28.05.2024

INGENIØR’NE åbner nyt kontor i København

Med et ønske om at styrke tilstedeværelsen på Sjælland fortsætter INGENIØR'NE sin vækstrejse med åbningen af et nyt kontor i København.

De senere års udvikling i INGENIØR’NE betyder, at vi den 1. juni udvider forretningen med et nyt kontor i København. Udvidelsen sker for at imødekomme den voksende efterspørgsel og for at styrke vores tilstedeværelse på Sjælland yderligere.

Det fortæller administrerende direktør og partner, John Andresen, der også røber, at udvidelsen bygger på flere års vækst.

"Vi har tænkt mere og mere på et kontor i København, fordi vi har oplevet en støt stigning i antallet af opgaver på Sjælland gennem de sidste fire-fem år. Derfor har vi haft en god dialog og enighed i ejerkredsen, og jeg er glad for at kunne offentliggøre, at vi officielt åbner kontoret den 1. juni,” siger John Andresen, der allerede har en godt fyldt ordrebog at basere optimismen på.

”Vi har indgået en række rammeaftaler med offentlige bygherrer, og generelt har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra både entreprenører og arkitekter. Vi ser en stor pipeline af opgaver inden for domicilbyggerier, parkeringshuse, renoveringsprojekter, og vi kan også se, at der er en betydelig vækst inden for byggerier i pharma-branchen, der alle er områder, hvor vi har stor ekspertise," siger John Andresen, der ikke er i tvivl om, hvilken vej vinden blæser:

”Med åbningen af det nye kontor i København cementerer vi vores position som en af Danmarks førende ingeniørvirksomheder, og vi ser frem til at fortsætte den positive udvikling og tage de næste skridt i INGENIØR’NEs vækstrejse.”

 

Nyt kontor – samme opskrift

INGENIØR’NE har i forvejen kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus og med en lokation i hovedstaden er ønsket at være tæt på kunder og samarbejdspartnere i den østlige del af landet.

Og mens kontoret i København måske er nyt, slår John Andresen fast, at der ikke pilles ved tilgangen til opgaverne.

”Vi værner om vores renommé i branchen. Vi kommer altid med en frisk tilgang til projekterne og samarbejdet, og vi er kendt for at gøre en forskel, og det bliver endnu bedre med fysisk tilstedeværelse. Men der er ikke ændret noget på, at vi altid sætter det bedste hold til opgaven, og det kan være fra alle kontorer, og på sigt skal vi også have alle fagområder repræsenteret i København.  Vi vil generelt fokusere mere på bæredygtighed og energi, og samtidig vil vi styrke vores kompetencer inden for installationer, konstruktioner og brand," siger John Andresen, der understreger, at der heller ikke skrues ned for deltagelsen i TechSam Gruppen, et netværk mellem otte selvstændige rådgivende ingeniørfirmaer:

”Vi er rigtig glade for det gode samarbejde, som er mellem virksomhederne i TechSam-gruppen, og det vil vi bestemt blive ved med at dyrke, fordi det er med til at gøre os alle sammen stærkere, når vi kan trække på hinandens kompetencer.”

Nyt blod og masser af vidensdeling

Med åbningen af kontoret i København vokser skaren af ansatte, der aktuelt tæller 170 ansatte fordelt på de fem kontorer. Men John Andresen slår fast, at udvidelsen i København ikke inkluderer et ønske om et specifikt antal nye kollegaer.

”Vi har været så heldige, at vi får Peter Juhl Thorseng med på holdet som afdelings- og markedschef for kontoret i København. Han kommer fra en stilling som vicedirektør hos Dansk Energi Management, og har mange af de kompetencer inden for energi og bæredygtighed, som der er stor efterspørgsel efter. Men i øvrigt er det vigtigt for os, at vores vækst altid har været organisk: Vi ansætter de rette kollegaer og de rigtige talenter i forhold til de opgaver, virksomheden får, og fordi vi er inde en positiv udvikling og har startet 2024 rigtig flot, er det nu rette tidspunkt for udvidelsen i København,” siger John Andresen, der også glæder sig over, at det bliver muligt at tiltrække endnu flere af fremtidens talenter i branchen, ligesom der bliver endnu bedre mulighed for faglig sparring.

”Vi har haft stor succes med at have praktikanter fra både Esbjerg, Odense og Aarhus, og vi håber da bestemt, at vi også kan lave praktikforløb for de studerende fra DTU inden længe. Desuden er det altid givtigt at få nye, dygtige kolleger for vi vægter både det faglige og det sociale meget højt, og når vi får nyt blod, bliver vores ERFA-grupper kun endnu mere spændende.”

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job