Se vores kompetencer

Med INGENIØR'NE på sagen sikres det, at bygherrens idéer bliver til virkelighed, at byggeriet udføres til tiden, til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

Bygherrerådgivning

Som bygherrerådgiver er vi bygherrens professionelle og tekniske sparringspartner. Vores bygherrerådgivere kan rådgive omkring udbudsformer, økonomiske scenarier og strategier i en byggeproces og i de indledende overvejelser.

Vi har mange års erfaring med rådgivning af både private- og offentlige bygherrer. Fra udvikling og planlægning af projekter, til indgåelse af aftaler med rådgivere og entreprenører, gennemførelse og afslutning indenfor byggeopgaver af enhver art.

Vi har erfaring med udviklingsfaser for både private og offentlige bygherrer. Vi har erfaring med brugerinddragelsesprocesser og udvikling af beslutningsprocesser i en bygherreorganisation. 

Rådgiverens funktion

Som bygherrerådgivere kan vi medvirke i alle projektets faser, fra idé og fastsættelse af kvalitetskrav til gennemførelse og drift.
Vi kan varetage bygherres interesser og sørge for, at projektet går som planlagt - lige fra aftaleindgåelse til projektet står færdigt, og ender med den aftalte kvalitet, til den rette tid og økonomi.
 
Vi sørger for at kontrakter, udbud og kontrahering forløber som det skal, så bygherre altid kan føle sig i sikre hænder med os som bygherrerådgiver. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job