02.01.2020

Ny sengeafdeling på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg

Den nye sengeafdeling på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg er nu afleveret og 2 af de 5 etager er taget i brug.

Den nye sengebygning imødekommer fremtidens krav og visioner til patientens ophold og heling. SVS Esbjerg er akutsygehus i Region Syddanmark, og skal derfor have faciliteter, som kan tilgodese fremtidens krav til indretning, bæredygtighed samt tekniske løsninger med øget patientrettet fokus.

Projektet består af 158 enkeltmandssengestuer fordelt på 5 sengestueetager og tilhørende funktioner. Stueetage med hovedindgang, blodbank med 10 ambulatorier samt auditorium og teknikkælder.

Byggeriet er udført i lavenergiklasse 2020 samt indeklima klasse A og overholder i øvrigt Regionens krav til bæredygtighed.

På billedet står en del af INGENIØR’NEs team bag den nye sengeafdeling. INGENIØR’NE har i tæt dialog med projektafdelingen for Sygehusbyggeri og Teknisk Afdeling på SVS, totalentreprenøren MT Højgaard og Arkitema Architects varetaget detailprojektering af statiske konstruktioner, anlæg og installationer med særlig opmærksomhed på de krav og behov, der er på et akutsygehus.

Tak til Arkitema Architects, MT Højgaard og Sydvestjysk Sygehus for et rigtig godt samarbejde og for tilliden til at kunne løfte opgaven ved dette ikoniske og smukke sygehusprojekt. En opgave som vi her hos INGENIØR`NE er meget stolte over at have medvirket til.Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job