15.12.2022

Første del af servicebyen er taget i brug

Mandag den 12. december var den officielle indvielse af produktionskøkkenet på Nyt OUH.

Indvielsen, af produktionskøkkenet på Nyt OUH, blev afholdt med direkte transmittering fra køkkenet til en storskærm i lokalerne, der snart bliver til den nye hjælpemiddelcentral, da køkkenet allerede er i drift, og derfor ikke er tilgængelig for offentligheden af hygiejnemæssige årsager.

Det knap 3.000 m² store produktionskøkken skal, hver dag, levere mad til 1500 patienter og pårørende, og køkkenet har allerede vist sit værd, da det tilbage i oktober blev taget i brug, og nu leverer mad til de fleste sygehuse på Fyn.

I et tæt samarbejde med bygherre, 5E og Graa Arkitekter A/S, har vi hos INGENIØR’NE haft stor fokus på funktionalitet, arbejdsmiljø samt kravene, der stilles til bæredygtig madlavning. Krav der skal efterleves via et Produktionskøkken med moderne udstyr og gennemtænkte løsninger, der både lever op til nutidige behov og fremtidige krav indenfor sundhedsområdet.

Produktionskøkkenet på Nyt OUH er en del af Servicebyen, der også består af Sterilcentralen og Centrallageret, der er forbundet til det øvrige Nyt OUH via en underjordisk tunnel. Både Sterilcentralen og Centrallageret er begge delopgaver på Nyt OUH, som også udføres under rådgivning af INGENIØR’NE. Først i 2023 afleveres Sterilcentralen ligeledes til bygherre. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job