28.04.2023

Rådgivning ved om- og tilbygning hos Davidsen

INGENIØR’NE er med når Davidsen i Vejle sikrer udvidelse og modernisering af deres eksisterende faciliteter.

Davidsen Tømmerhandel har et ønske om at skabe nye faciliteter, der lever op til fremtidens krav. INGENIØR’NE har været med hele vejen fra idéudvikling, budgettering, skitseforslag til myndighedsansøgning og er nu i gang med udførelsesprojektet.

Den tidligere butik og kontorerne ombygges til aktuelle behov og bygningernes forsyningskilde ændres til fjernvarme i stedet for opvarmning med gas. Der tilbygges en ny butik på 480 m², så der sammenhængende bliver en butik på i alt ca. 1.200 m² fordelt på to plan. Det nye butiksareal samt kontorer forsynes med ventilation med genvinding, og der monteres solceller på taget.

INGENIØR’NE har ydet rådgivning inden for anlæg, miljø, konstruktioner, brand, VVS, EL og energi.

Vi ser frem til det videre gode samarbejde med Davidsen, og til at gå ind i byggefasen, hvor vi varetager byggeledelse frem til afleveringsforretningen, udtaler Kresten Jensen, Bygherrerådgiver og Projektleder hos INGENIØR’NE. Han fortsætter, et projekt som Davidsen, er enormt spændende for sådan nogle som os. Vi får lov at være med hele vejen, og vi bruger hele vores faglige pallette hos INGENIØR’NE.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan hjælpe med.
Kontakt os på tlf. 75 18 01 11 eller send os en mail på post@ingenior-ne.dk

Gør karriere hos INGENIØR'NE

Se ledige job
Job
Luk
Job