Se vores kompetencer

Med INGENIØR'NE på sagen sikres det, at bygherrens idéer bliver til virkelighed, at byggeriet udføres til tiden, til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

CTS

Vores fagligt stærke CTS ingeniører har stor erfaring med rådgivning inden for optimale og energibesparende CTS løsninger. 

Med det stigende fokus på energiforbrug og indeklima i bygninger, er betydningen af komfortanlæggenes opbygninger, samt styringernes funktionalitet, intelligens og brugervenlighed blevet meget vigtigt. Dette gælder ved nybygninger, men i særdeleshed også i eksisterende bygninger hvor der ofte er anlæg med gode optimeringsmuligheder, med lavere energiforbrug og bedre økonomi og komfort til følge.

Vi udfærdiger CTS projektering med udbudsmaterialer, beskrivelser samt entreprisegrænseskemaer, og laver opfølgende eftersyn under hele byggeriet.

Vi sørger for at der er total sammenhæng mellem entrepriserne, og at man får den mest bæredygtige og energirigtige løsning.

Energirenovering og -optimering

Vi har stor erfaring i at energirenovere og optimere på eksisterende anlæg til opvarmning, ventilering og køling. Ligeledes at beregne og projektere muligheden for at udnytte og sælge overskudsvarme fra køle og kompressor anlæg. Ofte kan der ligge en fornuftig tilbagebetalingstid på renovering af anlæg. Der findes også forskellige tilskudsordninger som kan være med til at finansiere en god løsning, som er til gavn for energiregningen og miljøet.

Der rådgives om hvilket servicebehov, der efterfølgende vil være på anlæggene.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Udfærdigelse af, eller hjælp til udfærdigelse af CTS udbud, på nybyggerier, ombygning og energioptimeringsopgaver.
  • Sparring i forbindelse med principopbygning af varme og ventilationsanlæg, for bedst udnyttelse af energien.
  • Udbud af alternative løsninger i forbindelse med opvarmning og køl.
  • Salg af indberetningsretten til opnåede energibesparelser.
  • Hjælp i forbindelse med allerede udførte projekter, hvor anlæg ikke fungerer efter hensigten.
  • Gennemgang af afleverede CTS anlæg, bl.a. for kontrol af funktioner, reguleringsevne, varmegenvinding mv.
  • Udarbejdelse af CTS paradigme for eksempelvis kommuner, sygehuse eller større industrivirksomheder, supermarkedskæder eller lignende.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job