Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

11.10.2019

Succesvirksomhed 2019 - VI tog jobskabelse!

Onsdag eftermiddag dannede Koldinghus rammerne om kåringen af regionsvinderen af erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’ i Region Syddanmark samt overrækkelse af særpriser indenfor digital omstilling, jobskabelse og bæredygtighed. VI tog jobskabelse!

Prisen 'Jobskabelse', er uden tvivl et symbol på den indsats ALLE hos INGENIØR’NE gør i hverdagen i modtagelse af nye kollegaer, og ikke mindst i samarbejdet på tværs, hvilket gør ledelsen særligt stolt!

På de seneste 5 år er INGENIØR’NE vækstet med mere end 200%, og tæller nu 125 medarbejdere fordelt i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus. En så markant organisk vækst, er ikke en garanti for succes. Hos INGENIØR’NE leves og prioriteres kerneværdierne hver eneste dag for at bevare fodfæstet og dét DNA, der gør INGENIØR’NE til en stærk og sund virksomhed. 

Vi er de seneste år lykkes med at tiltrække dygtige medarbejdere til vores virksomhed. Det skyldes blandt andet vores mentorprogram, der sikrer, at nyansatte føler sig velkomne og som en del af virksomheden fra start – både fagligt og socialt. Vi mener nemlig, at vi skylder hinanden, at nyansættelser bliver en succes – både for vores egen, men også for den nye medarbejders skyld, så den pågældende person får en god oplevelse, siger direktør hos INGENIØR’NE John Andresen og fortsætter:

- Vi er desuden rigtig glade for, at en virksomhed på vores størrelse, der i dag tæller 125 mand, kan vinde så fornem en pris. Det er imponerende, at en uvildig bank og en revisionsvirksomhed sætter sig ned og kigger vores vækst og jobskabelse efter i sømmene.(succesvirksomhed.dk)

Tak til Spar Nord og BDO for prisen.

Se opslag

23.09.2019

'Succesvirksomhed 2019'

Et synligt bevis på, at det vi gør, er rigtigt!

Vi er meget stolte over modtagelsen af erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’, der uddeles af Spar Nord og BDO til de 1.000 virksomheder i dansk erhvervsliv, der gennem de seneste fem år har leveret den mest overbevisende finansielle succes.

At modtage prisen ’Succesvirksomhed 2019’, hvor statuetten gives som et synligt bevis på besiddelse af dét DNA, der skal til for at yde et særligt bidrag til vækst og succes i dansk erhvervsliv, bekræfter os i, at vi gør det rigtige - og at vi gør det vi er bedst til! Hos INGENIØR’NE er værdierne klare og tydelige, og trods en enorm vækst gennem de seneste år, er det vigtigt for INGENIØR’NE at vores DNA udleves og mærkes hos vore medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Tak til Spar Nord og BDO for prisen. 

Se opslag

23.09.2019

Åbningsreception

... vores nye hjem i Aarhus

Torsdag den 19. september afholdte vi åbningsreception af vores kontor i Aarhus. En eftermiddag, der blev præcis som ønsket med besøg af mange glade samarbejdspartnere, der var med til at sætte den uformelle stemning som vi bedst kan li’.

 

Nu er INGENIØR’NE repræsenteret rundt i Danmark på fire kontorer. Vi ser det som et væsentligt aktiv at være tæt på kunden, og vi er stolte over at have skabt endnu et hjem.

 

Tak til alle fremmødte.

Se opslag

10.09.2019

125 medarbejdere fordelt på 4 kontorer

Mød vores nyeste kollegaer

 

 

Se opslag

10.09.2019

Kolding Sky

Sammen med 5E Byg bygger vi højt for AP Pension

I den moderne Design City i Kolding opføres det ikoniske byggeri, Kolding Sky, tegnet af Arkitema Architects. Med sine 19 etager giver den 66 m høje bygning mulighed for en unik udsigt over Kolding. Højhuset, der skal rumme 99 lejligheder i varierende størrelser mellem 70 og 120 m2, udlejes og administreres af ejendomsselskabet DEAS.


