Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

13.07.2021

Tilstandsvurdering og energimærkning hos 31 boligselskaber

Landbyggefonden har tidligere på året udbudt en række delaftaler om granskning af Danmarks almene boliger.
Vi, hos INGENIØR’NE, har vundet 5 af Landsbyggefondens delaftaler, hvor opgaven består af tilstandsvurdering og energimærkning hos 31 boligselskaber.
 
Tirsdag gik turen forbi Den Gamle Gård, AAB afdeling 1, i Vejle, hvor Kent og Louise var på bestigelse.

Se opslag

08.07.2021

DMXJ

Når Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) bygger nyt campus på Amager i København er vi, hos INGENIØR’NE, med som ingeniør.

Det er et enormt spændende projekt fagligt for os som ingeniør – men det er bestemt også enormt spændende, at få lov til at være med til et så bemærkelsesværdigt byggeri, udtaler Hanne Biller Kristensen, Projektleder hos INGENIØR’NE.

Den nye Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) kommer til at ligge meget tæt på DR Byen. Med sine 7.000 m² skal bygningen fra 2024 huse uddannelsesinstitutionens syv uddannelser i Hovedstaden. Bygningen opføres i 7 etager samt parkeringskælder, og indrettes med undervisnings- og studiefaciliteter, kontorer, auditorier samt stor tagterrasse, med udsigt over Amager Fælled.

Projektet opføres i totalentreprise med 5E Byg A/S som totalentreprenør, og i tæt samarbejde med øvrige aktører, PLH Arkitekter, Dall & Lindhardtsen og Ekolab. INGENIØR’NE varetager projekteringen af alle ingeniørfag, herunder lyd og brand.

 

Se opslag

28.06.2021

DLG er kåret til årets kontorbyggeri

Nohrcon har netop overrakt prisen for Årets kontorbyggeri 2021 til projektteamet bag DLG’s nye, ikoniske domicil ’Aksen’ i Fredericia.

Fagjuryen fremhævede bl.a. det gennemtænkte bygningsudtryk, som afspejler brugerens identitet på alle parametre. Bygningens unikke form er inspireret af et kornaks med tre strå, der vajer på marken. Arkitekturen og placeringen på marken er en reference til virksomhedens identitet. DLG er startet af landmænd, ejes af landmænd og sælger til landmænd.  

Domicilet er udført i Totalentreprise, med NRE som Totalentreprenør, og INGENIØR’NE har varetaget rådgivning på alle ingeniørfagene inkl. brand og fagtilsyn.

Indvendigt er det store atrium husets hjerte med mange forskellige muligheder for sociale møder og uformelle arbejdspladser. På den brede trappe er der plads til ophold, i auditoriet kan der holdes events, forhallen giver plads til fejringer. Flere steder er der direkte adgang til udendørsarealer og terrasser ifm. mødecenter og kantine. I kælderen er der fitnessfaciliteter. På de øvrige etager er der kontorpladser. I længerne er der individuelle arbejdsstationer, og i husets midte er der fællesarealer med plads til samarbejde, sparring og vidensdeling på tværs af teams og afdelinger. Alle arbejdspladser har adgang til naturligt lys, sol og udkig over naturen. Omkring bygningen er et rekreativt landskab og en gangsti direkte ned til Lillebælts sandstrand.

 

(Foto: Thorbjørn Hansen)

Se opslag

18.06.2021

Rejsegilde

Samarbejdspartnere, kollegaer og ikke mindst sommervejret var mødt frem til rejsegilde torsdag den 17. juni ved INGENIØR’NEs nye kontorhus på Skovvangen i Kolding.

Rammerne for det nye moderne kontordomicil er udarbejdet i samarbejde med Tegnestuen Mejeriet med vægt på INGENIØR’NEs ønske om både at skabe gode arbejdsforhold og ikke mindst plads til fællesskab, bordfodbold og fredagsbar.

INGENIØR’NE vokser, og har flere gange oplevet at vokse ud af kontorlokalerne. Med det nye kontorhus skabes en base med langsigtet perspektiv for både nuværende og kommende medarbejdere.

Se opslag

09.06.2021

Kent er blevet konsulent i Svanemærket byggeri

Kent Grundell Hansen, der til dagligt arbejder som Projektleder hos INGENIØR’NE, kan nu også kalde sig konsulent i Svanemærket byggeri, og kan hermed tilbyde rådgivning, der imødekommer den store efterspørgsel på indeklimacertificerede og svanemærkede byggerier.

