Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

08.05.2024

Ny blodanalyse- og biokemisk laboratorium indviet på Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens fejrer indvielsen af deres nye moderne laboratorium for blodanalyse og biokemi. Projektet er resultatet af et tæt samarbejde mellem bygherren, Region Midt, Udstyrsleverandøren Roche samt rådgiverne, der har arbejdet struktureret og målrettet siden begyndelsen af 2022 for at sikre en vellykket realisering af projektet.

Projektet har omfattet ombygning af 990 m² tidligere sengeafsnit, herunder samprojektering med leverandøren af analyseudstyret til analysehallen for sikring af optimale forhold for installationer og brugerflow.

Det har været af enorm betydning for os som rådgivere at lede dette projekt med omhu, udtaler Jack Andersen, Projektchef og Markedsleder for Sundhed hos INGENIØR'NE. Vi har i tæt samarbejde med både brugerne, udstyrsleverandøren og projektledelsen på RHH sikret, at de nye faciliteter imødekommer deres behov. Dette både med hensyntagen til den økonomiske ramme og tidsplan, og ikke mindst sikre, at den daglige drift på sygehuset forblev upåvirket. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med dedikerede brugere i en god proces frem mod det samlede mål. Det ser heldigvis ud til at brugerne er meget tilfredse med resultatet. Når brugerne af et givent projekt ender med at være glade, så er det rigtigt sjovt at gå på arbejde.

Se opslag

12.04.2024

INGENIØR'NE skal fordoble styrken i Danmarks næststørste by

Den store efterspørgsel giver mange muligheder hos INGENIØR'NE.

INGENIØR’NE har så meget luft i sejlene i det østjyske, at antallet af kollegaer på Aarhus-kontoret efter planen fordobles, så 25 mand bliver til 50 inden for de kommende år.

Det fortæller administrerende direktør og partner, John Andresen, der også spår stor vækst på flere af de øvrige kontorer.

"Vi åbnede i Aarhus for næsten præcis fem år siden, og i dag er vi 25 mand, men vores ambitiøse målsætning er, at vi bliver 50 i løbet af et par år. Vi er enormt stærke på tværs af alle ingeniørdisciplinerne, og det har gjort, at vi allerede er en væsentlig samarbejdspartner, og jeg er sikker på, at vi kan styrke positionen og vinde mange flere projekter i fremtiden," konstaterer John Andresen, der fra nærmeste hold har set antallet af kollegaer på landsplan vokse fra 20 til 170 på et årti, hvor det ene gode regnskab har afløst det andet.

”Vores forretning bygger på en stærk faglighed, hvor vi altid har bedste mand på opgaven. Vi står godt i dag, fordi vi dækker mange forskellige kompetencer, og det er vores overbevisning, at hele holdet bliver endnu stærkere, hvis vi får flere dygtige kollegaer, der kan sparre med hinanden, når opgaverne skal løses,” siger den administrerende direktør, der også pointerer, at firmaadressen på Elkjærvej ved Brabrand Sø allerede er klar til at tage imod flere nye kollegaer.

 

Masser af østjyske projekter - flere i vente

John Andresens optimistiske forudsigelser bakkes til fulde op af Mogens Schmidt, der er projektchef og markedsleder. Han er ikke i tvivl om, at de ansattes høje faglighed og bredde i kompetencerne på rekordtid har gjort INGENIØR’NE til en højt skattet samarbejdspartner hos myndigheder, entreprenører, arkitekter og private bygherrer i regionen.

"Vores helt store force er, at vi har et team, hvor vi er særdeles solidt besat inden for alle områder – og at vi også er dygtige til at trække på hinanden fra de forskellige kontorer. Det betyder både, at vi lige siden åbningen af Aarhus-kontoret i marts 2019 med succes har været med på flere store projekter," konstaterer Mogens Schmidt, der inden længe har været ansat i virksomheden i 20 år.

Se opslag

15.03.2024

Rasmus tog mentorprisen

Stemningen var helt i top ved kåringen af Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2024.

Smilet er bredt, og stoltheden stor hos Rasmus Riddersholm, der har modtaget prisen som Årets Mentor i Østjylland ved kåringen af Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2024, på baggrund af Nanna Schønings indstilling af Rasmus og INGENIØR’NE til prisen.

