28.06.2021

DLG er kåret til årets kontorbyggeri

Nohrcon har netop overrakt prisen for Årets kontorbyggeri 2021 til projektteamet bag DLG’s nye, ikoniske domicil ’Aksen’ i Fredericia.

Fagjuryen fremhævede bl.a. det gennemtænkte bygningsudtryk, som afspejler brugerens identitet på alle parametre. Bygningens unikke form er inspireret af et kornaks med tre strå, der vajer på marken. Arkitekturen og placeringen på marken er en reference til virksomhedens identitet. DLG er startet af landmænd, ejes af landmænd og sælger til landmænd.  

Domicilet er udført i Totalentreprise, med NRE som Totalentreprenør, og INGENIØR’NE har varetaget rådgivning på alle ingeniørfagene inkl. brand og fagtilsyn.

Indvendigt er det store atrium husets hjerte med mange forskellige muligheder for sociale møder og uformelle arbejdspladser. På den brede trappe er der plads til ophold, i auditoriet kan der holdes events, forhallen giver plads til fejringer. Flere steder er der direkte adgang til udendørsarealer og terrasser ifm. mødecenter og kantine. I kælderen er der fitnessfaciliteter. På de øvrige etager er der kontorpladser. I længerne er der individuelle arbejdsstationer, og i husets midte er der fællesarealer med plads til samarbejde, sparring og vidensdeling på tværs af teams og afdelinger. Alle arbejdspladser har adgang til naturligt lys, sol og udkig over naturen. Omkring bygningen er et rekreativt landskab og en gangsti direkte ned til Lillebælts sandstrand.

 

(Foto: Thorbjørn Hansen)

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job