08.01.2021

25 års jubilar

Erik Grøn, der er Partner hos INGENIØR’NE, kunne ved årsskiftet fejre sit 25 års jubilæum. 25 år hvor INGENIØR’NE har været på en spændende rejse med høj faglighed, nærhed og fleksibilitet som nøglen til den positive udvikling, der har gjort INGENIØR’NE til den virksomhed den er i dag med godt 150 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Esbjerg og afdelinger i Kolding, Odense og Aarhus.

Da Erik startede hos INGENIØR’NE tilbage i 1996 hed virksomheden Frits Nielsen & Jørn Juul Christensen A/S. Erik kom til med baggrund i sine gode tyskkundskaber og drev store projekter syd for grænsen. Siden er Erik blevet en del af ejerkredsen. Trods dette er Erik stadig meget aktiv med udvikling og ansvar for bl.a. byggeledelse samt ikke mindst aktiv i sit store arbejde med mange Syn & Skønsager.

Der er ingen tvivl om, at Erik med sit rolige sind og stærke faglighed, er en uundværlig kapacitet og sparringspartner for de mange kollegaer internt såvel som kunder og samarbejdspartnere eksternt.

Det har desværre ikke været muligt at markere dagen på vanlig vis, men der har været godt til ganen på alle 4 kontorer – og så ser alle hos INGENIØR’NE frem til at kunne samles når det igen bliver muligt.

INGENIØR’NE vil gerne benytte lejligheden til at takke Erik for hans stores engagement i virksomheden.Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job