Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

10.03.2023

Gå-hjem-møde hos INGENIØR’NE

Nye klimakrav samt certificeringsordningerne for brand og statik har stor opmærksomhed i byggeriet.

INGENIØR’NE inviterede til gå-hjem-møde for offentlige bygherrer med formålet om at klæde samarbejdspartnerne på med statusindlæg om certificeringsordningerne og indlæg om de nye klimakrav.

20 deltagere fra forskellige hospitaler og kommuner mødte frem til en givende eftermiddag, hvor ordningerne blev drøftet. Hvad har ordningerne tilføjet positivt, og hvad er der fortsat fokus på at forbedre.

Se opslag

24.02.2023

WOW, en opgave

WOW PARK bygger Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn. Tårnet har fået navnet GIGANTEN, og med sin højde på 25 meter, er der ingen tvivl om, at det er en enorm forlystelse, der vil møde besøgende i WOW PARK.

 

GIGANTEN kommer til at bestå af 3 rutsjebaner, LYNET på 60 meter, SPIRALEN 33 på meter og SKOVRACEREN 40 på meter. På tårnet påsættes 25 tons plantekasser med 80 forskellige arter og i alt 350 planter. 

 

 

Se opslag

02.02.2023

Fra praktik til fastansættelse

Hos INGENIØR’NE prioriteres studerende blandt andet via praktik.

Det er ikke sjældent set, at en praktikant hos INGENIØR’NE træder direkte ind i en hverdag hos INGENIØR’NE efter endt uddannelse.

Og netop tre Bygningskonstruktører, Cecilie, Morten og Bjarne, der alle startede deres praktik tilbage i januar 2022, indenfor hvert deres fagområde, er nu mødt ind til en ny, men kendt, hverdag, hvor skolebøger og eksamen er skiftet ud med en hverdag på fuldtid hos INGENIØR’NE.

Cecilie, der er den ene af de tre praktikanter, udtaler: Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden her hos INGENIØR’NE. Brand havde vakt min interesse på studiet, men at jeg også fik muligheden for at arbejde med netop brand hos INGENIØR’NE har kun gjort min interesse for faget endnu større. Muligheden her, og det faglige og sociale miljø, har kun indfriet mine forventninger – og jeg er vildt glad for at kunne fortsætte min udvikling som brandrådgiver hos INGENIØR’NE.

INGENIØR'NE har altid prioriteret de studerende højt via blandt andet praktik, og ønsker at bidrage til uddannelse af nye kvalificerede medarbejdere til branchen.

Se opslag

16.01.2023

Netværksdag om selektiv nedrivning

Byggeriets arbejdsmiljøbus kom forbi INGENIØR’NEs kontor i Kolding sammen med knap 50 andre interesserede aktører indenfor byggeri og anlæg.

Det blev til en dag med faglige oplæg, netværk, debatter samt opdateret viden om selektiv nedrivning og de lovkrav som Miljøstyrelsen arbejder med.

Der er ingen tvivl om, at den cirkulære omstilling er i fokus - både hos os som rådgiver, og i den efterspørgsel vi møder fra kunderne. Det er et enormt relevant emne, og vi ser frem til at gribe endnu mere ind i området i fremtiden. Derfor var det også en fornøjelse at kunne huse netværket netop denne gang, udtaler Ulla Baggesgaard, Miljørådgiver hos INGENIØR’NE.

Se opslag

16.12.2022

Årets byggeri i Danmark 2022

FLUGT - Refugee Museum of Denmark er kåret til Årets byggeri i Danmark 2022.

FLUGT - Refugee Museum of Denmark er kåret til Årets byggeri i Danmark 2022. En pris, der ikke alene er begrundet i det flotte byggeri, men som også har sin begrundelse i den flerfunktionelle anvendelse samt historiefortællingen, der læner sig op af den højaktuelle situation i verden. 

Hos INGENIØR’NE er vi stolte af at have bidraget til projektet, hvor der har været stor respekt omkring historiske detaljer fra den tidligere flygtningeby, samt den generelle fortælling om flugt.

Det har været en spændende udfordring at være en del af skabelsen af en historisk fortælling. Vi har været med på projektet fra start, hvor vi, i samarbejde med bygherre, arkitekt og entreprenør, har skabt byggeprogrammet. Efterfølgende har vi udført projektering af alle ingeniørdiscipliner herunder fagtilsyn samt sikring af overholdelse af den økonomiske ramme. Vi ser tilbage på et spændende projekt med et rigtig godt samarbejde med bygherre, Vardemuseerne, arkitekten BIG og Nem Byg A/S som styrende entreprenør, udtaler Michael Jensen, Projektleder og Partner hos INGENIØR’NE A/S.

Se opslag

15.12.2022

Første del af servicebyen er taget i brug

Mandag den 12. december var den officielle indvielse af produktionskøkkenet på Nyt OUH.

