17.01.2022

Fra praktikant til byggeleder

I dag er Katrine mødt ind til sin første dag som Byggeleder hos INGENIØR’NE efter hun for en lille uge siden, afsluttede sin uddannelse som Bygningskonstruktør på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg med en veloverstået eksamen.

Trods en ny hverdag starter for Katrine, er det ikke helt fremmed. Katrine har nemlig været i praktik som Byggeleder hos INGENIØR’NE i forbindelse med sin uddannelse, og har efterfølgende parallelt med sit studie været tilknyttet som studentermedhjælper.

Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang på fuldtid. Det har allerede været en spændende tid hos INGENIØR’NE, hvor jeg har fået lov til at prøve en masse under min praktik. Jeg kan derfor kun se frem til de spændende opgaver og udfordringer, der nu er i vente. Og så glæder jeg mig også til fortsat at være en del af det gode kollegaskab, der er, udtaler Katrine Christensen.

Hos INGENIØR’NE prioriteres både det sociale og faglige fællesskab. At få praktikanter ind på kontorerne er meget givende og ofte ender det med en fastansættelse efter endt uddannelse. Allerede i næste uge kan INGENIØR’NE igen byde 3 nye praktikanter velkommen, der vil komme til at arbejde indenfor hvert deres område – brand, byggeledelse og miljø.

Tillykke til Katrine med den veloverståede eksamen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job