være landsdækkende også i fysisk forstand, og for det andet bliver vi fagligt styrket på fagspecialerne energi, bæredygtighed og tekniske installationer, og der er ingen tvivl om, at det er områder, der får større og større betydning i byggeriet."

Se opslag

30.05.2024

Stor udvidelse af Kolding Storcenter færdig til tiden

Torsdag den 30. maj kunne Kolding Storcenter fejre en udvidelse på 8.000 kvadratmeter, hvor de voksne gæster blandt andet kan glæde sig over en stor ILVA-butik, mens ungerne får en afdeling af Leo’s Legeland at bolte sig i.

INGENIØR’NE har været bygherrerådgiver på projektet, hvilket blandt andet har omfattet udarbejdelse af byggeprogram, udbud og kontrahering med totalentreprenør samt opfølgning på byggepladsen.

Der har været et tæt samarbejde med totalentreprenør CC Contractor og designarkitekt Lars Serup, hvor INGENIØR’NE har haft den koordinerende rolle både mellem totalentreprenør arkitekt samt lejerne ILVA og Leo’s Legeland, og selvfølgelig Danske Shoppingcentre, der ejer Kolding Storcenter.

Og hos sidstnævnte er projektudviklingschef Hans Skovaa særdeles godt tilfreds med, at forløbet er gået fuldstændig som planlagt, siden projektet fik grønt lys fra Kolding byråd i december 2022.

"INGENIØR’NE har fungeret som vores forlængede arm på byggepladsen, og de har sikret, at entreprenøren har bygget det, der er lovet, de har udført kontrol undervejs for at sikre, at de rigtige løsninger blev valgt, og vi er rigtig godt tilfredse med, at vi kan tage udvidelsen i brug som planlagt," siger Hans Skovaa.

Se opslag

28.05.2024

INGENIØR’NE åbner nyt kontor i København

Med et ønske om at styrke tilstedeværelsen på Sjælland fortsætter INGENIØR'NE sin vækstrejse med åbningen af et nyt kontor i København.

De senere års udvikling i INGENIØR’NE betyder, at vi den 1. juni udvider forretningen med et nyt kontor i København. Udvidelsen sker for at imødekomme den voksende efterspørgsel og for at styrke vores tilstedeværelse på Sjælland yderligere.

Det fortæller administrerende direktør og partner, John Andresen, der også røber, at udvidelsen bygger på flere års vækst.

"Vi har tænkt mere og mere på et kontor i København, fordi vi har oplevet en støt stigning i antallet af opgaver på Sjælland gennem de sidste fire-fem år. Derfor har vi haft en god dialog og enighed i ejerkredsen, og jeg er glad for at kunne offentliggøre, at vi officielt åbner kontoret den 1. juni,” siger John Andresen, der allerede har en godt fyldt ordrebog at basere optimismen på.

”Vi har indgået en række rammeaftaler med offentlige bygherrer, og generelt har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra både entreprenører og arkitekter. Vi ser en stor pipeline af opgaver inden for domicilbyggerier, parkeringshuse, renoveringsprojekter, og vi kan også se, at der er en betydelig vækst inden for byggerier i pharma-branchen, der alle er områder, hvor vi har stor ekspertise," siger John Andresen, der ikke er i tvivl om, hvilken vej vinden blæser:

”Med åbningen af det nye kontor i København cementerer vi vores position som en af Danmarks førende ingeniørvirksomheder, og vi ser frem til at fortsætte den positive udvikling og tage de næste skridt i INGENIØR’NEs vækstrejse.”

 

Nyt kontor – samme opskrift

INGENIØR’NE har i forvejen kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus og med en lokation i hovedstaden er ønsket at være tæt på kunder og samarbejdspartnere i den østlige del af landet.

Og mens kontoret i København måske er nyt, slår John Andresen fast, at der ikke pilles ved tilgangen til opgaverne.

