09.11.2021

Fællesskab og fælles ERFA-dag

Hos INGENIØR’NE ønskes opretholdelse af et højt kvalitetsniveau gennem konstant faglig udvikling og ikke mindst et stærkt socialt fundament. Som supplement til faggruppernes egne ERFA-møder, afholdes derfor årligt to fælles ERFA-dage, hvor hele virksomheden samles til vidensudveksling og socialt samvær. Denne gang kunne knap 170 medarbejdere, fra Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus, fordele sig på 11 faggrupper på Trinity i Fredericia.

 

Trods vi har 4 lokationer, betragter vi INGENIØR’NE som én enhed. Opgaver bemandes ikke på baggrund af daglig lokation, men med baggrund i optimal faglig sammensætning. Det tilstræbes, at vi matcher kompetencer og den ønskede udvikling hos den enkelte, når vi bemander opgaver. Den tværgående kommunikation i organisationen, er derfor yderst vigtig, og med en dag som denne, hvor 11 faggrupper samles, ønsker vi at skabe optimale forhold for både det faglige og sociale fællesskab,  udtaler John Andresen, Direktør og Partner hos INGENØR’NE.

 

”Vi erkender fejl, retter dem og lærer af dem såvel internt som over for vore kunder” er skrevet i INGENIØR’NEs værdisæt.

Fejl kan og vil ske alle steder. Det vigtigste for os, er at skabe en tryghed hos medarbejderne og en sund læringskultur i organisationen. Herved sikrer vi, at vi lærer af fejlene, og ikke står i samme situation igen. Ved at skabe tryghed og åbenhed, ønsker vi at sikre den faglige kvalitet overfor kunden, men også støtte den faglige stolthed hos medarbejderne, udtaler Martin Kirk Nielsen, Kvalitets- og kompetencechef hos INGENIØR’NE.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job