02.02.2023

Fra praktik til fastansættelse

Hos INGENIØR’NE prioriteres studerende blandt andet via praktik.

Det er ikke sjældent set, at en praktikant hos INGENIØR’NE træder direkte ind i en hverdag hos INGENIØR’NE efter endt uddannelse.

Og netop tre Bygningskonstruktører, Cecilie, Morten og Bjarne, der alle startede deres praktik tilbage i januar 2022, indenfor hvert deres fagområde, er nu mødt ind til en ny, men kendt, hverdag, hvor skolebøger og eksamen er skiftet ud med en hverdag på fuldtid hos INGENIØR’NE.

Cecilie, der er den ene af de tre praktikanter, udtaler: Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden her hos INGENIØR’NE. Brand havde vakt min interesse på studiet, men at jeg også fik muligheden for at arbejde med netop brand hos INGENIØR’NE har kun gjort min interesse for faget endnu større. Muligheden her, og det faglige og sociale miljø, har kun indfriet mine forventninger – og jeg er vildt glad for at kunne fortsætte min udvikling som brandrådgiver hos INGENIØR’NE.

INGENIØR'NE har altid prioriteret de studerende højt via blandt andet praktik, og ønsker at bidrage til uddannelse af nye kvalificerede medarbejdere til branchen.

Praktikanter kommer med nyt fra uddannelsen, som bidrager til det faglige miljø - og ofte udvikler praktikken sig til fastansættelse efterfølgende. Derfor er INGENIØR’NE også særligt grundige, når der laves aftaler med praktikanter, udtaler John Andresen, adm. Direktør hos INGENIØR’NE A/S.

Aktuelt har INGENIØR'NE budt nye praktikanter velkommen indenfor blandt andet VVS, El og konstruktion. 

Tillykke til Cecilie, Morten og Bjarne! 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job