08.05.2024

Ny blodanalyse- og biokemisk laboratorium indviet på Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens fejrer indvielsen af deres nye moderne laboratorium for blodanalyse og biokemi. Projektet er resultatet af et tæt samarbejde mellem bygherren, Region Midt, Udstyrsleverandøren Roche samt rådgiverne, der har arbejdet struktureret og målrettet siden begyndelsen af 2022 for at sikre en vellykket realisering af projektet.

Projektet har omfattet ombygning af 990 m² tidligere sengeafsnit, herunder samprojektering med leverandøren af analyseudstyret til analysehallen for sikring af optimale forhold for installationer og brugerflow.

Det har været af enorm betydning for os som rådgivere at lede dette projekt med omhu, udtaler Jack Andersen, Projektchef og Markedsleder for Sundhed hos INGENIØR'NE. Vi har i tæt samarbejde med både brugerne, udstyrsleverandøren og projektledelsen på RHH sikret, at de nye faciliteter imødekommer deres behov. Dette både med hensyntagen til den økonomiske ramme og tidsplan, og ikke mindst sikre, at den daglige drift på sygehuset forblev upåvirket. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med dedikerede brugere i en god proces frem mod det samlede mål. Det ser heldigvis ud til at brugerne er meget tilfredse med resultatet. Når brugerne af et givent projekt ender med at være glade, så er det rigtigt sjovt at gå på arbejde.

Projektet blev udført med INGENIØR'NE som totalrådgiver og ERIK Arkitekter som underrådgiver, og der blev lagt vægt på en integreret brugerproces, hvor leverandøren af udstyret var aktivt involveret i planlægningen for at sikre optimal funktionalitet og brugervenlighed.

Den omfattende projektbeskrivelse inkluderer en bred vifte af faciliteter såsom fuldautomatisk analyseudstyr for blodprøver, præanalyselaboratorier, analysehaller og diverse specialiserede rum til urin-, blod- og knogleserologi, allergitestning og meget mere. Derudover omfatter projektet installation af essentiel infrastruktur såsom trykluftanlæg, vandbehandlingsanlæg, rørpostanlæg og UPS-anlæg.

 

Se her udtalelse fra bygherre, Tim Krøyer Madsen

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job