Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

10.05.2023

Faglig udveksling mellem projektlederne

INGENIØR’NE samlede alle projektledere til faglig udveksling og et kig ind i de nye udfordringer som byggebranchen står overfor – i den nære fremtid.

Ingen dage er ens, og alle projekter har sit eget tvist. Alligevel kan meget erfaring og læring, anvendes i kommende projekter. Netop derfor prioriteres det sociale og faglige fællesskab hos INGENIØR’NE, hvor erfaringsudveksling er en naturlig del af hverdagen.

Projektlederne var dog taget delvist ud af deres hverdag, da de var samlet til ERFA-dag på kontoret i Kolding. Her blev der mulighed for at sætter ord på aktuelle udfordringer, ny lovgivning, fremadrettet strategi og præsentationer af nye værktøjer med fokus på at møde de mange nye udfordringer som byggebranchen kigger ind i – i den nære fremtid.

På dagen var der bl.a. indslag fra flere kollegaer om så forskelligartede emner som: DS1140 i certificeringsprocessen, DGNB – Drift og beregning af tilbud. Dagen blev afsluttet med ”værktøjstimen”, hvor projektledelsesværktøjskassen fik et eftersyn og blev tunet til fremtiden.

 

Se opslag

01.05.2023

Rådgivning ved den nye bydel i Aarhus.

INGENIØR'NE rådgiver på 2. etape af den nye bydel ved Amtssygehuset i Aarhus.

Et virkelig spændende projekt er nu blevet en realitet. I samarbejde med PenSam, Raundahl & Moesby A/S, LINK Arkitektur og DEAS A/S har vi vundet 2. etape af den nye bydel ved Amtssygehuset i Aarhus.

Projektet omfatter nybyg og renovering med respekt for det gamle Amtssygehus, og skal ende op med 430 boliger. En opgave som vi, hos INGENIØR’NE, glæder os til og er klar til at løfte, udtaler Mogens Schmidt, Projektleder hos INGENIØR’NE.

INGENIØR’NE udfører de klassiske ingeniørdiscipliner på projektet, inklusiv certificering af konstruktioner og brand. Projektet skal desuden DGNB Guld certificeres.

Se opslag

28.04.2023

Mere energi hos INGENIØR’NE

Første marts mødte Ole Wandall-Frostholm ind til sin første arbejdsdag som Drifts- og energirådgiver hos INGENIØR'NE A/S.

Med en baggrund som el-ingeniør, og sit mangeårige arbejde fra forsyning og energirådgivning, har Ole en solid viden indenfor bl.a. bæredygtig energi, vedvarende energikilder og energioptimering.

Det glæder os at få Ole med på holdet. Energi er ikke et nyt fagområde hos INGENIØR’NE, men med Oles tiltræden imødekommer vi et ønske om at udbygge vores kompetencer på området. Ole kan, sammen med resten af teamet, bidrage til den faglige tyngde og ikke mindst den positive udvikling, der er indenfor energi og bæredygtighed, udtaler John Andresen, Adm. Direktør.

Som Drifts- og energirådgiver er Oles primære ansvar at rådgive kunder om, hvordan de kan reducere deres energiforbrug, skære ned på deres energiomkostninger samt ikke mindst bidrage med viden om omkostningsbesparelser for energioptimeringer via tilskud. Netop Oles indsigt i mulighederne for brugen af tilskudsordninger, er allerede kommet den første kunde til gode. I det aktuelle projekt kunne 25% af investeringen i energioptimering indhentes via tilskud.

Se opslag

28.04.2023

Rådgivning ved om- og tilbygning hos Davidsen

INGENIØR’NE er med når Davidsen i Vejle sikrer udvidelse og modernisering af deres eksisterende faciliteter.

Davidsen Tømmerhandel har et ønske om at skabe nye faciliteter, der lever op til fremtidens krav. INGENIØR’NE har været med hele vejen fra idéudvikling, budgettering, skitseforslag til myndighedsansøgning og er nu i gang med udførelsesprojektet.

Den tidligere butik og kontorerne ombygges til aktuelle behov og bygningernes forsyningskilde ændres til fjernvarme i stedet for opvarmning med gas. Der tilbygges en ny butik på 480 m², så der sammenhængende bliver en butik på i alt ca. 1.200 m² fordelt på to plan. Det nye butiksareal samt kontorer forsynes med ventilation med genvinding, og der monteres solceller på taget.

INGENIØR’NE har ydet rådgivning inden for anlæg, miljø, konstruktioner, brand, VVS, EL og energi.

Se opslag

10.03.2023

Gå-hjem-møde hos INGENIØR’NE

Nye klimakrav samt certificeringsordningerne for brand og statik har stor opmærksomhed i byggeriet.

INGENIØR’NE inviterede til gå-hjem-møde for offentlige bygherrer med formålet om at klæde samarbejdspartnerne på med statusindlæg om certificeringsordningerne og indlæg om de nye klimakrav.

