Se vores virksomhed

INGENIØR'NE er en moderne arbejdsplads, hvor vi vægter en målrettet indsats og høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder seriøst med vores vision, hvor vi som virksomhed yder langtidsholdbare, gennemtænkte og gennemarbejdede projekter.

Socialt sammenhold hos INGENIØR'NE

Foreningens formål er at styrke det sociale fællesskab, at give medlemmerne mulighed for at dyrke fælles interesser og at skabe bånd, udover de arbejdsmæssige relationer.

Personaleforeningen arrangerer mange forskellige aktiviteter for medlemmerne, og i nogle tilfælde også for medlemmernes familier. Vi forsøger altid af finde gode tilbud og aktiviteter, som appellerer til de fleste og der er altid god opbakning til arrangementerne.

16.09.2019

sepe extreme challenge 2019

Når vilje og mudder er de to væsentligste ingredienser

Personaleforeningen hos INGENIØR'NE havde igen i år sendt en flok modige, og benhårde, kollegaer til SEPE Extreme Challenge i Esbjerg.

Et løb, der ikke er for sarte sjæle, og hvor vilje og mudder er de to væsentligste ingredienser, hvilket ikke kan andet end bidrage til sjov, samarbejde og gode snakke over frokosten om mandagen. 

Se opslag

14.11.2018

Wakeboard

Den 18. August 2018 afholdt personaleforeningen et arrangement hos Kabelpark Hvidesande.

Her fik de 24 tilmeldte medarbejdere lov til at prøve kræfter med både vandski og wakeboard. Efterfølgende var der fællesspisning og hyggeligt samvær.

Se opslag

14.11.2018

SEPE Extreme Challenge

Igen i år deltog INGENIØR'NE i SEPE Extreme challange ved Esbjerg.

Dagen bød på 8 km og 32 forhindringer med mudder, vand, jord, sand og højder som skulle forceres inden vi kunne mødes til god mad og hygge på kontoret i Esbjerg

Se opslag

04.05.2018

Havefest i Esbjerg

Lørdag den 12. august holdt INGENIØR'NE sommerfest for medarbejdere og pårørende

På trods af regnen om formiddagen, var det en rigtig hyggelig dag med mange sjove aktiviteter.
Samtidig med hoppeborg, Segways, softicemaskiner og god mad, havde medarbejderne mulighed for, at vise deres familier rundt på kontoret i Esbjerg.
Se opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job