12.08.2021

JydskeVestkysten har været forbi Ådalsparken i Esbjerg

JydskeVestkysten har været forbi Ådalsparken i Esbjerg, hvor de har kigget ind i det store renoveringsprojekt for Arbejdernes Boligforening. 606 boliger er blevet til 509 moderniserede lejligheder og rækkehuse. 97 boliger er skåret fra, da boligforeningen har valgt at sammenlægge nogle af lejlighederne til fordel for et større antal kvadratmeter.

Siden 2014 har vi arbejdet på projektet, og det er med stor tilfredshed nu at se det færdige resultat, og ikke mindst at opleve glæden hos beboerne, der nu kan flytte tilbage til deres boliger, udtaler Bjarne Burgdorff, Senioringeniør og Boligforeningsansvarlig hos INGENIØR'NE. Opgaven har helt fra starten været at sikre det bedste resultat og forløb med stort fokus på beboerinddragelse.

INGENIØR’NE varetager totalrådgivningen med ansvar for arkitekt- og ingeniør ydelser, den daglige byggeledelse og kontakten til Landsbyggefonden. Arbejdet har bl.a. inkluderet udarbejdelse af tilstandsvurdering og tilstandsrapporter. Registreringer, opmålinger og indtegninger af alle bygningsdele, installationer mm. Udarbejdelse af økonomiske beregninger for skema A, B og C samt totaløkonomiske beregninger.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job