Se vores kompetencer

Med INGENIØR'NE på sagen sikres det, at bygherrens idéer bliver til virkelighed, at byggeriet udføres til tiden, til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

Brand

Alle byggerier i Danmark skal projekteres således at brandsikkerheden er i top, og mennesker derved kan føle sig trygge i alle danske bygninger.

Brandsikkerhed kan være lige fra passiv sikring, som branddøre og brandvægge, til brandtekniske anlæg og sikring af redningsforhold.

Brandsikkerhed vedrører alle fag indenfor byggebranchen, lige fra arkitektfaget til ingeniørfag som konstruktioner, ventilation, EL, CTS, VVS mm.

Brandstrategirapport og brandplaner

Vi udfører gerne et gennemarbejdet brandprojekt som indeholder oplysninger om alle brandsikringselementer i byggeriet, indenfor alle fag.

Alt dette beskrives i en bygningsspecifik Brandstrategirapport, og vises visuelt på brandplaner, som både kan udføres i 2D samt 3D. 

Ved brandplaner i 3D er der endnu større fokus på kommunikationen mellem fag, f.eks. brandvægges placering, og derved sikring af eventuelle gennembrydninger af installationer.
Ekstra fokus og god kommunikation kan give en besparelse, samt et redskab til videre drift og vedligehold af bygningens brandsikkerhed.

Lovgivning, krav og retningslinjer

Vi er opdaterede på den gældende lovgivning, nye krav og retningslinjer mm., og har medarbejdere med uddannelsen Master i brandsikkerhed, som ligeledes vil kunne varetage Certificeringsordningen i forbindelse med myndighedsbehandling af byggerier.

Vi udfører ligeledes praktisk brandrådgivning, gerne ved besigtigelse af de stedlige forhold og har desuden en tæt dialog med de fleste lokale beredskaber.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job