Nanna Schøning har i forbindelse med sit 5. semester på ingeniøruddannelsen været tilknyttet konstruktionsgruppen i Aarhus, hvor hun nu efter endt praktik, er fortsat som studentermedhjælper.

Ringen er sluttet. Rasmus startede selv som praktikant tilbage i 2019 hos INGENIØR’NE og har siden været ansat som konstruktionsingeniør.

Det har været enormt givende at have Nanna i praktik. Hun er kommet med åbent sind og en stor motivation for at lære faget hos os som rådgivende ingeniør. Og så har det været fedt, at kunne give lidt tilbage til virksomheden. Jeg ved, hvordan det er at komme ind i virksomheden som praktikant, og jeg vil gerne være med til at give Nanna samme solide start, siger Rasmus Riddersholm.  

Se opslag

07.03.2024

Ambitiøst renoveringsprojekt med støtte fra Landsbyggefonden

Boligforeningen AAB i Kolding gennemfører et ambitiøst renoverings-, moderniserings- og demonstrationsprojekt med støtte fra Landsbyggefonden.

AAB i Kolding har valgt at tænke grønt i forbindelse med den omfattende totalrenovering af i alt 36 lejligheder i området Ryttermarksvej og Gøhlmannsvej i Kolding. Projektet inkluderer forsøg med en ny klimaskærm, der har integrerede solceller, samt rørløse ventilationssystemer. Disse tiltag skal sikre en forbedret energieffektivitet og indeklima i boligerne.

INGENIØR’NE er som totalrådgiver med fra projektets start til afslutning, hvor der rådgives indenfor samtlige ingeniørdiscipliner samt udføres byggeledelse på projektet.

Det er enormt spændende at være med på projektet for AAB i Kolding. De har valgt at nytænke renoveringen med innovative teknologier og energioptimale løsninger, som er med til at sætte en ny standard og tilgang til renovering, udtaler Preben Hansen, Byggeleder hos INGENIØR’NE.

 

Se opslag

31.01.2024

Vi støtter Danmarks Indsamling

Sammen bidrager INGENIØR'NE med 50.000 kr. til Danmarks Indsamling.

Ugen for Danmarks Indsamlingen er godt i gang. Hos INGENIØR’NE har medarbejderne af egen lomme bidraget med 21.000 kr. – et beløb, der er rundet op til 50.000 kr. ved et bidrag på 29.000 kr. fra virksomheden.

INGENIØR’NE har gennem flere år støttet Danmarks Indsamling. Flere gange har medarbejdere deltaget som publikum ved det store TV-show, der lørdag runder indsamlingen af. Dette sker igen i år – og denne gang har Vagn, der arbejder som bygningskonstruktør med base på vores kontor i Aarhus, fået muligheden for at være med.

For Vagn har Danmarks Indsamling en særlig betydning. For godt 30 år siden, var Vagn selv involveret i udviklingsbistand til Nigeria, Rusland og Albanien. Muligheden for at deltage som publikum ved det store TV-show, og ikke mindst den fælles støtteindsats har derfor stor betydning for Vagn, og det glæder INGENIØR’NE at kunne sende Vagn afsted lørdag som INGENIØR’NEs repræsentant.

Se opslag

30.01.2024

Rejsegilde på Hærvejshuset i Rødekro

Hærvejshuset i Rødekro, der skal indeholde 3 kommunale funktioner; Træning & Forebyggelse, Center for Job & Uddannelse samt Hjælpemiddelcentral, har afholdt rejsegilde. Et rejsegilde, hvor der var taler ved både Borgmesteren, Social- og seniorudvalgsformand, Social- og seniorudvalgsnæstformand samt ved totalentreprenøren EMR.

INGENIØR`NE rådgiver på samtlige ingeniørydelser i et godt samarbejde med både EMR som totalentreprenør og CREO som arkitekt.

Etableringen af Hærvejshuset sker ved både om- og nybyg, her er blandt andet den gamle Rødekro skole inddraget i ombygningen, hvor der er stillet krav om genanvendelse af byggematerialer fra eksisterende bygninger.

 

Se opslag

22.01.2024

Første spadestik til nye boliger i Kvaglund

24 moderne familieboliger opføres af Boligforeningen 32 under DAB i Esbjerg.