Se opslag

08.05.2024

Ny blodanalyse- og biokemisk laboratorium indviet på Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens fejrer indvielsen af deres nye moderne laboratorium for blodanalyse og biokemi. Projektet er resultatet af et tæt samarbejde mellem bygherren, Region Midt, Udstyrsleverandøren Roche samt rådgiverne, der har arbejdet struktureret og målrettet siden begyndelsen af 2022 for at sikre en vellykket realisering af projektet.

Projektet har omfattet ombygning af 990 m² tidligere sengeafsnit, herunder samprojektering med leverandøren af analyseudstyret til analysehallen for sikring af optimale forhold for installationer og brugerflow.

Det har været af enorm betydning for os som rådgivere at lede dette projekt med omhu, udtaler Jack Andersen, Projektchef og Markedsleder for Sundhed hos INGENIØR'NE. Vi har i tæt samarbejde med både brugerne, udstyrsleverandøren og projektledelsen på RHH sikret, at de nye faciliteter imødekommer deres behov. Dette både med hensyntagen til den økonomiske ramme og tidsplan, og ikke mindst sikre, at den daglige drift på sygehuset forblev upåvirket. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med dedikerede brugere i en god proces frem mod det samlede mål. Det ser heldigvis ud til at brugerne er meget tilfredse med resultatet. Når brugerne af et givent projekt ender med at være glade, så er det rigtigt sjovt at gå på arbejde.

Se opslag

12.04.2024

INGENIØR'NE skal fordoble styrken i Danmarks næststørste by

Den store efterspørgsel giver mange muligheder hos INGENIØR'NE.

INGENIØR’NE har så meget luft i sejlene i det østjyske, at antallet af kollegaer på Aarhus-kontoret efter planen fordobles, så 25 mand bliver til 50 inden for de kommende år.

Det fortæller administrerende direktør og partner, John Andresen, der også spår stor vækst på flere af de øvrige kontorer.

"Vi åbnede i Aarhus for næsten præcis fem år siden, og i dag er vi 25 mand, men vores ambitiøse målsætning er, at vi bliver 50 i løbet af et par år. Vi er enormt stærke på tværs af alle ingeniørdisciplinerne, og det har gjort, at vi allerede er en væsentlig samarbejdspartner, og jeg er sikker på, at vi kan styrke positionen og vinde mange flere projekter i fremtiden," konstaterer John Andresen, der fra nærmeste hold har set antallet af kollegaer på landsplan vokse fra 20 til 170 på et årti, hvor det ene gode regnskab har afløst det andet.

”Vores forretning bygger på en stærk faglighed, hvor vi altid har bedste mand på opgaven. Vi står godt i dag, fordi vi dækker mange forskellige kompetencer, og det er vores overbevisning, at hele holdet bliver endnu stærkere, hvis vi får flere dygtige kollegaer, der kan sparre med hinanden, når opgaverne skal løses,” siger den administrerende direktør, der også pointerer, at firmaadressen på Elkjærvej ved Brabrand Sø allerede er klar til at tage imod flere nye kollegaer.

 

Masser af østjyske projekter - flere i vente

John Andresens optimistiske forudsigelser bakkes til fulde op af Mogens Schmidt, der er projektchef og markedsleder. Han er ikke i tvivl om, at de ansattes høje faglighed og bredde i kompetencerne på rekordtid har gjort INGENIØR’NE til en højt skattet samarbejdspartner hos myndigheder, entreprenører, arkitekter og private bygherrer i regionen.

"Vores helt store force er, at vi har et team, hvor vi er særdeles solidt besat inden for alle områder – og at vi også er dygtige til at trække på hinanden fra de forskellige kontorer. Det betyder både, at vi lige siden åbningen af Aarhus-kontoret i marts 2019 med succes har været med på flere store projekter," konstaterer Mogens Schmidt, der inden længe har været ansat i virksomheden i 20 år.

Se opslag

15.03.2024

Rasmus tog mentorprisen

Stemningen var helt i top ved kåringen af Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2024.

Smilet er bredt, og stoltheden stor hos Rasmus Riddersholm, der har modtaget prisen som Årets Mentor i Østjylland ved kåringen af Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2024, på baggrund af Nanna Schønings indstilling af Rasmus og INGENIØR’NE til prisen.

