10.05.2023

Faglig udveksling mellem projektlederne

INGENIØR’NE samlede alle projektledere til faglig udveksling og et kig ind i de nye udfordringer som byggebranchen står overfor – i den nære fremtid.

Ingen dage er ens, og alle projekter har sit eget tvist. Alligevel kan meget erfaring og læring, anvendes i kommende projekter. Netop derfor prioriteres det sociale og faglige fællesskab hos INGENIØR’NE, hvor erfaringsudveksling er en naturlig del af hverdagen.

Projektlederne var dog taget delvist ud af deres hverdag, da de var samlet til ERFA-dag på kontoret i Kolding. Her blev der mulighed for at sætter ord på aktuelle udfordringer, ny lovgivning, fremadrettet strategi og præsentationer af nye værktøjer med fokus på at møde de mange nye udfordringer som byggebranchen kigger ind i – i den nære fremtid.

På dagen var der bl.a. indslag fra flere kollegaer om så forskelligartede emner som: DS1140 i certificeringsprocessen, DGNB – Drift og beregning af tilbud. Dagen blev afsluttet med ”værktøjstimen”, hvor projektledelsesværktøjskassen fik et eftersyn og blev tunet til fremtiden.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job