20 deltagere fra forskellige hospitaler og kommuner mødte frem til en givende eftermiddag, hvor ordningerne blev drøftet. Hvad har ordningerne tilføjet positivt, og hvad er der fortsat fokus på at forbedre.

Se opslag

24.02.2023

WOW, en opgave

WOW PARK bygger Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn. Tårnet har fået navnet GIGANTEN, og med sin højde på 25 meter, er der ingen tvivl om, at det er en enorm forlystelse, der vil møde besøgende i WOW PARK.

 

GIGANTEN kommer til at bestå af 3 rutsjebaner, LYNET på 60 meter, SPIRALEN 33 på meter og SKOVRACEREN 40 på meter. På tårnet påsættes 25 tons plantekasser med 80 forskellige arter og i alt 350 planter. 

 

 

Se opslag

02.02.2023

Fra praktik til fastansættelse

Hos INGENIØR’NE prioriteres studerende blandt andet via praktik.

Det er ikke sjældent set, at en praktikant hos INGENIØR’NE træder direkte ind i en hverdag hos INGENIØR’NE efter endt uddannelse.

Og netop tre Bygningskonstruktører, Cecilie, Morten og Bjarne, der alle startede deres praktik tilbage i januar 2022, indenfor hvert deres fagområde, er nu mødt ind til en ny, men kendt, hverdag, hvor skolebøger og eksamen er skiftet ud med en hverdag på fuldtid hos INGENIØR’NE.

Cecilie, der er den ene af de tre praktikanter, udtaler: Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden her hos INGENIØR’NE. Brand havde vakt min interesse på studiet, men at jeg også fik muligheden for at arbejde med netop brand hos INGENIØR’NE har kun gjort min interesse for faget endnu større. Muligheden her, og det faglige og sociale miljø, har kun indfriet mine forventninger – og jeg er vildt glad for at kunne fortsætte min udvikling som brandrådgiver hos INGENIØR’NE.

INGENIØR'NE har altid prioriteret de studerende højt via blandt andet praktik, og ønsker at bidrage til uddannelse af nye kvalificerede medarbejdere til branchen.

Se opslag

16.01.2023

Netværksdag om selektiv nedrivning

Byggeriets arbejdsmiljøbus kom forbi INGENIØR’NEs kontor i Kolding sammen med knap 50 andre interesserede aktører indenfor byggeri og anlæg.

Det blev til en dag med faglige oplæg, netværk, debatter samt opdateret viden om selektiv nedrivning og de lovkrav som Miljøstyrelsen arbejder med.

Der er ingen tvivl om, at den cirkulære omstilling er i fokus - både hos os som rådgiver, og i den efterspørgsel vi møder fra kunderne. Det er et enormt relevant emne, og vi ser frem til at gribe endnu mere ind i området i fremtiden. Derfor var det også en fornøjelse at kunne huse netværket netop denne gang, udtaler Ulla Baggesgaard, Miljørådgiver hos INGENIØR’NE.

Se opslag

16.12.2022

Årets byggeri i Danmark 2022

FLUGT - Refugee Museum of Denmark er kåret til Årets byggeri i Danmark 2022.

FLUGT - Refugee Museum of Denmark er kåret til Årets byggeri i Danmark 2022. En pris, der ikke alene er begrundet i det flotte byggeri, men som også har sin begrundelse i den flerfunktionelle anvendelse samt historiefortællingen, der læner sig op af den højaktuelle situation i verden. 

Hos INGENIØR’NE er vi stolte af at have bidraget til projektet, hvor der har været stor respekt omkring historiske detaljer fra den tidligere flygtningeby, samt den generelle fortælling om flugt.

Det har været en spændende udfordring at være en del af skabelsen af en historisk fortælling. Vi har været med på projektet fra start, hvor vi, i samarbejde med bygherre, arkitekt og entreprenør, har skabt byggeprogrammet. Efterfølgende har vi udført projektering af alle ingeniørdiscipliner herunder fagtilsyn samt sikring af overholdelse af den økonomiske ramme. Vi ser tilbage på et spændende projekt med et rigtig godt samarbejde med bygherre, Vardemuseerne, arkitekten BIG og Nem Byg A/S som styrende entreprenør, udtaler Michael Jensen, Projektleder og Partner hos INGENIØR’NE A/S.

Se opslag

15.12.2022

Første del af servicebyen er taget i brug

Mandag den 12. december var den officielle indvielse af produktionskøkkenet på Nyt OUH.

Indvielsen, af produktionskøkkenet på Nyt OUH, blev afholdt med direkte transmittering fra køkkenet til en storskærm i lokalerne, der snart bliver til den nye hjælpemiddelcentral, da køkkenet allerede er i drift, og derfor ikke er tilgængelig for offentligheden af hygiejnemæssige årsager.

Det knap 3.000 m² store produktionskøkken skal, hver dag, levere mad til 1500 patienter og pårørende, og køkkenet har allerede vist sit værd, da det tilbage i oktober blev taget i brug, og nu leverer mad til de fleste sygehuse på Fyn.

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job