Vi ønsker Kent tillykke med certifikatet, og glæder os over de nye muligheder det giver for rådgivning i fremtiden.

Se opslag

01.06.2021

Servicebyen på Nyt OUH er nu under fuld opførelse

I forbindelse med Nyt OUH opføres i øjeblikket en Serviceby bestående af nyt Hovedkøkken, Regionalt lager samt Logistik- og sterilcentral. De 3 projekter er udbudt som delprojekter, hvor INGENIØR’NE udfører ingeniørrådgivning på alle 3 delprojekter, der er vundet i totalentreprise sammen med 5E Byg A/S.

Alle tre enheder er indbyrdes bundet sammen af en 6 m bred logistikkorridor, som har en vertikal tilslutning til den allerede opførte tunnel med forbindelse til det resterende Nyt OUH placeret indenfor ringvejen.

Det er en fornøjelse af være med i hele opførelsen af Servicebyen på Nyt OUH udtaler Projektchef Jack Andersen, der med sit kamera giver os et kig ind i projektet fra taget på teknikhuset over produktionskøkkenet. Jack fortsætter, - det giver enorm god mening for os som rådgiver, at være en del af projektet som omfatter hele Servicebyen. I sidste ende skal det også gerne give mening for både totalentreprenøren og Nyt OUH, at der er en gennemgående ingeniørrådgiver på projekteringen af hele servicebyen som jo netop er meget ingeniørtung.

Byggeriet indenfor hospitaler og sundhed er generelt altid under udvikling. Vi som rådgiver bliver løbende fagligt inspireret og udfordret, og netop det er med til at INGENIØR`NE kan fastholde og udvikle et højt fagligt niveau, udtaler Jack Andersen der med sin stærke erfaring som rådgiver indenfor sundhed drives af den høje faglighed og kompleksitet, der er i projekterne.

Udover Servicebyen, udfører INGENIØR’NE rådgivning ved opførelsen af nyt Steno diabetes center på ca. 20.000 m² nybyggeri, der skal sammenbygges med øvrige hospitalsbygninger samt det kommende projekt for Voksenpsykiatri, hvor INGENIØR’NE på nuværende tidspunkt er med i tilbudsfasen sammen med 5E Byg A/S, Friis & Moltke samt ERIK Arkitekter.

 

Fakta:

Logistik- og Sterilcentral samt Hjælpemiddeldepot:

Ca. 10.000 m² med partiel kælder og partiel 1. sal. Teknik- og administration er placeret på 1. sal.

Totalentreprenør: 5E Byg A/S

Arkitekt: ERIK Arkitekter

 

Hovedkøkken, varemodtagelse og postcentral:

Ca. 5.000 m² med partiel 1. sal bestående administration og teknikarealer.

Totalentreprenør: 5E Byg A/S

Arkitekt: Gråbrødre Arkitekter

 

Regionalt Lager:

Ca. 4.500 m² med partiel 1. sal med administration og depoter.

Totalentreprenør 5E Byg A/S

Arkitekt: Gråbrødre Arkitekter

Se opslag

28.05.2021

John fylder 50 år

Vi ønsker John stort tillykke med de 50 år i dag, den 28. maj!
 
John Andresen, Direktør og Partner hos INGENIØR'NE, har været en del af virksomheden siden 1997, hvor han kom til som nyuddannet diplomingeniør fra Odense Teknikum. Over tid landede nye opgaver på Johns bord indenfor projektledelse, byggeledelse og bygherrerådgivning, ligesom han for 18 år siden tog mod tilbuddet om at blive partner. De seneste knap 8 år har John også varetaget direktørposten, hvor han sammen med den øvrige partnerkreds har bidraget til den enorme udvikling, hvor INGENIØR’NE er gået fra 27 ansatte til i dag at være 160 ansatte fordelt på 4 kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.
Der er ingen tvivl om, at John drives af samarbejdet, holdånden og den positive udvikling, der sker både i virksomheden og hos medarbejderne.
 
Stort tillykke!

Se opslag

06.05.2021

I maj måned rundede vi 60 nye kollegaer siden marts 2020

Udviklingen fortsætter, mange spændende projekter er under udførelse og forberedelse, og behovet for flere dygtige kolleger varer ved.

