Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

31.01.2024

Vi støtter Danmarks Indsamling

Sammen bidrager INGENIØR'NE med 50.000 kr. til Danmarks Indsamling.

Ugen for Danmarks Indsamlingen er godt i gang. Hos INGENIØR’NE har medarbejderne af egen lomme bidraget med 21.000 kr. – et beløb, der er rundet op til 50.000 kr. ved et bidrag på 29.000 kr. fra virksomheden.

INGENIØR’NE har gennem flere år støttet Danmarks Indsamling. Flere gange har medarbejdere deltaget som publikum ved det store TV-show, der lørdag runder indsamlingen af. Dette sker igen i år – og denne gang har Vagn, der arbejder som bygningskonstruktør med base på vores kontor i Aarhus, fået muligheden for at være med.

For Vagn har Danmarks Indsamling en særlig betydning. For godt 30 år siden, var Vagn selv involveret i udviklingsbistand til Nigeria, Rusland og Albanien. Muligheden for at deltage som publikum ved det store TV-show, og ikke mindst den fælles støtteindsats har derfor stor betydning for Vagn, og det glæder INGENIØR’NE at kunne sende Vagn afsted lørdag som INGENIØR’NEs repræsentant.

Se opslag

30.01.2024

Rejsegilde på Hærvejshuset i Rødekro

Hærvejshuset i Rødekro, der skal indeholde 3 kommunale funktioner; Træning & Forebyggelse, Center for Job & Uddannelse samt Hjælpemiddelcentral, har afholdt rejsegilde. Et rejsegilde, hvor der var taler ved både Borgmesteren, Social- og seniorudvalgsformand, Social- og seniorudvalgsnæstformand samt ved totalentreprenøren EMR.

INGENIØR`NE rådgiver på samtlige ingeniørydelser i et godt samarbejde med både EMR som totalentreprenør og CREO som arkitekt.

Etableringen af Hærvejshuset sker ved både om- og nybyg, her er blandt andet den gamle Rødekro skole inddraget i ombygningen, hvor der er stillet krav om genanvendelse af byggematerialer fra eksisterende bygninger.

 

Se opslag

22.01.2024

Første spadestik til nye boliger i Kvaglund

24 moderne familieboliger opføres af Boligforeningen 32 under DAB i Esbjerg.

I strålende vintersol blev den røde løber, torsdag den 18. januar, rullet ud, da Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen, sammen med formanden for Boligforeningen 32, Ole Bak, tog det første spadestik til et nyt boligprojekt i Kvaglund i Esbjerg. Byggeudvalget, DAB og pressefolk deltog i begivenheden, der markerede starten på opførelsen af 24 moderne familieboliger som Boligforeningen 32 opfører.

De 24 boliger opføres i seks rækker med fire boliger i hver række og de har hvert et boligareal på 95 m². LOLK er arkitekt, mens INGENIØR’NE rådgiver på alle ingeniørydelser samt varetager byggeledelse på byggeriet, der forventes at stå klar i foråret 2025.

INGENIØR’NE ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med både bygherre, arkitekt og håndværkere i projektet.

Se opslag

16.01.2024

Et indblik i virkeligheden

Konstruktørstuderende fra Erhvervsakademi SydVest fik indsigt i byggelederens rolle, da de besøgte INGENIØR’NE i Esbjerg.

På 3. semester ved Erhvervsakademi Sydvest, har studerende valgt byggestyring som et valgfag, hvor fokus er rettet mod byggelederens centrale rolle i styringen af byggesager. Som en del af undervisningsforløbet har INGENIØR'NE i samarbejde med NemByg indvilget i at give de studerende indblik i byggeledelse fra både rådgiver og entreprenørs perspektiv.

Mandag præsenterede Jeanette fra INGENIØR'NE og Magnus fra NemByg deres erfaringer og udfordringer som byggeledere i forbindelse med renoveringssagen af Gefionsparken i Boligforeningen Fremad, administreret af DAB. Et projekt, hvor samarbejdet mellem rådgiver og entreprenør er afgørende for succesfuld gennemførelse.

Jeanette og Magnus delte praktiske eksempler fra den virkelige verden og gav viden til de studerende om håndtering af udfordringer relateret til tid, økonomi og kvalitet. De belyste også betydningen af et tæt samarbejde mellem alle parter, der er involveret i byggeprocessen, og gav indsigt i, hvordan man effektivt løser udfordringer både i projekteringsfasen og under udførelsen.

Se opslag

28.11.2023

21 nye boliger på Nipsvej i Ribe

Fredag den 24. november blev det officielle startskud for opførelsen af 21 nye boliger på Nipsvej i Ribe.

Ribe Boligforening fornyer området på Nipsvej i Ribe, hvor 10 eksisterende boliger nedrives og 21 nye boliger opføres.

Byggeudvalget fra Ribe Boligforening samledes på byggepladsen i forlængelse af et byggeudvalgsmøde, for at tage det første formelle spadestik for byggeriet, som forventes at stå færdigt den 1. september 2024.

