30.08.2022

Fremtidssikring er et must

På Regionshospitalet i Horsens udfører INGENIØR`NE på nuværende tidspunkt 5 forskellige projekter.

Ved et af projekterne etableres et nyt nødstrømsgeneratoranlæg, da en forudgående kortlægning og analyse af de nuværende forhold og forbrug, har påvist nødvendigheden af dette for at sikre sygehuset bedst muligt mod driftsnedbrud. Som en del af projektet har der også været foretaget analyser for 'højere harmoniske strømme', hvilket vi hos INGENIØR`NE altid anbefaler vores bygherrer at have fokus på.

Det nye anlæg placeres i den køle- og nødstrømsbygning som INGENIØR`NE etablerede for Regionshospitalet i Horsens tilbage i 2018 ved bygning 7. Denne bygning blev designet således, at der var plads til en udvidelse af kapaciteten for både nødstrømsgeneratoranlæg og køleanlæg, men også designet så der fremtidigt ville være adgangsmulighed i tilfælde af udskiftning af de installerede anlæg.

Det er enormt tilfredsstillende at være med, når de tanker og valg, der er gjort tidligere for at fremtidssikre, faktisk også lykkes og lever op til formålet, udtaler Jack Andersen, Seniorprojektchef, Sundhed.

Billederne viser, at designet af bygningen var vellykket, da den nye nødstrømsgenerator gik fint ind i bygningen.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job