Se vores kompetencer

Med INGENIØR'NE på sagen sikres det, at bygherrens idéer bliver til virkelighed, at byggeriet udføres til tiden, til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

El

Vi har en bredt funderet stab af erfarne el-ingeniører og elinstallatører. Vi besidder stor viden omkring projektering af diverse styrings- belysnings- og forsyningsinstallationer, og har bl.a. bred erfaring med forskellige industriområder hvor der ofte stilles særlige krav til installationernes ydeevne og sikkerhed.

Institutions- og kontormiljøer

Vores erfaringer er store indenfor bl.a. institutions- og kontormiljøer hvor skærpede krav til energirigtigt belysningsanlæg og moderne informationsteknologi er almindeligt.Funktionsbestemte belysningsløsninger

Vi har ekspertise indenfor design af gode og funktionsbestemte belysningsløsninger, herunder eksempelvis dagsrytmebelysning som ofte anvendes i psykiatrien, plejecentre og lignende bygninger hvor der er fokus på at skabe belysning med stor grad af velvære.

Stærkstrøms- og svagstrømsinstallationer

Vi kan naturligvis løse alle almindelige former for stærkstrøms- og svagstrømsinstallationer indenfor boliger, institutionsbyggeri, sygehuse, kontordomiciler mv.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job