I strålende vintersol blev den røde løber, torsdag den 18. januar, rullet ud, da Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen, sammen med formanden for Boligforeningen 32, Ole Bak, tog det første spadestik til et nyt boligprojekt i Kvaglund i Esbjerg. Byggeudvalget, DAB og pressefolk deltog i begivenheden, der markerede starten på opførelsen af 24 moderne familieboliger som Boligforeningen 32 opfører.

De 24 boliger opføres i seks rækker med fire boliger i hver række og de har hvert et boligareal på 95 m². LOLK er arkitekt, mens INGENIØR’NE rådgiver på alle ingeniørydelser samt varetager byggeledelse på byggeriet, der forventes at stå klar i foråret 2025.

INGENIØR’NE ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med både bygherre, arkitekt og håndværkere i projektet.

Se opslag

16.01.2024

Et indblik i virkeligheden

Konstruktørstuderende fra Erhvervsakademi SydVest fik indsigt i byggelederens rolle, da de besøgte INGENIØR’NE i Esbjerg.

På 3. semester ved Erhvervsakademi Sydvest, har studerende valgt byggestyring som et valgfag, hvor fokus er rettet mod byggelederens centrale rolle i styringen af byggesager. Som en del af undervisningsforløbet har INGENIØR'NE i samarbejde med NemByg indvilget i at give de studerende indblik i byggeledelse fra både rådgiver og entreprenørs perspektiv.

Mandag præsenterede Jeanette fra INGENIØR'NE og Magnus fra NemByg deres erfaringer og udfordringer som byggeledere i forbindelse med renoveringssagen af Gefionsparken i Boligforeningen Fremad, administreret af DAB. Et projekt, hvor samarbejdet mellem rådgiver og entreprenør er afgørende for succesfuld gennemførelse.

Jeanette og Magnus delte praktiske eksempler fra den virkelige verden og gav viden til de studerende om håndtering af udfordringer relateret til tid, økonomi og kvalitet. De belyste også betydningen af et tæt samarbejde mellem alle parter, der er involveret i byggeprocessen, og gav indsigt i, hvordan man effektivt løser udfordringer både i projekteringsfasen og under udførelsen.

Se opslag

28.11.2023

21 nye boliger på Nipsvej i Ribe

Fredag den 24. november blev det officielle startskud for opførelsen af 21 nye boliger på Nipsvej i Ribe.

Ribe Boligforening fornyer området på Nipsvej i Ribe, hvor 10 eksisterende boliger nedrives og 21 nye boliger opføres.

Byggeudvalget fra Ribe Boligforening samledes på byggepladsen i forlængelse af et byggeudvalgsmøde, for at tage det første formelle spadestik for byggeriet, som forventes at stå færdigt den 1. september 2024.

CM Byg, entreprenøren på projektet, var vært på pladsen og stillede den gyldne spade til rådighed, så formanden for byggeudvalget, Nis Peter Heinsen, kunne tage det symbolske første spadestik.

Projektet er blevet realiseret i et samarbejde imellem Ribe Boligforening, INGENIØR´NE som totalrådgiver og med Graa Arkitekter som underrådgiver på arkitektarbejdet, hvor CM Byg vandt entreprisen og har været med til at køre projektet helt i mål.

Se opslag

21.11.2023

INGENIØR’NE støtter op om Reduction Roadmap 2.0

Vi opfordrer bygherrer og investorer til at støtte op om Reduction Roadmap 2.0. Kun ved at støtte op, kan vi skubbe til lovgivningen og vise, at vi er klar til at ’stramme skruen’ allerede fra i morgen, udtaler John Andresen direktør for INGENIØR’NE .

Reduction Roadmap 2.0 slår fast, at nybyggeri skal udlede under 5,8 kg CO₂-ækv./m²/år i 2025 for at overholde Paris-aftalen.

2025 er lige om lidt! - Det nuværende emissionskrav på maks. 12 kg CO₂-ækv./m²/år er dermed langt under mål og med en gennemsnitlig udledning på 9,5 kg er der lang vej endnu.

Vi, hos INGENIØR’NE, har gennem variantstudier og fuldskalaberegninger vist, at det kan lade sig gøre at reducere klimabelastningen betragteligt. I samspil med ambitiøse bygherrer, dygtige kolleger og projekteringsteams kloge valg og nytænkning, kan vi sammen bane vejen for mindre klimabelastning i fremtidens byggerier understreger Charlotte Lykke Pedersen, der er Senior bæredygtighedsspecialist og fagleder for bæredygtighed hos INGENIØR'NE. 

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job