Indvielsen, af produktionskøkkenet på Nyt OUH, blev afholdt med direkte transmittering fra køkkenet til en storskærm i lokalerne, der snart bliver til den nye hjælpemiddelcentral, da køkkenet allerede er i drift, og derfor ikke er tilgængelig for offentligheden af hygiejnemæssige årsager.

Det knap 3.000 m² store produktionskøkken skal, hver dag, levere mad til 1500 patienter og pårørende, og køkkenet har allerede vist sit værd, da det tilbage i oktober blev taget i brug, og nu leverer mad til de fleste sygehuse på Fyn.

Se opslag

05.12.2022

Der var engang..

..hvor man kunne forvente langvarige arbejdsrelationer. Det er ikke længere en selvfølge.

I dag kunne vi fejre Bjarne Burgdorffs 10 år hos INGENIØR’NE - og Bjarne er blot én af fire, der gennem den seneste tid er blevet fejret med fælles morgenbrød og et tilbageblik fra årene, der er gået. Jørgen Brunsgaard og Lene Iversen rundede, i henholdsvis oktober og november måned, begge 20 år på posten, og Ulla Holm kunne torsdag den 1. december møde ind til sit 10 års jubilæum.

Det glæder os, at vi har kollegaer, der har været med gennem mange år, og som har været med i udviklingen. Der er sket rigtig meget gennem årene, men vores DNA vil vi holde fast i. Og det gør vi ved at holde fast i diversiteten og det sociale fællesskab, udtaler John Andresen, Adm. Direktør hos INGENIØR’NE.

Se opslag

25.11.2022

Besøg fra Erhvervsakademi Sydvest

30 bygningskonstruktørstuderende fra 4. og 5. semester på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg gæstede torsdag INGENIØR’NEs kontor i Esbjerg for at blive klogere på arbejdslivet, de kan møde i en kommende hverdag.

Fire medarbejdere gav her oplæg om, hvordan det er at arbejde hos INGENIØR’NE, indenfor hver af deres fagområder; projektledelse, bæredygtighed, brand og byggeledelse.

Det er enormt fedt, at kunne give egne erfaringer videre. Det er ikke længe siden, jeg selv var samme sted som studerende, hvor jeg valgte at gå byggeledelsesvejen via INGENIØR’NE - først som praktikant og nu som færdiguddannet, udtaler Katrine Christensen, Byggeleder hos INGENIØR’NE.  

Hos INGENIØR’NE prioriteres studerende blandt andet via praktik. Praktikanter kommer med nyt fra uddannelsen som bidrager til det faglige miljø - og ofte udvikler praktikken sig til fastansættelse efterfølgende. Derfor er INGENIØR’NE også særligt grundige, når der laves aftaler med praktikanter.

Tak for besøget!

Se opslag

28.10.2022

En dag med fagligt fællesskab og masser af grin

Hos INGENIØR’NE er det faglige og sociale fællesskab højt prioriteret. Faggruppernes arbejde er en aktiv del af hverdagen. Men torsdag den 27. oktober rykkede alle ud af deres vante rammer, da samtlige medarbejdere fra Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus, kunne fordele sig på 11 faggrupper til fælles erfa-dag på Trinity i Fredericia.

Dagen bød på både faglige indlæg og masser af gode grin, der blev understøttet af et afsluttende indspark fra BS Christiansen, som blev overlevet med erfaringer fra felten og masser af humor.

Se opslag

19.09.2022

Vi styrker bæredygtigheden hos INGENIØR’NE

Nye klimakrav og fokus på bæredygtighed stiller øgede krav, derfor har INGENIØR’NE et stort fokus på at styrke kompetencer og opbygning af specialistviden på området.

Bæredygtighed er højt prioriteret hos INGENIØR’NE. Nye klimakrav og fokus på bæredygtighed stiller øgede krav, derfor har INGENIØR’NE et stort fokus på at styrke kompetencer og opbygning af specialistviden på området.

For at styrke bæredygtighedsområdet er Charlotte Lykke Pedersen pr. 1. september tiltrådt som bæredygtighedsspecialist og fagansvarlig for bæredygtighed. Charlotte har en solid erfaring indenfor bæredygtighedsledelse, DGNB, LCA- og LCC, Den frivillige Bæredygtighedsklasse, ressourceoptimering samt implementering af biogene byggematerialer, som kan blive en forudsætning for at imødekomme fremtidige klimakrav. Charlotte har erfaring fra både arkitekt- og ingeniørsiden og har mange års erfaring fra uddannelsesverdenen.

Vi er enormt glade for, at Charlotte er kommet ombord hos os. Charlotte kan med sin tyngde fra både teori og praksis tilføje viden til INGENIØR’NE og vise vejen for fremtidige indsatsområder, John Andresen, Adm. Direktør hos INGENIØR’NE.

 

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job