INGENIØR’NE varetager projektering og rådgivning indenfor samtlige fagdiscipliner fra konstruktion til VVS, ventilation og el med særligt fokus på dagslys, indeklima og energi for klassificering som svanemærket byggeri. Det naturskønne område omkring Design City er en tidligere mose, hvilket stiller særlige krav til funderingen, og kræver det 66 m høje byggeri pælefunderet.

Se opslag

30.08.2019

Tillykke med certificeringen

INGENIØR’NE’s brandrådgiver, Thomas Friis Waltersdorff, har netop modtaget sit brandklasse 3/4 certifikat.
Tillykke med certificeringen, Thomas – det er brandgodt gået!
Udover Thomas, står Britta og Bent fra vores brand-team klar til at rådgive og vejlede om brandsikkerhed.

Se opslag

27.08.2019

INGENIØR'NEs sommerfest

Hos INGENIØR’NE vægter vi de sociale relationer højt

Hos INGENIØR’NE vægter vi de sociale relationer højt. Derfor var alle medarbejdere fra vores 4 kontorer i Aarhus, Odense, Kolding og Esbjerg, sammen med deres partner, inviteret til sommerfest på Vingstedcentret ved Vejle. En sommerfest i fantastiske rammer, der bød på samarbejde, farmerdyst og masser af grin og godt samvær.

Se opslag

12.08.2019

Et nyt hjem i Aarhus...

Den officielle åbning af vores kontor i Aarhus

"Når vi åbner nye afdelinger, gør vi det 100%. Vi bliver en aktiv del af byens og erhvervslivets udvikling.
Derfor ser vi ikke bare vores nye kontor i Aarhus som en ny afdeling, men som et nyt hjem."

Lars Svenningsen, Afdelingschef
John Andresen, Direktør

 

RECEPTION

Torsdag den 19. september inviteres til den officielle åbning af vores nye Aarhus kontor.I den anledning, vil det glæde os at se samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, kollegaer, venner og familie til reception, hvor vi er værter ved lidt lækkert til ganen.

Torsdag den 19. september kl. 14-17.
Åhave Parkvej 31, 8260 Viby J.

Tilmelding på tilmelding@ingenior-ne.dk senest 12. september.
Vi glæder os til at se dig!

INGENIØR'NE

 

Se opslag

03.07.2019

Esbjerg Bypark

Ansigtsløft til Esbjerg Bypark

INGENIØR’NE er stolte af, at være med på vinder holdet, når Esbjerg Bypark skal have et tiltrængt ansigtsløft.

Sammen med Arkitekt firmaet Henning Larsen, de tyske landskabsarkitekter Topotek1 og billedkunstner Eva Koch, skal vi være med til at sikre, at Esbjergs borgere kan bruge by parken som samlingspunkt, med legeplads, friluftsscene og grønne områder. Dette med opholdsarealer der indbyder til brug hele året således at scenen f.eks. kan fungere som soppebassin om sommeren og skøjtebane om vinteren m.v.

Projektet udarbejdes i respekt for de eksisterende træer, der søges bevaret og integreret i det nye plangrundlag og der inddrages nye arealer til supplerende ophold og beplantning herunder ændret infrastruktur og trafikregulering, så by og havn bindes sammen med parken.  

INGENIØR´NE skal bidrage med ingeniørdiscipliner indenfor bygningsstatik, infrastruktur og øvrige anlægsarbejder

Parken bliver renoveret for ca. 25 mio kr.

Se opslag

02.07.2019

Esbjerg Towers

1. spadestik " A place to" Esbjerg

”A Place To”…chill, stay, join new friendships………

Var I tirsdags med til 1. spadestik til opstart af BIG´s 3 spektakulære tårne, som skal rumme 418 ungdomsboliger, her i Esbjerg på Tovværksgrunden. Et event lidt ud over det sædvanlige, sagt på vestjysk 😊

INGENIØR´NE har haft fornøjelsen af at stå for projektering af stærk- og svagstrømsinstallationer i tårnene samt projektering af forsyningsledninger i jord.

Vi har endvidere, i tæt samarbejde med BIG´s landskabsarkitekter, projekteret kloakanlægget efter LAR-princippet med permeable belægninger og faskiner i nødvendigt omfang til forsinkelse af klima regn.  

Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk