Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

25.11.2022

Besøg fra Erhvervsakademi Sydvest

30 bygningskonstruktørstuderende fra 4. og 5. semester på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg gæstede torsdag INGENIØR’NEs kontor i Esbjerg for at blive klogere på arbejdslivet, de kan møde i en kommende hverdag.

Fire medarbejdere gav her oplæg om, hvordan det er at arbejde hos INGENIØR’NE, indenfor hver af deres fagområder; projektledelse, bæredygtighed, brand og byggeledelse.

Det er enormt fedt, at kunne give egne erfaringer videre. Det er ikke længe siden, jeg selv var samme sted som studerende, hvor jeg valgte at gå byggeledelsesvejen via INGENIØR’NE - først som praktikant og nu som færdiguddannet, udtaler Katrine Christensen, Byggeleder hos INGENIØR’NE.  

Hos INGENIØR’NE prioriteres studerende blandt andet via praktik. Praktikanter kommer med nyt fra uddannelsen som bidrager til det faglige miljø - og ofte udvikler praktikken sig til fastansættelse efterfølgende. Derfor er INGENIØR’NE også særligt grundige, når der laves aftaler med praktikanter.

Tak for besøget!

Se opslag

28.10.2022

En dag med fagligt fællesskab og masser af grin

Hos INGENIØR’NE er det faglige og sociale fællesskab højt prioriteret. Faggruppernes arbejde er en aktiv del af hverdagen. Men torsdag den 27. oktober rykkede alle ud af deres vante rammer, da samtlige medarbejdere fra Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus, kunne fordele sig på 11 faggrupper til fælles erfa-dag på Trinity i Fredericia.

Dagen bød på både faglige indlæg og masser af gode grin, der blev understøttet af et afsluttende indspark fra BS Christiansen, som blev overlevet med erfaringer fra felten og masser af humor.

Se opslag

19.09.2022

Vi styrker bæredygtigheden hos INGENIØR’NE

Nye klimakrav og fokus på bæredygtighed stiller øgede krav, derfor har INGENIØR’NE et stort fokus på at styrke kompetencer og opbygning af specialistviden på området.

Bæredygtighed er højt prioriteret hos INGENIØR’NE. Nye klimakrav og fokus på bæredygtighed stiller øgede krav, derfor har INGENIØR’NE et stort fokus på at styrke kompetencer og opbygning af specialistviden på området.

For at styrke bæredygtighedsområdet er Charlotte Lykke Pedersen pr. 1. september tiltrådt som bæredygtighedsspecialist og fagansvarlig for bæredygtighed. Charlotte har en solid erfaring indenfor bæredygtighedsledelse, DGNB, LCA- og LCC, Den frivillige Bæredygtighedsklasse, ressourceoptimering samt implementering af biogene byggematerialer, som kan blive en forudsætning for at imødekomme fremtidige klimakrav. Charlotte har erfaring fra både arkitekt- og ingeniørsiden og har mange års erfaring fra uddannelsesverdenen.

Vi er enormt glade for, at Charlotte er kommet ombord hos os. Charlotte kan med sin tyngde fra både teori og praksis tilføje viden til INGENIØR’NE og vise vejen for fremtidige indsatsområder, John Andresen, Adm. Direktør hos INGENIØR’NE.

 

Se opslag

08.09.2022

En specialoperation på Regionshospitalet i Horsens

Aktiviteten er stor på Regionshospitalet i Horsens, hvor INGENIØR`NE på nuværende tidspunkt udfører 5 forskellige projekter. 

Bygningen 6, som Billeddiagnostisk afdeling holder til i, er under renovering for at energioptimere og sikre tidssvarende faciliteter. Bygningen får blandt andet en ny tagetage med plads til al teknik og ventilation. 

Se opslag

06.09.2022

Engagement, stolthed og stor interesse

Der var engagement, stolthed og stor interesse, da kollegaer fra INGENIØR’NEs 4 kontorer var samlet ved Nyt OUH.

Hos INGENIØR’NE prioriteres det faglig og sociale fællesskab, og netop dén cocktail blev tydeliggjort, da rundvisningen på Nyt OUH blev gjort af teamet bag projektet med efterfølgende hygge på Storms Pakhus i Odense.

 

I alt 40.000 m² er bygget, hvor installationer, funktionalitet, hygiejne samt fleksibilitet er vægtet højt i projektet.

Servicebyen, der består af Logistik og sterilcentralen, Produktionskøkken og Centrallager samt Steno Diabetes har rigtig mange hos INGENIØR’NE andel i. Projekter, der med stolthed blev vist frem i forbindelse med personalearrangement fredag eftermiddag. 

Se opslag

30.08.2022

Fremtidssikring er et must

På Regionshospitalet i Horsens udfører INGENIØR`NE på nuværende tidspunkt 5 forskellige projekter.

Ved et af projekterne etableres et nyt nødstrømsgeneratoranlæg, da en forudgående kortlægning og analyse af de nuværende forhold og forbrug, har påvist nødvendigheden af dette for at sikre sygehuset bedst muligt mod driftsnedbrud. Som en del af projektet har der også været foretaget analyser for 'højere harmoniske strømme', hvilket vi hos INGENIØR`NE altid anbefaler vores bygherrer at have fokus på.

Det nye anlæg placeres i den køle- og nødstrømsbygning som INGENIØR`NE etablerede for Regionshospitalet i Horsens tilbage i 2018 ved bygning 7. Denne bygning blev designet således, at der var plads til en udvidelse af kapaciteten for både nødstrømsgeneratoranlæg og køleanlæg, men også designet så der fremtidigt ville være adgangsmulighed i tilfælde af udskiftning af de installerede anlæg.

Det er enormt tilfredsstillende at være med, når de tanker og valg, der er gjort tidligere for at fremtidssikre, faktisk også lykkes og lever op til formålet, udtaler Jack Andersen, Seniorprojektchef, Sundhed.

Billederne viser, at designet af bygningen var vellykket, da den nye nødstrømsgenerator gik fint ind i bygningen.

 

Se opslag

06.07.2022

Danmarks største parkeringshus er taget i brug i Københavns Lufthavn

Når der skal være plads til 2.327 parkeringspladser på 7 etager, skal der i alt bygges 52.500 m².

Det er højsæson for flyrejsende, og meget aktuelt har Københavns Lufthavn taget Danmarks nok største parkeringshus i brug.

Parkeringshuset er opført i totalentreprise i samarbejde med 5E Byg og SWECO Architects.

Vi har solid erfaring med projektering af parkeringshuse, men det er da særligt spændende at være med til at udføre Danmarks nok største parkeringshus til Københavns Lufthavn. Vi har hos INGENIØR’NE varetaget teknisk rådgivning og bistand vedrørende konstruktioner, commissioning, VVS, kloak, EL, CTS, IKT og brandrådgivning, udtaler Michael Hvid Jensen, Projektleder hos INGENIØR’NE

Bygningen er direkte funderet og opføres generelt i præfabrikerede betonelementer. Rampen til op- og nedkørsel er lavet i den ene ende som en rotunde – også kaldet en spiralrampe. Taget er fuldt dækket af solceller, der tilsigtes at forsyne parkeringshusets ladestandere.

Med krav som følge af parkeringshusets placering, er der etableret øget terrorsikring, og ligeledes er der etableret sprinklere i hele parkeringshuset for optimal brandsikring.

 

Se opslag

27.06.2022

Indvielse af Flygtningemuseet FLUGT

Onsdag den 29. juni åbner Flygtningemuseet FLUGT op for offentligheden, og lørdag den 25. juni var den officielle åbningsceremoni med deltagelse af bl.a. Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Det var en meget flot åbningsceremoni. Det er en stor fornøjelse at se faciliteterne i brug, når vi som rådgiver, har været med hele vejen gennem projektet. At være rådgiver på sådan et projekt er virkelig spændende, og stiller krav til vores faglighed. Der er bl.a. lagt stor vægt på de skjulte installationer, hvor de store ventilations- og kølesystemer er lavet som skjule systemer med stor grad af nytænkning, udtaler Michael Jensen, Projektleder og Partner hos INGENIØR’NE.

Flygtningemuseet FLUGT er en del af Vardemuseerne, der har skabt et unikt museum med respekt for historien i området omkring Aal plantagen, ved Oksbøl. Her var, tilbage i Anden Verdenskrig, Danmarks største flygtningelejr.

Museet symboliserer det lukkede ydre og det åbne indre, hvor flygtningelejren fungerede som en by, med alle de funktioner, der normalt hører til et samfund.

Projektet består i en opdatering af området omkring den gamle oksbøllejr, herunder ombygning af to eksisterende barakker samt opførelse af en ny ankomstbygning.

I den ene af de to barakker er etableret udstilling samt biograf. I den anden barak er der etableret undervisningsfaciliteter, café, produktionskøkken samt personalefaciliteter suppleret med udstilling.

Se opslag

16.06.2022

Stort indendørs padelcenter i Esbjerg er nu godkendt

Plan- og Byudviklingsudvalget har nu godkendt et nyt stort padelcenter, der skal opføres på den gamle Tivoligrund i Esbjerg. Nu afventer byggetilladelsen, licitation og herefter byggeopstart i august måned 2022. 

Anlægget indeholder en ca. 2.600 m² stor padelhal med 10 baner, hvoraf den ene bane er en professionel bane med mulighed for tilskuere. Tilhørende centret bygges også en servicebygning i 2 etager på i alt godt 900 m² samt udeanlæg med både en udendørsbane og gode parkeringsmuligheder.

INGENIØR’NE varetager ingeniørprojekt, hvor installationer udbydes som funktionsudbud. Arkitektrådgiver er Felthaus Arkitekter fra Kolding.

 

Se opslag

01.06.2022

Stort tillykke til John med de 25 år hos INGENIØR’NE!

Det var helt sikkert ikke med tanke for at kunne holde sit 25 års jubilæum sammen med virksomhedens 50 års jubilæum, at John havde sin første arbejdsdag hos INGENIØR’NE den 1. juni 1997, men sådan er det gået.

John har gennem de seneste 25 år været en markant medspiller i INGENIØR’NEs udvikling. Da han kom til i 1997, var det ikke umiddelbart med ambitioner om direktørposten. John Andresen er opvokset i Sønderjylland, oprindeligt uddannet elektriker og efterfølgende diplomingeniør fra Odense Teknikum. Stille og roligt steg John i graderne og opgaverne blev mere og mere betroede med projektledelse, byggeledelse, bygherrerådgivning. For cirka 19 år siden blev John Andresen inviteret med som partner, og i de seneste 8 år har han stået i spidsen for virksomheden som direktør.

Ingen er i tvivl om, at John lever og ånder for INGENIØR’NE. Johns store inspirator er Frits Nielsen, der stiftede virksomheden tilbage i 1972. Frits ønskede at vide alt, og være med i alt. Præcis sådan opleves John også, om end det efterhånden ikke er muligt at følge med i alt med den størrelse virksomheden har i dag. John ynder at være med i dagligdagen som en teamspiller, der ønsker at se holdet spille sig stærk sammen.

Stort tillykke!

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job