CM Byg, entreprenøren på projektet, var vært på pladsen og stillede den gyldne spade til rådighed, så formanden for byggeudvalget, Nis Peter Heinsen, kunne tage det symbolske første spadestik.

Projektet er blevet realiseret i et samarbejde imellem Ribe Boligforening, INGENIØR´NE som totalrådgiver og med Graa Arkitekter som underrådgiver på arkitektarbejdet, hvor CM Byg vandt entreprisen og har været med til at køre projektet helt i mål.

Se opslag

21.11.2023

INGENIØR’NE støtter op om Reduction Roadmap 2.0

Vi opfordrer bygherrer og investorer til at støtte op om Reduction Roadmap 2.0. Kun ved at støtte op, kan vi skubbe til lovgivningen og vise, at vi er klar til at ’stramme skruen’ allerede fra i morgen, udtaler John Andresen direktør for INGENIØR’NE .

Reduction Roadmap 2.0 slår fast, at nybyggeri skal udlede under 5,8 kg CO₂-ækv./m²/år i 2025 for at overholde Paris-aftalen.

2025 er lige om lidt! - Det nuværende emissionskrav på maks. 12 kg CO₂-ækv./m²/år er dermed langt under mål og med en gennemsnitlig udledning på 9,5 kg er der lang vej endnu.

Vi, hos INGENIØR’NE, har gennem variantstudier og fuldskalaberegninger vist, at det kan lade sig gøre at reducere klimabelastningen betragteligt. I samspil med ambitiøse bygherrer, dygtige kolleger og projekteringsteams kloge valg og nytænkning, kan vi sammen bane vejen for mindre klimabelastning i fremtidens byggerier understreger Charlotte Lykke Pedersen, der er Senior bæredygtighedsspecialist og fagleder for bæredygtighed hos INGENIØR'NE. 

Se opslag

16.11.2023

Fagnetværk for medicinske gasser var samlet hos INGENIØR’NE

FSTA – Forum for sygehus teknik og arkitekturs fagnetværk for medicinske gasser var samlet hos INGENIØR’NE onsdag den 15. november. Der var mødedeltagere fra både sygehusenes driftsafdelinger, leverandører og rådgivere, og på dagsordenen var bl.a. test af medicinske gasser i praksis samt sikkerhedsaspekter ved håndtering af medicinske gasser.

Det er enormt givende at være en del af FSTAs fagnetværk. Sammen med øvrige specialister og dygtige fagfolk, der som os, brænder for området, har vi mulighed for at dykke ned i discipliner, der støtter vores segment indenfor den sundhedsfaglige sektor. At være vært til sådan et arrangement, er en fornøjelse og vi takker for fremmødet, udtaler Jack Andersen, der er projektchef og markedsleder for sundhed hos INGENIØR’NE.

Se opslag

08.11.2023

En god start på dagen med netværksmøde

Der var prominent spillerbesøg, da Team Esbjerg Business afholdte netværksmøde hos INGENIØR'NE.

INGENIØR`NE var onsdag morgen de stolte værter for netværksmøde i Team Esbjerg Business. Det var, som altid, en fornøjelse at deltage på mødet, og med værtskabet fik vi samtidigt lidt mere taletid. Vi kunne fortælle mere omkring aktuelle nyheder hos INGENIØR`NE, samt høre om samme hos vores netværkskolleger.

Tak til Team Esbjerg for at afholde mødet hos INGENIØR`NE.

Til netværksmødet, var der også prominent spillerbesøg, da Team Esbjerg havde taget en af verdens allerbedste kvindelige håndboldspillere med (hvis ikke den bedste), nemlig Henny Reistad. Henny fortalte om den flotte topkamp i går mod Ikast Håndbold samt de kommende opgaver mod samme modstander, hvilket var særdeles interessant.

Se opslag

03.11.2023

VGP Park Vejle

Rammerne for et samarbejde med VGP Danmark er blevet etableret efter gennemførelsen af første del af et spændende projekt relateret til VGP Park Vejle.

VGP er en betydelig aktør inden for logistikejendomme på tværs af Europa, og har nu udvidet deres tilstedeværelse til det danske marked med deres første industri-, lager- og logistikcenter, VGP Park Vejle. Dette projekt omfatter ved fuld udbygning opførelsen af omkring 80.000 m² bygninger på et areal på mere end 180.000 m². Med stor fokus på højteknologiske løsninger er bygningerne designet til at imødekomme behovene inden for industri, logistik og tilknyttet administration.

Se opslag

06.10.2023

En renovering udover det sædvanlige

Esbjerg Realskole har fået nyt kobbertag og vinduesbånd over den historiske samlingssal.

Med en skarp tidsplan i hånden på 7 uger, hen over skolens sommerferie, fik Esbjerg Realskole renoveret den 300 m² store kobberoverbygningen over skolens samlingssal.

Renoveringen blev udført 1:1, men med energiforbedring for øje, hvor alt er blevet efterisoleret og vinduesglasset blev udvalgt særligt til formålet.

For at udføre renoveringen under bedst mulige betingelser, blev der etableret et kunstigt arbejdsdæk på stillads i 10 meters højde.

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job