Se vores kompetencer

Med INGENIØR'NE på sagen sikres det, at bygherrens idéer bliver til virkelighed, at byggeriet udføres til tiden, til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

BIM

BIM (Bygnings Informations Modellering) er en integreret metode til at digitalisere byggeprocessen. Igennem hele byggeriets livscyklus, fra ide til nedrivning, vil digitale bygningsmodeller være omdrejningspunkt for alle byggeprojektets aktiviteter og samarbejdet mellem de forskellige parter. BIM er både en model og en arbejdsmetode.

Vi anvender aktivt BIM modeller i forbindelse med projekteringen til at understøtte fagingeniørerne med data til beregninger.

BIM modeller for alle fagdiscipliner, opbygges af vores engagerede BIM eksperter.

Data

Ønskerne til data er stigende fra både bygherrer, samarbejdspartnere og ikke mindst ift. vores egne krav, således bygningsmodellerne får en større værdi end blot grundlag for tegningsmateriale.Derfor sætter vi en ære i at afklare vores samarbejdspartneres ønsker tidligt i projekterne, så vi kan indarbejde relevant data, både i projekteringsforløbet og under udførelsen og i driften.

Teknologi

For at vi kan være på forkant med udviklingen, investeres der løbende i ny teknologi, som skal understøtte vores projektering, men også hjælpe med at tage de rigtige beslutninger.

Droner og 3D scannere anvendes til besigtigelse og registreringer, samt til dokumentation af eksisterende forhold.

Virtual Reality anvendes så vi kan få fornemmelsen af de bygninger vi er i gang med at designe, og dermed kan vi rådgive endnu bedre om optimeringsmuligheder i samarbejde med de fremtidige brugere af byggerierne.

Vi søger altid ny viden og ønsker at præge udviklingen, men også være på forkant med hvad fremtiden bringer.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job