21.08.2023

Efterspørgslen kalder på energirigtige løsninger

Hos INGENIØR’NE er der mange spændende igangværende projekter, ligesom rigtig mange spændende opgaver er i vente. Rådgivning, der fremtidssikrer en solid energiøkonomi er særligt efterspurgt.

Agilitet og løbende tilpasning til efterspørgslen i markedet har altid været prioriteret hos INGENIØR’NE. Efterspørgslen på bæredygtige og energioptimale løsninger er meget aktuelle, og et aktivt strategisk valg om at stå bredt på faglighed, har sikret INGENIØR’NE en sund og solid forretning gennem årene, der imødekommer fremtidens byggeri og efterspørgsel.

Koblingen mellem både energi og bæredygtighed ind til de traditionelle byggefaglige ingeniørdiscipliner er den ekstra service, vi kan tilbyde vores kunder, udtaler Ole Wandall-Frostholm, der er Drift- og Energirådgiver hos INGENIØR’NE.

Hos INGENIØR’NE sikres den optimale rådgivning gennem den brede pallette og det tværfaglige arbejde. 

Aktuelt arbejdes med flere opgaver indenfor energioptimering. Strømpriser er højaktuelle og uforudsigelige. Mange forbereder sig før efteråret og vinteren nærmer sig, og ønsker rådgivning til optimale løsninger. Der rådgives om den bedste langsigtede energibesparelse, de bedste tilskudsbetingelser og optimal fremadrettede drift indenfor alt fra boliger, industri til offentlige bygninger. 

For en uforpligtende snak om, hvordan vi kan rådgive dig kontakt;

 

Bo Jørgensen, Energirådgiver, 50 41 36 70

Ole Wandall-Frostholm, Energirådgiver, 22 45 74 36

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job