16.01.2024

Et indblik i virkeligheden

Konstruktørstuderende fra Erhvervsakademi SydVest fik indsigt i byggelederens rolle, da de besøgte INGENIØR’NE i Esbjerg.

På 3. semester ved Erhvervsakademi Sydvest, har studerende valgt byggestyring som et valgfag, hvor fokus er rettet mod byggelederens centrale rolle i styringen af byggesager. Som en del af undervisningsforløbet har INGENIØR'NE i samarbejde med NemByg indvilget i at give de studerende indblik i byggeledelse fra både rådgiver og entreprenørs perspektiv.

Mandag præsenterede Jeanette fra INGENIØR'NE og Magnus fra NemByg deres erfaringer og udfordringer som byggeledere i forbindelse med renoveringssagen af Gefionsparken i Boligforeningen Fremad, administreret af DAB. Et projekt, hvor samarbejdet mellem rådgiver og entreprenør er afgørende for succesfuld gennemførelse.

Jeanette og Magnus delte praktiske eksempler fra den virkelige verden og gav viden til de studerende om håndtering af udfordringer relateret til tid, økonomi og kvalitet. De belyste også betydningen af et tæt samarbejde mellem alle parter, der er involveret i byggeprocessen, og gav indsigt i, hvordan man effektivt løser udfordringer både i projekteringsfasen og under udførelsen.

Det er vigtigt for os at støtte op om uddannelsesinstitutionerne, og med dette samarbejde med NemByg, ønsker vi at ruste kommende byggeledere med viden fra den virkelig verden og understrege vigtigheden af koblingen mellem teori og praksis. Herunder ikke mindst at tydeliggøre vigtigheden af samarbejdet på tværs af aktører og fagligheder på byggepladsen, udtaler Jeanette Noer, der er gruppeleder for byggelederne hos INGENIØR’NE.

Katrine, der er byggeleder hos INGENIØR’NE, havde samme dag en gruppe konstruktørstuderende fra 5. semester på Erhvervsakademi Sydvest med på rundvisning ved de kommende faciliteter hos Bygma i Esbjerg.  På rundvisningen kom de studerende helt tæt på INGENIØR’NEs rolle som totalrådgiver og fik herved indsigt i projektet, der udføres i fagentreprise.  

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job