05.08.2021

Den nye sengeafdeling på Sydvestjysk Sygehus lever op til ønskerne og forventningerne hos både patienter, pårørende og ansatte

Godt halvandet år efter åbningen af den nye sengebygning på Sydvestjysk Sygehus og 10.000 patienter senere, har Sydvestjysk Sygehus spurgt patienter og pårørende om deres oplevelse af faciliteterne. Enigheden er sigende; ro, rummelighed, privatliv og plads til pårørende er nogle af nøgleordene ligesom stemningen opleves som mindre præget af traditionelt sygehus.

”Det er ligesom at komme på hotel!”, en sætning personalet ofte hører fra patient og pårørende - og de nye rammer opleves ikke kun positivt hos patient og pårørende. De moderne og flotte rammer bidrager også til den faglige stolthed hos personalet.

Hos INGENIØR’NE lægger vi stor vægt på rådgivning, der er realistisk og funktionelt. At brugerundersøgelsen samtidigt udviser evidens for det projekterede, er jo bare dejligt, og vi er meget stolte af resultatet, som vi med stor tilfredshed kunne læse i nyhedsbrevet fra Sydvestjysk Sygehus, siger Jack Andersen, der er Projektchef indenfor Sundhed hos INGENIØR’NE.

INGENIØR’NE har varetaget ingeniørrådgivning indenfor alle fag, ligesom projekteringen er sket i tæt dialog med projektafdelingen på SVS og Teknisk Afdeling på SVS Esbjerg for i samarbejde med MT Højgaard og Arkitema Arkitekter at forefinde tilpasningen til Sygehusets ønsker og behov.

Læs nyhedsbrevet hos Sydvestjysk Sygehus, hvor der i bunden er en flot video fra sengebygningen www.svs.dk/wm532306



Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job