Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

28.04.2022

To spændende projekter indenfor sundhedsområdet starter op

Hærvejshuset i Rødekro og ombygning af eksisterende akutstuer på FAM på Svendborg Sygehus.

Hærvejshuset i Rødekro – forvandling af en tidligere skole til et flerfunktionelt kommunalt hus, der indeholder:

  • Træning og forebyggelse
  • Center for job og uddannelse
  • Hjælpemiddelcentral

Der er tale om et byggeri på i alt 4.200 m², hvoraf 1.400 m² er ombygning af tidligere skole.

Projektet udføres i totalentreprise i et samarbejde mellem EMR Murer og Entreprenører A/S, CREO Arkitekter, Land+ Landskabsarkitekter og INGENIØR’NE med en samlet entreprisesum på 47,7 mio. kr.

Opgaven blev vundet i projektkonkurrence ved anonymiseret bedømmelse, med en flot sejr særligt på funktionalitet, sammenhæng og teknik. Tak til EMR og CREO for det gode samarbejde i tilbudsfasen. Vi glæder os allerede til næste fase.

 

 

Se opslag

27.04.2022

Vært for Bovias studietur

I samarbejde med INGENIØR’NEs segmentsleder indenfor Alment boligbyggeri, Bjarne Burgdorff, har Bovia besøgt INGENIØR’NEs kontor i Esbjerg på deres studietur.
Efter morgenbrød og en præsentation af INGENIØR’NE og projekter indenfor det almene område, gik turen rundt for at se flere af INGENIØR’NEs almene projekter i nærområdet.

Det blev til et besøg forbi:

  • 10 Kanten
  • Teglværkskvarteret
  • Ådalsparken
  • Tovværkskvarteret

Samarbejdet med vores kunder er vigtigt. Derfor er vi også glade for, at Bovia har valgt os som destination til deres studietur. Sådan en dag gør det muligt at få en god og uformel dialog. Præcis som vi ønsker, for det gode samarbejde. Udtaler Bjarne Burgdorff, segmentsleder Almen.

Se opslag

25.04.2022

INGENIØR'NE fylder 50 år

Vi glæder os til at se dig.

 

50 års jubilæum

 

Onsdag, 1. juni 2022 kl. 14.00 - 17.00

Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg

 

Tilmelding senest mandag 23. maj 2022

www.ingenior-ne.dk/invitation

Se opslag

25.03.2022

Svensk investering i INGENIØR’NE

Det børsnoterede svenske finansieringsselskab STORSKOGEN har netop meddelt børsen i Stockholm, at selskabet har erhvervet 82 procent af aktierne i INGENIØR`NE A/S med hovedsæde i Esbjerg og afdelinger i Odense, Kolding og Aarhus. Dermed geares den danske virksomhed til at fortsætte den stærke vækst, der siden 2016 har resulteret i en fordobling af omsætningen og antallet medarbejdere.  I 2021 realiserede INGENIØR´NE med godt 170 ansatte et EBITA på 26,8 mio. kr. I dag er den rådgivende ingeniørvirksomhed således en af landets største inden for sit kundesegment, byggeri.

Den jysk/fynske ingeniørvirksomheds administrerende direktør, John Andresen, peger på netop den kraftige vækst som årsag til det nye ejerforhold. Sammen med sine fem partnere (nu mindretals-aktionærer) har de forudset, at den 50 år gamle virksomhed efterhånden når en størrelse, der vanskeliggør løbende generationsskifter over tid.

Alternativet kunne have været at fusionere ind i en større ingeniørkoncern. Ejerkredsen har dog ønsket at fortsætte den spændende hverdag med fokus på nuværende strategi og kultur hos INGENIØR’NE.

”Med STORSKOGEN har vi fået en hovedaktionær, som ikke blander sig i driften, men udelukkende vil være en sparringspartner i bestyrelseslokalet. Det betyder, at vi alle kan fortsætte som hidtil og optræde som en selvstændig virksomhed med fokus på trivsel, kvalitetsprojekter og godt købmandskab”, siger John Andresen. Han fremhæver især en stærk, unik medarbejderkultur, som sammen med stor diversificering inden for kundesegmentet betyder, at virksomheden kan tiltrække kvalificerede medarbejdere. Alene i 2021 førte det til 33 nye medarbejdere.

Se opslag

25.03.2022

Med fokus på det faglige og sociale fællesskab

Med fokus på det faglige og sociale fællesskab, var alle hos INGENIØR’NE samlet til fælles ERFA dag torsdag den 24. marts på TRINITY i Fredericia. Godt 170 medarbejdere fra Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus, kunne fordele sig på 12 faggrupper.

 

Erfaringsudveksling er en kæmpe værdi – både for nye, men også for erfarne. Vi arbejder aktivt med vores faggrupper i hverdagen, hvor erfaringsudveksling er en naturlig del for udvikling af den enkelte og sikring af et højt fagligt niveau. Netop derfor, vægter vi den åbne dialog, hvor der er plads til både at dele de gode og dårlige erfaringer. Udtaler John Andresen, Adm. direktør hos INGENIØR’NE.

 

Ingen samling uden hygge hos INGENIØR’NE – derfor blev dagen rundet af med fælles aftensmad i restauranten på TRINITY.

Se opslag

10.03.2022

Studerende fik indblik i hverdagen hos INGENIØR'NE

Mandag den 7. marts bød INGENIØR’NE, bygningskonstruktører fra 4. semester på VIA, ind til rundvisning, oplæg, grillpølser og hygge på kontoret i Aarhus.

INGENIØR’NE vil gerne give de studerende et godt indblik i den hverdag, der venter efter endt uddannelse. Og med besøget mandag, var der en oplagt mulighed for de studerende kunne opleve ’hele pakken’, da fadølsanlægget fortsat var tændt efter fredagens personaleevent, hvor samtlige medarbejdere fra alle 4 kontorer var inviteret til indvielse af nye lokaler i Aarhus, hvor der er god plads til både faglige og sociale fællesskaber.

 

Se opslag

31.01.2022

Store flyttedag i Kolding

Dagen, der har været ventet, kom endelig, og alle medarbejdere fra Kolding-kontoret kunne i dag køre til INGENIØR’NE’s nye adresse på Skovvangen i Kolding.

Humøret er højt og smilet er bredt, trods dagen er præcis som en flyttedag skal være med let forvirring, mange flyttekasser og det helt store spørgsmål ”hvor finder jeg kaffen”.

Efter en tid, hvor m² og vokseværk i medarbejderstaben ikke har harmoneret, byder 3 etager med lyse og moderne faciliter velkommen til alle.

Rammerne for det nye moderne kontordomicil er udarbejdet i samarbejde med Tegnestuen Mejeriet med vægt på INGENIØR’NEs ønske om både at skabe gode arbejdsforhold og ikke mindst plads til fællesskab, bordfodbold og fredagsbar.

Det treetagers hus på 1700 m² vil rumme plads til både nuværende og kommende kollegaer med mulighed for omkring 60 arbejdspladser. Skulle der blive et fremtidigt behov for endnu mere plads, er der endda også mulighed for det.

Se opslag

26.01.2022

Vækst, rekruttering og den grønne omstilling

Erhvervsliv Esbjerg har sendt en journalist forbi John Andresen, Direktør og Partner hos INGENIØR’NE, med spørgsmål til vækst, rekruttering og den grønne omstilling. Det er temaer for erhvervslivet i Esbjerg, men hos INGENIØR’NE er det temaer, der berører virksomheden bredt på alle 4 kontorer fordelt i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.

John Andresen besvarede 3 generelle spørgsmål.

Hvad er det bedste, du tager med dig videre fra 2021?

Hvad er jeres ambitioner for 2022?

Hvad bliver den største udfordring i det kommende år?

Fælles for svarene på spørgsmålene, er den positive udvikling, både i medarbejderstaben og spændende projekter.

Hos INGENIØR’NE er der hilst rigtig mange nye kollegaer velkommen i 2021. En udvikling der fortsættes, hvor særligt kontorerne i Aarhus og Odense er i fokus for tiltrækning af nye medarbejdere.

Vi ved, at vi er midt i en tid, hvor udbud og efterspørgsel af velkvalificeret arbejdskraft til branchen ikke harmonerer. Vi er derfor også ekstra stolte over, at vi har budt mange velkommen i 2021 samt at vi allerede nu kan se ind i et 2022, hvor flere stærke profiler kommer til udtaler John Andresen.

Samtidig er vi i en privilegeret situation, hvor vi allerede nu har en flot dækning i ordrebogen og kan vælge de spændende projekter til, både lokalt og rundt i hele landet. Det giver mange muligheder og understøtter vores ønske om konstant at sikre både det faglige og sociale fællesskab. Vores stærke DNA, nærvær og flade struktur er med til at skille os ud fra andre.

Se opslag

17.01.2022

Fra praktikant til byggeleder

I dag er Katrine mødt ind til sin første dag som Byggeleder hos INGENIØR’NE efter hun for en lille uge siden, afsluttede sin uddannelse som Bygningskonstruktør på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg med en veloverstået eksamen.

Trods en ny hverdag starter for Katrine, er det ikke helt fremmed. Katrine har nemlig været i praktik som Byggeleder hos INGENIØR’NE i forbindelse med sin uddannelse, og har efterfølgende parallelt med sit studie været tilknyttet som studentermedhjælper.

Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang på fuldtid. Det har allerede været en spændende tid hos INGENIØR’NE, hvor jeg har fået lov til at prøve en masse under min praktik. Jeg kan derfor kun se frem til de spændende opgaver og udfordringer, der nu er i vente. Og så glæder jeg mig også til fortsat at være en del af det gode kollegaskab, der er, udtaler Katrine Christensen.

Hos INGENIØR’NE prioriteres både det sociale og faglige fællesskab. At få praktikanter ind på kontorerne er meget givende og ofte ender det med en fastansættelse efter endt uddannelse. Allerede i næste uge kan INGENIØR’NE igen byde 3 nye praktikanter velkommen, der vil komme til at arbejde indenfor hvert deres område – brand, byggeledelse og miljø.

Tillykke til Katrine med den veloverståede eksamen.

Se opslag

09.11.2021

Fællesskab og fælles ERFA-dag

Hos INGENIØR’NE ønskes opretholdelse af et højt kvalitetsniveau gennem konstant faglig udvikling og ikke mindst et stærkt socialt fundament. Som supplement til faggruppernes egne ERFA-møder, afholdes derfor årligt to fælles ERFA-dage, hvor hele virksomheden samles til vidensudveksling og socialt samvær. Denne gang kunne knap 170 medarbejdere, fra Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus, fordele sig på 11 faggrupper på Trinity i Fredericia.

 

Trods vi har 4 lokationer, betragter vi INGENIØR’NE som én enhed. Opgaver bemandes ikke på baggrund af daglig lokation, men med baggrund i optimal faglig sammensætning. Det tilstræbes, at vi matcher kompetencer og den ønskede udvikling hos den enkelte, når vi bemander opgaver. Den tværgående kommunikation i organisationen, er derfor yderst vigtig, og med en dag som denne, hvor 11 faggrupper samles, ønsker vi at skabe optimale forhold for både det faglige og sociale fællesskab,  udtaler John Andresen, Direktør og Partner hos INGENØR’NE.

 

”Vi erkender fejl, retter dem og lærer af dem såvel internt som over for vore kunder” er skrevet i INGENIØR’NEs værdisæt.

Fejl kan og vil ske alle steder. Det vigtigste for os, er at skabe en tryghed hos medarbejderne og en sund læringskultur i organisationen. Herved sikrer vi, at vi lærer af fejlene, og ikke står i samme situation igen. Ved at skabe tryghed og åbenhed, ønsker vi at sikre den faglige kvalitet overfor kunden, men også støtte den faglige stolthed hos medarbejderne, udtaler Martin Kirk Nielsen, Kvalitets- og kompetencechef hos INGENIØR’NE.

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job