Nanna Schøning har i forbindelse med sit 5. semester på ingeniøruddannelsen været tilknyttet konstruktionsgruppen i Aarhus, hvor hun nu efter endt praktik, er fortsat som studentermedhjælper.

Ringen er sluttet. Rasmus startede selv som praktikant tilbage i 2019 hos INGENIØR’NE og har siden været ansat som konstruktionsingeniør.

Det har været enormt givende at have Nanna i praktik. Hun er kommet med åbent sind og en stor motivation for at lære faget hos os som rådgivende ingeniør. Og så har det været fedt, at kunne give lidt tilbage til virksomheden. Jeg ved, hvordan det er at komme ind i virksomheden som praktikant, og jeg vil gerne være med til at give Nanna samme solide start, siger Rasmus Riddersholm.  

Se opslag

07.03.2024

Ambitiøst renoveringsprojekt med støtte fra Landsbyggefonden

Boligforeningen AAB i Kolding gennemfører et ambitiøst renoverings-, moderniserings- og demonstrationsprojekt med støtte fra Landsbyggefonden.

AAB i Kolding har valgt at tænke grønt i forbindelse med den omfattende totalrenovering af i alt 36 lejligheder i området Ryttermarksvej og Gøhlmannsvej i Kolding. Projektet inkluderer forsøg med en ny klimaskærm, der har integrerede solceller, samt rørløse ventilationssystemer. Disse tiltag skal sikre en forbedret energieffektivitet og indeklima i boligerne.

INGENIØR’NE er som totalrådgiver med fra projektets start til afslutning, hvor der rådgives indenfor samtlige ingeniørdiscipliner samt udføres byggeledelse på projektet.

Det er enormt spændende at være med på projektet for AAB i Kolding. De har valgt at nytænke renoveringen med innovative teknologier og energioptimale løsninger, som er med til at sætte en ny standard og tilgang til renovering, udtaler Preben Hansen, Byggeleder hos INGENIØR’NE.

 

Se opslag

31.01.2024

Vi støtter Danmarks Indsamling

Sammen bidrager INGENIØR'NE med 50.000 kr. til Danmarks Indsamling.

Ugen for Danmarks Indsamlingen er godt i gang. Hos INGENIØR’NE har medarbejderne af egen lomme bidraget med 21.000 kr. – et beløb, der er rundet op til 50.000 kr. ved et bidrag på 29.000 kr. fra virksomheden.

INGENIØR’NE har gennem flere år støttet Danmarks Indsamling. Flere gange har medarbejdere deltaget som publikum ved det store TV-show, der lørdag runder indsamlingen af. Dette sker igen i år – og denne gang har Vagn, der arbejder som bygningskonstruktør med base på vores kontor i Aarhus, fået muligheden for at være med.

For Vagn har Danmarks Indsamling en særlig betydning. For godt 30 år siden, var Vagn selv involveret i udviklingsbistand til Nigeria, Rusland og Albanien. Muligheden for at deltage som publikum ved det store TV-show, og ikke mindst den fælles støtteindsats har derfor stor betydning for Vagn, og det glæder INGENIØR’NE at kunne sende Vagn afsted lørdag som INGENIØR’NEs repræsentant.

Se opslag

30.01.2024

Rejsegilde på Hærvejshuset i Rødekro

Hærvejshuset i Rødekro, der skal indeholde 3 kommunale funktioner; Træning & Forebyggelse, Center for Job & Uddannelse samt Hjælpemiddelcentral, har afholdt rejsegilde. Et rejsegilde, hvor der var taler ved både Borgmesteren, Social- og seniorudvalgsformand, Social- og seniorudvalgsnæstformand samt ved totalentreprenøren EMR.

INGENIØR`NE rådgiver på samtlige ingeniørydelser i et godt samarbejde med både EMR som totalentreprenør og CREO som arkitekt.

Etableringen af Hærvejshuset sker ved både om- og nybyg, her er blandt andet den gamle Rødekro skole inddraget i ombygningen, hvor der er stillet krav om genanvendelse af byggematerialer fra eksisterende bygninger.

 

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job