28.04.2023

Mere energi hos INGENIØR’NE

Første marts mødte Ole Wandall-Frostholm ind til sin første arbejdsdag som Drifts- og energirådgiver hos INGENIØR'NE A/S.

Med en baggrund som el-ingeniør, og sit mangeårige arbejde fra forsyning og energirådgivning, har Ole en solid viden indenfor bl.a. bæredygtig energi, vedvarende energikilder og energioptimering.

Det glæder os at få Ole med på holdet. Energi er ikke et nyt fagområde hos INGENIØR’NE, men med Oles tiltræden imødekommer vi et ønske om at udbygge vores kompetencer på området. Ole kan, sammen med resten af teamet, bidrage til den faglige tyngde og ikke mindst den positive udvikling, der er indenfor energi og bæredygtighed, udtaler John Andresen, Adm. Direktør.

Som Drifts- og energirådgiver er Oles primære ansvar at rådgive kunder om, hvordan de kan reducere deres energiforbrug, skære ned på deres energiomkostninger samt ikke mindst bidrage med viden om omkostningsbesparelser for energioptimeringer via tilskud. Netop Oles indsigt i mulighederne for brugen af tilskudsordninger, er allerede kommet den første kunde til gode. I det aktuelle projekt kunne 25% af investeringen i energioptimering indhentes via tilskud.

Der er ingen tvivl om, at jeg valgte at komme til INGENIØR’NE, fordi jeg så muligheden for arbejde med netop dét, der er min allerstørste passion. Vigtigst for mig netop via min faglighed, at kunne gøre en forskel for kunden og for mine kollegaer. Hos INGENIØR’NE arbejdes der bredt mellem faglighederne – og den synergi og sparring, der er i det faglige fællesskab, passer mig virkelig godt, udtaler Ole Wandall-Frostholm.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job