Mandag den 3. maj kunne vi igen byde 5 nye kollegaer velkommen. 5 erfarne kræfter fordelt på alle vore 4 kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.

Usikkerheden i marts 2020 er blevet vekslet til en meget positiv tilgang af opgaver, og et behov for at øge medarbejderstaben betydeligt.

Utraditionelt for branchen, har INGENIØR’NE tradition for at have stor fokus på planlægning og medarbejdernes trivsel. Netop derfor har INGENIØR’NE to planlæggere ansat til aktivt at sikre den enkeltes arbejdsbelastning ved daglig opfølgning. En indsats, der har haft stor betydning i en tid, der ellers på mange måder har været uforudsigelig. 

- Vores store fokus og åbenhed omkring planlægningen, giver os en stor gennemsigtighed. Det er lige så væsentligt, at ingen har for lidt at lave, som at ingen har for meget at lave. Gennemsigtigheden i vores planlægningsværktøj er også et stærkt aktiv i tiden nu, hvor vi oplever et markant pres i branchen. Vi ved, vi har travlt! Men vi har mulighed for at prioritere og planlægge, udtaler direktør og partner i INGENIØR´NE, John Andresen.

Den positive udvikling, som hele organisationen er en del af, giver mange muligheder, både fagligt og socialt. INGENIØR’NE har i mange år været kendetegnet af et højt prioriteret arbejdsmiljø med stærke sociale værdier.

Se opslag

13.04.2021

Resultatet fra 2020 afspejler en stærk indsats i en uvis tid

INGENIØR’NEs resultat for 2020 vidner om en stærk indsats fra medarbejderne i en tid, der har været uvis på mange måder.

Af det nyligt offentliggjorte årsregnskab for INGENIØR’NE fremgår det, at 2020 har været et flot regnskabsår. En indsats, der har sin baggrund i både byggebranchen som helhed, men bestemt også i medarbejdernes indsats.

Det er ingen hemmelighed, at vi er særligt privilegerede ved at være en del af byggebranchen, der for alvor har oplevet fremgang i en tid, hvor mange andre desværre har oplevet det modsatte. Kombinationen af dette og en strategisk beslutning om en øget salgsindsats, har givet fuld beskæftigelse hele året, udtaler John Andresen, Direktør og Partner hos INGENIØR’NE.

Den øgede travlhed har også bidraget til, at INGENIØR’NE har budt mere end 45 nye kollegaer velkommen fordelt på kontorerne i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.

Medarbejdernes fleksibilitet i en tid, der for dem også har været uvis og krævende, har været en overvejende årsag til det positive resultat. Det er vigtigt for INGENIØR`NE fortsat at være tæt på kunder og samarbejdspartner. Være tro mod god kvalitet samt ikke mindst at skabe en god arbejdsplads hvor medarbejderne trives og udvikles samt videreføre en udvikling med en stabil medarbejderstab, udtaler John Andresen.

 

Læs mere her. 

https://jv.dk/artikel/ingeni%C3%B8r-komet-i-esbjerg-laver-rekordoverskud-og-ans%C3%A6tter-45-nye-medarbejdere-under-corona-pandemi

 

Se opslag

09.04.2021

10 års jubilar

Erling Hjorth Sørensen, Partner hos INGENIØR’NE, rundede første april 10 år hos INGENIØR’NE.

Erling blev en del af INGENIØR`NE i 2011 og har været en passioneret drivkræft på INGENIØR’NEs rejse fra virksomheden tilbage i 2011 talte ca. 30 medarbejdere og til nu, hvor 160 medarbejdere er fordelt på hovedkontoret i Esbjerg og afdelinger i Kolding, Odense og Aarhus.

Man skal i bogstavelig forstand stå tidligt op, hvis man skal følge Erling trop! Erling er nemlig mange dage allerede at finde på kontoret i Esbjerg før kl. 6.00. Erling udviser et kæmpe engagement i alt han går ind i! Det er både i forhold til sit engagement som leder, partner hos INGENIØR`NE, i relationen til kunderne og ikke mindst når der i frokostpausen dystes i bordfodbold.

Det har desværre ikke været muligt at markere dagen på vanlig vis, hvor vi hos INGENIØR’NE ynder at samles – også på tværs af kontorerne.

INGENIØR’NE vil gerne benytte lejligheden til at ønske Erling tillykke, og ikke mindst takke for hans stores engagement i virksomheden.

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job