11.03.2021

Et år er gået - et tilbageblik

Den 11. marts er for mange blevet en mærkedag, og hos INGENIØR’NE er udmeldingen om nedlukning af Danmark også en meddelelse, der huskes for dens usikkerhed og frygt for, hvad fremtiden kunne bringe.

Hvordan kunne vi hos INGENIØR’NE sikrer fortsat beskæftigelse for vore medarbejdere, og hvordan kunne vi sikre fortsat at levere til vore kunder, var spørgsmål, der pressede sig på hos ledelsen.

Omstillingsparate og fleksible medarbejdere kombineret med en intensiveret salgsindsats og regeringens boost til byggesektoren gjorde den umiddelbare forsigtighed kortvarig. Øget efterspørgsel har nærmest skabt et luksusproblem midt i en tid, hvor omstændighederne så ud til at sætte en stopper for de høje ambitioner for fremtidig udvikling. Siden nedlukningen har INGENIØR’NE budt knap 40 nye medarbejdere velkommen, og tæller nu godt 150 medarbejdere fordelt på 4 kontorer, Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.

John Andresen, Direktør og Partner hos INGENIØR’NE, tilskriver en stor del af succesen, at virksomheden i dag er bredt funderet i udvalgte kundesegmenter, hvor virksomheden over de seneste år, har fokuseret på at skabe et bredt og solidt ståsted med udvalgte segmenter samt ikke mindst dygtige medarbejdere.

Hos INGENIØR’NE er der fortsat positive takter, og den eksisterende strategi og ambitiøse mål fastholdes. 

 Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job